QUOTE(Song @ 2011 12 13, 16:35)
Man vis tiek neaišku su tuo degintu cukrum

Supyliau aš jį iš keptuvės į margariną, ant garų kaitint ir sušoko tas cukrus į gabaliukus, kurie taip ir neištirpo, užkniso maišyt

Antrai porcijai jau nedeginau

Per daug prideginau, kad iki skystumo?
Po pirmo pabandymo ,kai teko valanda ta cukru ant garu makaluot,jau pernai metais
i jau padeginta cukru dedu didesne dali margarino,o i puoda ant garu dedu medu ir pora saukstu margarino,dar siek tiek cukraus. I deginta cukru idedi margarina ,gerai ismaisai,kol pasidaro daugmaz vienalyte mase ir pili i ta dubeni ant garu(jau gerai pasilusi)
Man degintas cukrus prideda pacio paciausio ir tikriausio skonio meduoliams.Net kepdama pagal recepta,kur dali miltu reikia uzplikyt,deginu puse cukraus ir darau tuo paciu principu,o su kita puse jau plaku kiausus
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 12 13, 20:28)
Tai va, mazdaug toks gavosi mano namas
Saunuole

Visai nepasakyciau,kad pirmas namelis

O idejus zvakele i vidu man labiausia patinka tai,kad taaaaaaip skaniai kvepet pradeda