QUOTE(saulegraza6 @ 2012 01 03, 12:30)
Sveikos

Su Naujaisias metais
O aš perskaičiau Ten ir čia . Skaitydama knygą kažkodėl turėjau nusistatymą, tada atidėliojau iki pat galo

Skaitydama knygą užsikabinau ir skaičiau iki 4 ryto

Pradžioj knygoj ėjo šiurpuliukas, nes nelabai mėgstu paranormalius tokius, bet knyga patiko .
Dar labiau sudomino kai pagrindinė veikėja supranta, kad ji taps pagrindine įtariamąją gaisro tyrime.... Man patiko, o kaip kitoms?
Man irgi patiko ši knyga, nors ir buvau skeptiškai nusiteikusi prieš tokias istorijas kur veikėjai keliauja laiku, bet kadangi leidykloje ją nusipirkau gerai nepaskaičius anotacijos, tai teko skaityt. Tikrai nesigailiu ją perskaičiusi

Tas keliavimas laikmečiais visai sklandžiai pateiktas.
QUOTE(astute_k @ 2012 01 03, 13:07)
Aš dar šios neskaičiau - bet planuose turiu įsirašiusi
Žinai, net pasižiūrėjau ar skaičiau ar ne. Nu nepamenu...

Bet sąsiuvinyje turiu pasižymėjusi su pliusiuku - reiškia skaičiau

Bet siužeto tikrai negalėčiau atkartoti

Matyt tokia knyga....
O jūs pasižymite kur nors ką skaitote, perskaitėte ar planuojate skaityti? Aš turiu tokį sąsiuvinuką kur viską žymiuosi (tikriausi esu pedantė

) tai pasiieškau ir žinau: skaičiau ar ne

Pradėjau kai atsirato Svajonių romanai. Nes visų mėnesio romanų neperku iš karto, tai po truputį rankiojuosi, dar kartais bibliotekoje užtinku - taip ir susirašau. Nes kai kurios knygos tokios neužsiliekančios
Aš taip pat išsisaugau tokiame failiuke perskaitytus svajonių romanų pavadinimus bei aprašymus, nes kai jau šimtai perskaityti, tai sunku ir prisiminti ką skaitei, o ką ne
Beje, perskaičiau knygą "Kas nutiko Esmei Lenoks?". Tokia ne eilinė knygutė kaip kitos iš svajonių romanų. Lengvai sukrėtė ji mane. Šiandien tik baigiau skaityti, tai kol kas dar nesusigulėjo visi įspūdžiai, bet po tokių knygų man kurį laiką nesinori skaityt.
Ar skaitėt kuri šią knygą? noriu padiskutuot dėl keleto įvykių, nes nežinau ar teisingai supratau