Pernai turėjom darželio išleistuves

Buvo nuspręsta vaikams dovanoti po foto albumą, į kurį buvo įklijuota jų grupės foto, atskirai vaiko foto bei parašyta tai kuo jie nori būti suaugę

Idėja gal ir nieko, bet (bent man) nepatiko tai, kad įdėta vaiko pozavimo foto, o ne gaudytos jo kokios darželio akimirkos, pačios netikėčiausios, juk jas smagu bus pasižiūrėt į tokią foto ir prisimint "oba, va koks aš išdykėlis buvau", o ne žiūrėt į tokią foto, kurių namuose pilna. Juk sutikit, su pačio darželio gyvenimu neturim tiek daug foto, vis kokios šventės, iškylos, o kasdienybės - nėr, o būtų visai ne pro šalį turėt tai, vis tik prisiminimas iš darželio. Jei kas susigundytų tokia idėja, tai būtų ne pro šalį auklėtojai palikt fotoaparatą kokį ar juostelių užpirkt, kad ji pafotografuotų, kai vaikas to nesitiki
Toliau šventė... Viskas vyko darželyje, vaikų pasirodymas, jų pirmutinis valsas (nepamirškit tokio dalyko nufilmuot, vaizdas nepakartojamas), šventė ir vyko grupėje, kadangi išleistuvės buvo eilinę darbo dieną, tai nieks nenorėjo nieko tokio rimto organizuot.
Dėl skonio nesiginčijama: dėl jo baramasi, keikiamasi ir keliami skandalai. Ž.Čestertonas