QUOTE(Sandrienė @ 2008 04 22, 09:48)
Mane tai glumina truputėlį mamyčių požiūris dėl šventinės aprangos. Aš manau, kad išmokyti vaiką šventės kultūros labai svarbu - turi užtekti ne tik šampanui bet ir šventinei aprangai. Keistokas požiūris - kostiumas nepatogus, niekur nebeužsidėsi.
Visiskai pritariu - musu visuomene visiskai atsipalaidavo :patogu,nepatogu...O po to stebimes : siaubas! i teatra su dzinsais ,kasdieniais rubais! Juk patys pripratiname vaikus prie patogios aprangos,ko stebetis?!
Abu mano berniukai turi po kostiuma .Taip,"ant isaugimo" - man visiskai nesunku palenkti ,o reikalui esant atleisti kelnytes.Vyresnelis pats per sventes prasosi papuosiamas kostiumu - taip jau yra iprasta musu seimoje -vyrai per sventes puosiasi kostiumais.
Del isleistuviu - musu grupes teveliai visada buvo pasyvus ir apatiski,todel as su siaubu laukiu isleistuviu

.Dar viena problema,kuria nezinau kaip isspresti : nuo atejimo i darzeli iki priesmokyklines grupes musu vaikais rupinosi vienos aukletojos ,priesmokyklineje - jau kitos. Kaip dabar daryti?Direktore pernai siule pasidaryti isleistuves (atseit,pries iseinant i priesmokykline grupe).Bet kur gi pridarysi isleistuviu 2 metus is eiles?!
Kaip su dovanomis buti? Pirkti dovanas visoms 4?

Kokias tas dovanas pirkti - lygiavertes ,ar pagal metus,praleistus su vaikais ,isskyrstyt?...
Patarkit,mamytes

!