Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis

QUOTE(daivak30 @ 2011 12 29, 21:16)
Tarpušvety perskaičiau "Guveratės kerai", "Provokuojantis žaidimas" ir "Skandalingas romanas". Labiausiai patiko "Guvernantės kerai", E. Rolls knyga ir vėl nenuvylė. Tuo tarpu L. Foster prastesnė až ankstesnes.

Norėčiau paprieštarauti blush2.gif L. Foster knygą perskaičiau ir galiu pasakyti man labai patiko thumbup.gif Super herojai, įdomūs dialogai, šioks toks detektyvas wub.gif Šmaikštūs užrašai ant herojės rūbų privertė šypsotis lotuliukas.gif Įdomu buvo stebėti, kaip vyriškis bandė visur vadovauti, bet jam vis nesisekdavo tongue.gif Žodžiu, miela, atpalaiduojanti, įtraukianti istorija (pradėjusi skaityti negalėjau padėti į šalį kol nepabaigiau doh.gif ) wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 01 01, 16:36)
pradėjau, nesugebėjau skaityt, padėjau į šoną. Visai nekabino  schmoll.gif

drinks_cheers.gif Ir nesuprantu, iš kur tokie afigieni atsiliepimai g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2012 01 01, 19:56)
Norėčiau paprieštarauti  blush2.gif L. Foster knygą perskaičiau ir galiu pasakyti man labai patiko  thumbup.gif  Super herojai, įdomūs dialogai, šioks toks detektyvas  wub.gif Šmaikštūs užrašai ant herojės rūbų privertė šypsotis  lotuliukas.gif Įdomu buvo stebėti, kaip vyriškis bandė visur vadovauti, bet jam vis nesisekdavo  tongue.gif Žodžiu, miela, atpalaiduojanti, įtraukianti istorija (pradėjusi skaityti negalėjau padėti į šalį kol nepabaigiau  doh.gifwub.gif  wub.gif  wub.gif

Kaip kam, aš išsakiau savo nuomonę. Gal kad ją skaičiau iš karto po "Guvernantės kerai", tai ji man ji prastesnė. Šiaip ji nėra prasta, tačiau pastebėjau, kad ji man netaip lipo, kaip ankstesnės jos knygos.
Atsakyti
Sveikutes
su naujais metais 4u.gif

As ka tik baigiau Zaidimas prasideda.Visu taip isgirta knyga man pasirode vidutiniska.Be galo daug sekso-beveik nera daugiau jokio siuzeto. Dar idomesnis faktas pasirode kad vyrai pazino pries 10m vyru zurnale matyta moteri ir net zinojo jos varda.Tai jau visiskas marazmas. Ir vyras pradzioje man toks laucius-rausta, nezino ka su moterim daryti lotuliukas.gif Zodziu perskaiciau,keliose vietose pasijuokiau, bet jei kas nori galiu perleisti.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Su Naujaisias metais 4u.gif

O aš perskaičiau Ten ir čia . Skaitydama knygą kažkodėl turėjau nusistatymą, tada atidėliojau iki pat galo ax.gif Skaitydama knygą užsikabinau ir skaičiau iki 4 ryto doh.gif Pradžioj knygoj ėjo šiurpuliukas, nes nelabai mėgstu paranormalius tokius, bet knyga patiko . Dar labiau sudomino kai pagrindinė veikėja supranta, kad ji taps pagrindine įtariamąją gaisro tyrime.... Man patiko, o kaip kitoms?
Atsakyti
QUOTE(saulegraza6 @ 2012 01 03, 13:30)
O aš perskaičiau Ten ir čia . Skaitydama knygą kažkodėl turėjau nusistatymą, tada atidėliojau iki pat galo ax.gif  Skaitydama knygą užsikabinau ir skaičiau iki 4 ryto  doh.gif

Aš dar šios neskaičiau - bet planuose turiu įsirašiusi mirksiukas.gif

QUOTE(mikki @ 2012 01 03, 11:43)
As ka tik baigiau Zaidimas prasideda.Visu taip isgirta knyga man pasirode vidutiniska.Be galo daug sekso-beveik nera daugiau jokio siuzeto.

Žinai, net pasižiūrėjau ar skaičiau ar ne. Nu nepamenu... doh.gif Bet sąsiuvinyje turiu pasižymėjusi su pliusiuku - reiškia skaičiau tongue.gif Bet siužeto tikrai negalėčiau atkartoti lotuliukas.gif Matyt tokia knyga.... schmoll.gif

O jūs pasižymite kur nors ką skaitote, perskaitėte ar planuojate skaityti? Aš turiu tokį sąsiuvinuką kur viską žymiuosi (tikriausi esu pedantė ax.gif ) tai pasiieškau ir žinau: skaičiau ar ne cool.gif Pradėjau kai atsirato Svajonių romanai. Nes visų mėnesio romanų neperku iš karto, tai po truputį rankiojuosi, dar kartais bibliotekoje užtinku - taip ir susirašau. Nes kai kurios knygos tokios neužsiliekančios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulegraza6 @ 2012 01 03, 12:30)
Sveikos  4u.gif Su Naujaisias metais  4u.gif

O aš perskaičiau Ten ir čia . Skaitydama knygą kažkodėl turėjau nusistatymą, tada atidėliojau iki pat galo ax.gif  Skaitydama knygą užsikabinau ir skaičiau iki 4 ryto  doh.gif Pradžioj knygoj ėjo šiurpuliukas, nes nelabai mėgstu  paranormalius tokius, bet knyga patiko . Dar labiau sudomino kai pagrindinė veikėja supranta, kad ji taps pagrindine įtariamąją gaisro tyrime.... Man patiko, o kaip kitoms?

Man irgi patiko ši knyga, nors ir buvau skeptiškai nusiteikusi prieš tokias istorijas kur veikėjai keliauja laiku, bet kadangi leidykloje ją nusipirkau gerai nepaskaičius anotacijos, tai teko skaityt. Tikrai nesigailiu ją perskaičiusi wub.gif Tas keliavimas laikmečiais visai sklandžiai pateiktas.

QUOTE(astute_k @ 2012 01 03, 13:07)
Aš dar šios neskaičiau - bet planuose turiu įsirašiusi  mirksiukas.gif
Žinai, net pasižiūrėjau ar skaičiau ar ne. Nu nepamenu...  doh.gif Bet sąsiuvinyje turiu pasižymėjusi su pliusiuku - reiškia skaičiau  tongue.gif Bet siužeto tikrai negalėčiau atkartoti  lotuliukas.gif Matyt tokia knyga....  schmoll.gif

O jūs pasižymite kur nors ką skaitote, perskaitėte ar planuojate skaityti? Aš turiu tokį sąsiuvinuką kur viską žymiuosi (tikriausi esu pedantė  ax.gif ) tai pasiieškau ir žinau: skaičiau ar ne  cool.gif Pradėjau kai atsirato Svajonių romanai. Nes visų mėnesio romanų neperku iš karto, tai po truputį rankiojuosi, dar kartais bibliotekoje užtinku - taip ir susirašau. Nes kai kurios knygos tokios neužsiliekančios  biggrin.gif

Aš taip pat išsisaugau tokiame failiuke perskaitytus svajonių romanų pavadinimus bei aprašymus, nes kai jau šimtai perskaityti, tai sunku ir prisiminti ką skaitei, o ką ne biggrin.gif

Beje, perskaičiau knygą "Kas nutiko Esmei Lenoks?". Tokia ne eilinė knygutė kaip kitos iš svajonių romanų. Lengvai sukrėtė ji mane. Šiandien tik baigiau skaityti, tai kol kas dar nesusigulėjo visi įspūdžiai, bet po tokių knygų man kurį laiką nesinori skaityt.

Ar skaitėt kuri šią knygą? noriu padiskutuot dėl keleto įvykių, nes nežinau ar teisingai supratau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uogelle @ 2012 01 03, 15:24)
Ar skaitėt kuri šią knygą? noriu padiskutuot dėl keleto įvykių, nes nežinau ar teisingai supratau  smile.gif

skaičiau,tik nežinau ar dabar ką smulkiau atgaminčiau.Kadangi aš skaitau tik rimtesnes knygas,jokių ten aistrų,švelnumo linijų ir pan. neskaitau,tai šita knygą suskaičiau vienu prisėdimu,man tokios pilnos paslapčių labai patinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eliss: 03 sausio 2012 - 15:11
QUOTE(uogelle @ 2012 01 03, 15:24)
Beje, perskaičiau knygą "Kas nutiko Esmei Lenoks?".  Tokia ne eilinė knygutė kaip kitos iš svajonių romanų. Lengvai sukrėtė ji mane. Šiandien tik baigiau skaityti, tai kol kas dar nesusigulėjo visi įspūdžiai, bet po tokių knygų man kurį laiką nesinori skaityt.

Ar skaitėt kuri šią knygą? noriu padiskutuot dėl keleto įvykių, nes nežinau ar teisingai supratau  smile.gif

Aš šią knygą perskaičiau prieš kokį mėnesį. Iš tikrųjų kitokia knyga nei kiti "Svajonių knygos" leisti romaniukai. O gal kad iš Indigo serijos esu skaičiusi tik "Kas nutiko Esmei Lenoks?" ir "Saldumynų karalienė"? Kaip kiti šios serijos romanai?

O dėl perskaitytų knygų sąrašiuko?
Aš tai pradėjau tokį užsivesti, kai atsirado pas mane daug svajonių romanų. Tačiau aš į tą sąsiuvinį susirašau ne tik perskaitytas, tačiau visas pirktas knygutes (nors ji ir neperskaityta). Kad būtų lengviau susirasti pradėjau jas grupuoti: serijomis, pvz., "Džerodų dinastija", jeigu po vieną autorių, be serijos, tai užsirašau pvz, "Aistra", taip pat pagal autorius. Įsivedžiau savo tvarką. Nors pradėjau nuo svajonių romanų, pradėjau įtraukinėti ir kitas kitų leidyklų knygas.

Aš dabar skaitau "Rožių patalas". O po to eilės laukia "Apžavėtojas", "Ten ir čia", "Žaidimas prasideda", "Meilės mazgas", "Širdžių ėdikas" ir dar kt. knygų. Dar nenusprendžiau kurią pirmą griebsiu/ g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daivak30 @ 2012 01 03, 16:15)
Aš dabar skaitau "Rožių patalas". O po to eilės laukia  "Apžavėtojas", "Ten ir čia",  "Žaidimas prasideda",  "Meilės mazgas", "Širdžių ėdikas" ir dar kt. knygų. Dar nenusprendžiau kurią pirmą griebsiu/  g.gif  biggrin.gif

O "Širdžių ėdikas" wub.gif perkelk į eilės pradžią ir griebk skaityti thumbup.gif man labai labai patiko drinks_cheers.gif

Labai lauksiu atsiliepimo apie "Rožių patalą". Sudomino N. Roberts Nuotakų kvarteto serija g.gif Bet kiek teko skaityti Roberts knygų, kažkaip man jos vis neprilimpa..... doh.gif tai renkuosi ir žymiuosi atsiliepimus apie naujas knygas - gal visgi susigundysiu cool.gif
Atsakyti
"Nuotakų kvarteto" pirmosios dvi knygos, kitų dar neskaičiau, nes neišleistos, man pasirodė daug geresnis už kitus skaitytus Roberts meilės romanus, sužavėjo savo atmosfera.
Neseniai skaičiau J. Deveraux "Aksominę seriją", tai daugiau tikėjausi, nes autorė komentaruose išgirta. Vietomis kai kurie įvykiai nenuoseklūs ar personažai atsiranda lyg iš niekur nieko, kaip visada personažai mėtosi nuo meilės iki neapykantos ir nekalta mergina visų geidžiama, o su mylimu vyru jau pirmą kartą patiria didžiausią malonumą. Bent jau manęs neužkabino taip, kad pulčiau ieškoti kitų autorės romanų.
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2012 01 03, 15:10)
skaičiau,tik nežinau ar dabar ką smulkiau atgaminčiau.Kadangi aš skaitau tik rimtesnes knygas,jokių ten aistrų,švelnumo linijų ir pan. neskaitau,tai šita knygą suskaičiau vienu prisėdimu,man tokios pilnos paslapčių labai patinka smile.gif

QUOTE(daivak30 @ 2012 01 03, 15:15)
Aš šią knygą perskaičiau prieš kokį mėnesį. Iš tikrųjų kitokia knyga nei kiti "Svajonių knygos" leisti romaniukai. O gal kad iš Indigo serijos esu skaičiusi tik "Kas nutiko Esmei Lenoks?" ir "Saldumynų karalienė"? Kaip kiti šios serijos romanai?

Na gal pasirodysiu nesusipratėlė, bet paklausiu. Ar Esmė tą seserį uždusino su pagalve? nes taip viskas sudėliota pabaigoje, kad lieka vietos vaizduotei

Beje matėt, 3 naujos knygos pasirodė: Susan Mallery, Sandros Brown ir Lori Foster. Pirmosios jau noriu biggrin.gif
Atsakyti