Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai

QUOTE(Cobre @ 2011 12 14, 16:40)
O del dekoraciju laikinumo nesutinku. Vistiek turi buti skoninga. Tarp kitko, nesiulau ju atsisakyti, tik tiesiog kitaip forminti. Na man nepatinka, kai dekoruojama bet kaip. Tada geriau visai nereikia. Nes esme ne tame, kad tas pats zmogus iprastai dekoruoja savo namus skoningai, o per kaledas bet kaip. Taip nebuna, tai tiesiog desningumas - kaip vakar, taip ir siandien, nesvarbu ar svente ar kasdienybe.

su kuo tu nesutinki? as juk neparasiau, kokios turi buti laikinos dekoracijos.
O nesigilinu todel, nes jei jau matau, kad del pastoviu ir esminiu dalyku sunkiai apsisprendziama, tai del laikinu bijau net burna atidaryti. Ar tu pasiruosusi atsakyti i visus is to kylancius klausimus ir remeliu primatavimus biggrin.gif ?
Tu remeliu, tiesa pasakius, man jau butu per daug tame kambaryje, nors ir grazu (as tiesiog nemegstu perkrauto interjero).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 14 gruodžio 2011 - 17:01
Šakės doh.gif baisu kažką bedėt - norėjau parodyt kalėdinius namus ir pramušt kad visos rodytų. Ale jeigu dabar kas nors pamatys ne vietoj kokias kojines, aš tokios lavinos nepakeeeeeelčiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mamius @ 2011 12 14, 17:00)
Šakės  doh.gif  baisu kažką bedėt - norėjau parodyt kalėdinius namus ir pramušt kad visos rodytų. Ale jeigu dabar kas nors pamatys ne vietoj kokias kojines, aš tokios lavinos nepakeeeeeelčiau  tongue.gif

rodyk, o jei kam nepatiks, tegul rodo savo kojines tongue.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 14 gruodžio 2011 - 17:05
QUOTE(vida777 @ 2011 12 14, 18:55)
su kuo tu nesutinki? as juk neparasiau, kokios turi buti laikinos dekoracijos?
O nesigilinu todel, nes jei jau matau, kad del pastoviu ir esminiu dalyku sunkiai apsisprendziama, tai del laikinu bijau net burna atidaryti. Ar tu pasiruosusi atsakyti i visus is to kylancius klausimus ir remeliu primatavimus  biggrin.gif ?
Tu remeliu, tiesa pasakius, man jau butu per daug tame kambaryje, nors ir grazu (as tiesiog nemegstu perkrauto interjero).

blush2.gif Jei palikti kaip yra, tai vien tik remeliau jau nieko nebeperkrautu biggrin.gif anksciau sakiau, kad nuimciau ir zvakides, ir vazas nuo spinteliu. dabar dar ir komoda nukraustyciau biggrin.gif kas tada labai jau ir liktu tongue.gif biggrin.gif

gerai, baikim, uzsiciklinom mirksiukas.gif biggrin.gif juolab, kad galvoju, ko tu cia tais savo postais pati i save nebepanasi biggrin.gif Cia del to, kad atsibodo i ta pacia vieta pirstu baksnoti diena is dienos? ax.gif Gal ir taip blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(mamius @ 2011 12 14, 19:00)
Šakės  doh.gif  baisu kažką bedėt - norėjau parodyt kalėdinius namus ir pramušt kad visos rodytų. Ale jeigu dabar kas nors pamatys ne vietoj kokias kojines, aš tokios lavinos nepakeeeeeelčiau  tongue.gif

man niekaip kaledine nuotaika neateina schmoll.gif verysad.gif nesipuosia namai nors tu ka. sakiau siemet apart eglutes visai nieko nedarysiu. taip mazai siemet namuose pasistumejom, kad net nuotaikos nera verysad.gif paziuri i zidini, i palanges ... ir nusisuku ignoruodama. Todel, kai sako, kad gal nereikia tu kaledu i visus kambarius grusti, tai man smagu, kad kazkam nuotaika tokia, jog jos visiems kambariams ir gal net tulikui uztenka biggrin.gif
Dek cia savo kojines, grinco nuotaikas nors bus ant ko paskleisti rolleyes.gif
Atsakyti
nupirkau vaikui i kambari lempa bet jum nerodysiu lotuliukas.gif biggrin.gif nes dar pamatysit plasmasine eglute vaiko kambari cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2011 12 14, 14:51)
Man is tiesu keista, kai zmogus (tai nebutinai liecia tik Rytine Kava) klausia kitu nuomones ar patarimo beveik del kiekvieno mazmozio. Pirmiausia kazkaip norisi isgirsti paties zmogaus nuomone, o ne vien tik "pasakykit, ko cia reikia".
Jau prirasyta tiek patarimu, pamokymu, gairiu, belieka pasikliauti intuicija bei logika ir daryti kazka savarankiskai. Tiesiog kurti SAVO namus, SAVO gyvenima. Be abejo kartais galima ar net reikia ir "pasitikrinti", ir pasitarti.
Kita vertus visa tai gaunasi tarsi idomus kolektyvinis zaidimas, bet, mano nuomone, del to truputi nukencia zmogaus individualumas.

Kuo labiau pazystu Rytines Kavos buda, tuo panasiau, kad uoliai dirbti - bandyti, keisti ir vel bandyti (beveik ta pati  smile.gif ), ji tikrai netingi, bet isigilinti i to darbo esme - nelabai.

Na as savarankiskai ir kuriu namus, tik visiskai galva nebedirbo ant tu uzuolaidu. Visos idejos virskinamos ir bus kazkas keiciama. Vat kilimelius isnesiau, o Cobre dave ideja, kokio jo ten reiktu. Remeli isnesiau (i miegamaji biggrin.gif ).
Del kiekvieno mazmozio tikrai neklausiu. Del kilimo miegamajam paklausiau, nes MB sako, oi oi netinka, nu galvoju negi jau taip netinka blink.gif g.gif ?
Kuriu SAVO namus ir kartais "pasitariu ir kur cia mano individualumas nukencia?

QUOTE(vida777 @ 2011 12 14, 18:03)
rodyk, o jei kam nepatiks, tegul rodo savo kojines  tongue.gif .

Parodyk kazka savo bigsmile.gif . Speju labai grazu pas tave 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2011 12 14, 19:13)
nupirkau vaikui i kambari lempa bet jum nerodysiu  lotuliukas.gif  biggrin.gif  nes dar pamatysit plasmasine eglute vaiko kambari  cool.gif

tai fotografuok be eglutes biggrin.gif nebent tu ja paluben pakabinai unsure.gif tada tavo fantazija dar geriau bujoja, nei mano su kojinem remeliuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2011 12 14, 15:28)
aha, kvieskis mane kai vyro namie nebus, bo tu maziuke tai tikrai iveiksiu  tongue.gif
atimsiu visas tavo geles  lotuliukas.gif

Atvaziuok biggrin.gif . Jau ir mano mazoji klause, kada pazaisiu su Ruta ax.gif

QUOTE(Cobre @ 2011 12 14, 15:30)
O paskui galesim geretis mamasandra interjerais... lengvai atnaujintais  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif prisijuokiau tongue.gif

QUOTE(mamaSandra @ 2011 12 14, 15:48)
as nesi didele Fng Shui salininke, ale del paveikslo miegamajam sutinku.
Na bet je RK taip labai norisi - siulau nenusipigint ir nekabint kokios reprodukcijos...
Dra reiktu paciai nusprest kokio stiliaus paveikslo jai norisi, juk miegamasis tai jos  smile.gif
ar tai turetu buti geles ar abstraktus kazkoks...
as asmeniskai isivaizduoju, kad sioje vietoje neblogai ziuretusi Virbicko paveikslai, kazkas panasaus
https://www.paveiksl...aveikslai/7880/
bet tai ne tas ko reikia, siuo metu galerijoj nematau, bet kartais jis nutapo tokius pailgus "dviese lietuje" ar kazkas panasaus, tokius romantiskus, kurie manau tiktu i miegamaji.

Nebent kazkas nutapytu musu foto. Man kazkaip nereikia miegamajam svetimu zmoniu biggrin.gif
Atsakyti
o kur butu galima gauti toki veidrodi tik su baltu remu http://www.houzz.com...om-philadelphia
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 12 14, 17:15)
Na as savarankiskai ir kuriu namus, tik visiskai galva nebedirbo ant tu uzuolaidu. Visos idejos virskinamos ir bus kazkas keiciama. Vat kilimelius isnesiau, o Cobre dave ideja, kokio jo ten reiktu. Remeli isnesiau (i miegamaji biggrin.gif ).
Del kiekvieno mazmozio tikrai neklausiu. Del kilimo miegamajam paklausiau, nes MB sako, oi oi netinka, nu galvoju negi jau taip netinka blink.gif  g.gif ?
Kuriu SAVO namus ir kartais "pasitariu ir kur cia mano individualumas nukencia?
Parodyk kazka savo bigsmile.gif . Speju labai grazu pas tave  4u.gif

Na Rytine Kava, juk parasiau, kad kalbu abstrakciai, nebutinai apie tave. O labiausiai tai turejau omenyje, kad nereikia visiskai pasikliauti kitu nuomone.

As nieko neparodysiu, nes nuo sestadienio esu Londone ir grysiu tik po Nauju. Sutaupiau eglutei ir namu dekoravimui (laikas, pinigai tongue.gif ). Padekoravau tik langus, kur i kaimynu puse blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 12 14, 16:18)
tiesa sakant, nesutinku su vida, kad jei jau kaledine dokoracija, tai turi buti reabilituota. kaip ir tas uzrasas. Mano manymu ant tos sienos jam ne vieta, niekaip neikomponuota, tiesiog pakabinta ant sienos ir tiek.
Kreslas jau ir dabar su tuo pledu (gal ten ne pledas, bet atrodo gerai  biggrin.gif ) kuria tokia silta kaledine nuotaika. Salia dar butu kokia vaza su saka ir keliais tinkamos spalvos (ziurim i kojines) zaisliukais, va jau ir kaledos miegamajame, kurios kazkaip naturaliau isilietu i visa kambari. dar nuemusi ta uzrasa ir perkelusi ant kitos spinteles, paimciau nemaza padekla ir paprasciausiai prideciau i ji daug ivairaus dydzio zvakiu ir pastatyciau ant komodos su veidrodziu (tik ne centre). gal dar kelis egles zaisliukus-burbuliukus ideciau kartu. Visa kita nuimciau nuo tos komodos bent jau kalediniu laikotarpiu. Zvakes tai keledos, tai atspindys veidrodyje.

Kitais metais kojines bus prie zidinio kazkur, nes dabar dar jis be apdailos.
Uzrasas ten laikinai, nes matau, kad biski pievos, o kai bus tuscia spintele kairej prie lovos, ten statysiu, o dabar ten foto stovi, kuri kabes...
Ant kreslo pledas, o uz kreslo stoves torseras, jau nusipirkau, o virs kreslo jau kabo kaikas.
Dar kabes 4-5 remai su intymiom foto ant kairiosios sienos, kuri matosi tik iejus. Ten dar pailgas suoliukas stovi prie sienos ax.gif
Del padeklo su zvakem, tu teisi, reiks pagalvot.
BEJE, GAL KAM PATIKS IDEJA: aptepti zvakes klijais ir apvoliot manu kruopose, atrodys kalediskai. Ar su smulkia druska g.gif

QUOTE(Dipsis @ 2011 12 14, 17:12)
man miegamajam kaledines dekoracijos ne i tema, tai turi buti kokiam hole, vaiku kambaryje ar senoviskai vadinamam salone  smile.gif

O kodel negali buti dekoraciju miegamajam blink.gif ?

QUOTE(vida777 @ 2011 12 14, 17:55)
nes jei jau matau, kad del pastoviu ir esminiu dalyku sunkiai apsisprendziama

Del ko as cia taip sunkiai apsisprendziu rolleyes.gif ?
Atsakyti
RK, va tau paveiksliukas tualete mirksiukas.gif

user posted imageuser posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 14 gruodžio 2011 - 17:43