Įkraunama...
Įkraunama...

Išleistuvės darželyje

Sveiki,
Dėl linksmosios dalies Vilniuje, tai mes užsakėm firmą ,,Mažasis genijus,, 2 val. trukmės renginys apie 300Lt. Jei leidžia finansai- tai galima užsakyti UAB ,,Balionų šalis,,. Tai ten gali organizuoti ir muilo burbulų šou, ir atvežti poni pajodinėti...Bet tai jau turi savo kainą... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TINA316 @ 2006 04 12, 20:40)
Sveiki,
Dėl linksmosios dalies Vilniuje, tai mes užsakėm  firmą ,,Mažasis genijus,, 2 val. trukmės renginys apie 300Lt. Jei leidžia finansai- tai galima užsakyti UAB ,,Balionų šalis,,. Tai ten gali organizuoti ir muilo burbulų šou, ir atvežti poni pajodinėti...Bet tai jau turi savo kainą... 4u.gif

Apšvieskit ką "Mažasis genijus" daro. blush2.gif
Va, kaip bebūtų keista, bet pas mus dar nebuvo jokio rimto aptarimo dėl išleistuvių (dauguma tėvelių laiko nebeturi, matyt, jau visai atsipūtę ir viskas dzin), tik žinau, kad vaikai kažką labai įdomaus ruošia. ax.gif
Atsakyti
Žinau, kad jie su vaikais žaidžia- ieško lobio ir pan... Plačiau www.mgenijus.lt
Gal kas žinote gražių žodžių, kuriuos per išleistuves galima pasakyti tėvų vardu???
Atsakyti
Savo vaiko išleistuvėms diplomo vaizdą sugalvojau pati, tik viena mama parašė žodelius. Visiems labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(TINA316 @ 2006 04 13, 19:55)
Žinau, kad jie su vaikais žaidžia- ieško lobio ir pan... Plačiau  www.mgenijus.lt

Ačiū. 4u.gif Turėtų būti įdomu. smile.gif
Atsakyti
Na dar po kol kas nepasisemiau patirties, kaip svenciamos isleistuves? g.gif g.gif As net neisivaizduoju, kaip ten viskas vyksta? Kiek uztrunka. Nes man aukletoja uzsimine, kad REIKIA galvoti, o taip ir nieko konkreciai nepasake, kas daugmaz turetu buti. Bent jau sventes griauciai ... Butu malonu, kad dar karteli patartumete, kaip suorganizuoti. Kad butu vaikuciams isimintina , nenuvargtu.
Atsakyti
Kaip vyksta? Eina vaikai į salę, dainuoja, deklamuoja, šoka savo paskutinį darželio valsą (na bent pas mus šoko), tada eina į grupę ar į lauką švęst, viskas. Tai va tame šventimo tarpe, jau būtų galima ką vaikučiams ir sugalvoti.
Atsakyti
QUOTE(Gosh @ 2006 04 19, 16:06)
Kaip vyksta? Eina vaikai į salę, dainuoja, deklamuoja, šoka savo paskutinį darželio valsą (na bent pas mus šoko), tada eina į grupę ar į lauką švęst, viskas. Tai va tame šventimo tarpe, jau būtų galima ką vaikučiams ir sugalvoti.

O kas tuos vaikucius 'diriguoja'? O lauke kiek daugmaz laiko viskas trunka?
Atsakyti
QUOTE(JurgaJ @ 2006 04 19, 16:09)
O kas tuos vaikucius 'diriguoja'? O lauke kiek daugmaz laiko viskas trunka?

Salėje diriguoja auklėtoja ir muzikos vadovė (bent pas mus). Pats šventimo laikas priklauso jau nuo jūsų, vieniems gal vanados max, kitiems gal ir 4 reik, priklauso ką nutarsit su auklėtoja, direktore, kiek laiko jums leis sedėt darže, o ir gal jūsų grupė labai draugiška, labai tėveliai bendraujantys ir nenorėsit skirstytis. Kiek esu girdėjusi iš kitų kaip švenčia, tai jie lauke ir dešreles kepa, saliutus laido, užsilaiko iki vėlumos.
Atsakyti
QUOTE(Gosh @ 2006 04 19, 16:27)
Salėje diriguoja auklėtoja ir muzikos vadovė (bent pas mus). Pats šventimo laikas priklauso jau nuo jūsų, vieniems gal vanados max, kitiems gal ir 4 reik, priklauso ką nutarsit su auklėtoja, direktore, kiek laiko jums leis sedėt darže, o ir gal jūsų grupė labai draugiška, labai tėveliai bendraujantys ir nenorėsit skirstytis. Kiek esu girdėjusi iš kitų kaip švenčia, tai jie lauke ir dešreles kepa, saliutus laido, užsilaiko iki vėlumos.

Na kai pas mus teveliai i susirinkimus vaiksto koks 1/3, kitu isvis nepazystu, tai matyt tikrai iki velumos neuzsisedesim unsure.gif Lauke galim sugalvoti, kad tik oras nepavestu.
O lauke gal buna kas nors minimaliai papuosta?
Atsakyti
Sveikutės smile.gif
Radau kelis visai neblogus priešmokyklinuko diplomo pavyzdukus thumbup.gif , jie anglų kalba, tačiau su Paint programyte galima pataisyti lietuviškai, pabandysiu įkelti, jie man visai nieko mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

Tarp kitko, mamos, ar nemanot, kad daug prasmingesnės ir įdomesnės išleistuvės vaikučiams būtų kokia pažintinė ekskursija, vis dėlto, šventė vaikų, o Jūs jau prisižiūrėjot daug vaikučių programėlių per metus, dar prieš akis Mamyčių šventė, kam juos kankinti, geriau tuos pinigėlius skirti kelionei, tai daug naudingiau, vaikams tikra šventė būtų. drinks_cheers.gif thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano ir grupės tėvelių nuomonės išsiskyrė dėl dovanos grupės auklėtojoms išleistuvių proga. Jie nori už 50 Lt, o aš sakau už 100 Lt.
Gal galite pasidalinti savo patirtimi, kiek ar už kiek jūs pirkote auklėtojoms išleistuvių proga? Kiek šeimininkėlei?
Kuo skubiau ax.gif 4u.gif
Atsakyti