Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2011 12 22, 12:56)
Sudėtis gera  4u.gif
L dydžio ir S dydžio juk kainuoja vienodai  smile.gif
Kad susiaučiama - man būtų pliusas, smėlio laikrodžio figūrai tinka  smile.gif

L dydžio suknelės už tiek nesu radusi. Aš, atrodo, kriaušė, tai man turėtų tikti.

QUOTE(Shana @ 2011 12 22, 12:59)
Pritarciau, kokie zalios atspalviai, arba jei melynas daiktas ryzkus/didelis, tada galima ir taupe/beige ivesti kaip trecia rolleyes.gif

Pabandykit svelnia aqua, ji tokia lengva spalva atrodo 4u.gif

Taupe gal ir nieko, bet ar ne nuobodžiai, light aqua, manau, iškristų iš konteksto. Greičiausiai, reiktų nueiti į kokią audinių parduotuvę sudėjus audinius pažiūrėti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2011 12 22, 12:07)
Taupe gal ir nieko, bet ar ne nuobodžiai, light aqua, manau, iškristų iš konteksto. Greičiausiai, reiktų nueiti į kokią audinių parduotuvę sudėjus audinius pažiūrėti.  mirksiukas.gif

As aisku nezinau apie koki melynuma kalbam nei jusu tipo nepamenu
user posted image
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 22 gruodžio 2011 - 12:24
QUOTE(Shana @ 2011 12 22, 13:12)
user posted image

Labai gražus komplektukas, kaip sakot vasaros tipui tiktu? 4u.gif Nes kaip tik turiu toki sijoną, reikėtų tik marškinėliu paieškoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2011 12 22, 11:40)
Ar parduotuvėje LT įmanoma suknelę už 80 lt nusipirkti? Labai abejoju, o šita gerokai brangesnė, todėl sunku nesimatavus nusipirkti. Bet kitą suknelę esu nesimatavusi nusipirkusi ir ji man puikiai tiko.  mirksiukas.gif

Oi įmanoma ir už dar mažiau 4u.gif Man 80Lt suknelei maksimali kaina (nepaisant kokteilinių ir nuodėmių, kad NORIU, tai REIKIA blush2.gif ), bet šiaip suknelių ieškau už 50-60Lt. Būna ir už dontstop minėjo ~30-40Lt. Tik reikia ieškoti ir ieškoti visur, o ne nusistatyti, kad tik tam tikros vietos ar parduotuvės yra geros 4u.gif
Aš asmeniškai išvis nieko nepirkčiau internetu, nors oi kaip gundausi vienu megztiniu rolleyes.gif nepirkčiau ir susiaučiamos, tiesiog man negražu, todėl čia vieningo patarimo ir nesulauksit.. dar tuoj kas nors pasakys, kad ji bobiška kaip apie kažkieno tašę ir baigsis pirkimas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 12 22, 13:12)

Kalbam apie navy ar pan mėlynumą ir deep chocolate. Light aqua tokiu atveju per šviesi.
Mano tipas - cool winter. mirksiukas.gif
Keliausiu į keletą parduotuvių, gal ką nors gražaus rasiu. rolleyes.gif
Atsakyti
daite, man ta Vs suknele tokia siaip sau. Esu turejus megztuka ir liemene susiauciama, tai vis atsivyniodavo, atsilapodavo man ten viskas, kol galiausiai prisiuvau ta atsilapojima per krutine. Daugiau i susiauciamus rubus net neziuriu.
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 12 22, 13:25)
Oi įmanoma ir už dar mažiau  4u.gif  Man 80Lt suknelei maksimali kaina (nepaisant kokteilinių ir nuodėmių, kad NORIU, tai REIKIA  blush2.gif ), bet šiaip suknelių ieškau už 50-60Lt. Būna ir už dontstop minėjo ~30-40Lt.  Tik reikia ieškoti ir ieškoti visur, o ne nusistatyti, kad tik tam tikros vietos ar parduotuvės yra geros  4u.gif
Aš asmeniškai išvis nieko nepirkčiau internetu, nors oi kaip gundausi vienu megztiniu  rolleyes.gif  nepirkčiau ir susiaučiamos, tiesiog man negražu, todėl čia vieningo patarimo ir nesulauksit.. dar tuoj kas nors pasakys, kad ji bobiška kaip apie kažkieno tašę ir baigsis pirkimas  lotuliukas.gif

Ačiū už nuomonę, aš labiau pasitikiu savo nuojauta, o kitų nuomonės daugiau tik kaip papildomas dalykas. mirksiukas.gif Eisiu paieškoti ko nors pigesnio, gal laimė visgi nusišypsos. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2011 12 22, 12:32)
Kalbam apie navy ar pan mėlynumą ir deep chocolate. Light aqua tokiu atveju per šviesi.
Mano tipas - cool winter.  mirksiukas.gif
Keliausiu į keletą parduotuvių, gal ką nors gražaus rasiu.  rolleyes.gif

O man šitos dvi spalvos tarpusavy nesižiūri, abi per daug tamsiai ir nykiai kartu atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2011 12 22, 11:35)
Vis dar galvoju, ar pirkti tą suknelę iš VS.  unsure.gif  Kiek mokėtumėt už tokią suknelę?  mirksiukas.gif

Kaip iš VS mokėčiau iki 220 Lt.

QUOTE(daite @ 2011 12 22, 11:53)
Beje, ar šiai suknelei pliusas, ar minusas, kad ji susiaučiama?

Minusas. Juk ne vasara, o kai VS iškirptės nemažos, tai dar atsilapos rimtai g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 22, 12:47)
Įmanoma ir už 35 vilnonę  ax.gif

o kur? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneškė @ 2011 12 22, 13:18)
Labai gražus komplektukas, kaip sakot vasaros tipui tiktu?  4u.gif Nes kaip tik turiu toki sijoną, reikėtų tik marškinėliu paieškoti  smile.gif

Per šilta ruda vasarai 4u.gif
QUOTE(melynesne @ 2011 12 22, 13:25)
Oi įmanoma ir už dar mažiau  4u.gif  Man 80Lt suknelei maksimali kaina (nepaisant kokteilinių ir nuodėmių, kad NORIU, tai REIKIA  blush2.gif ), bet šiaip suknelių ieškau už 50-60Lt. Būna ir už dontstop minėjo ~30-40Lt.  Tik reikia ieškoti ir ieškoti visur, o ne nusistatyti, kad tik tam tikros vietos ar parduotuvės yra geros  4u.gif

Visiškai pritarčiau. Už 80 tai išvis negali būti problemos rasti drinks_cheers.gif

QUOTE(daite @ 2011 12 22, 13:32)
Mano tipas - cool winter.  mirksiukas.gif
Keliausiu į keletą parduotuvių, gal ką nors gražaus rasiu.  rolleyes.gif

Navy labai tamsi, šokolado labai tamsi - negerai. Jei už tamsią imam šokolado, tada toliau žiūrim arba ryškius, arba šviesius atspalvius smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pamparam:) @ 2011 12 22, 13:53)

2 šiltas vilnones pirkau po 35 lt niekam nežinomoj parduotuvytėj Kaune Saulėteky antram aukšte. Be nuolaidų suknelės ten kainuoja iki 90 lt. Būtent suknelių pasirinkimas nemažas 4u.gif
Be šitos parduotuvės pirkau suknelę už 40 lt parduotuvėje Cropp town. Reservery matavausi daug variantų pernai žiemą per išpardavimus iki 70 lt 4u.gif
Aš esu visiškai įsitikinusi, kad sausio mėn perėjus Akropolį galima rasti daugybę šiltų suknelių variantų iki 80 lt, bet kokiam dydžiui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneškė @ 2011 12 22, 12:18)
Labai gražus komplektukas, kaip sakot vasaros tipui tiktu?  4u.gif Nes kaip tik turiu toki sijoną, reikėtų tik marškinėliu paieškoti  smile.gif

As laikausi nuomones, kad nera NEtinkamu spalvu, yra NEtinkami atspalviai. Darau taip - paemu savo palete ir pasirenku savo atspalvi, siuo atveju pvz. savo melsva ir savo ruda, ir galima komplektuoti

QUOTE(daite @ 2011 12 22, 12:32)
Kalbam apie navy ar pan mėlynumą ir deep chocolate.

Pritariu Dontstop - per tamsios abi. Derinimu principas visgi tamsi+sviesi+ryzki yra g.gif Siuo atveju melynuma imciau sviesesni nei navy gal smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 22 gruodžio 2011 - 13:23