Man viena idėja toptelėjo dėl atminimo dovanėlių vaikams baigus darželį (gaila pavėluotai) - puzlis iš vaikų nuotraukos. Kažkur Vilniuje daro, tikrai labai kokybiškai ir šauniai atrodo (jei kam reiks, galiu pasidomėti kur). Tarkim paimti kokybišką visos grupės vaikų foto (galima būtų tam reikalui ir fotografą išsikviesti) ir iš jos padaryti puzlius visiems vaikams. Galima dovanoti juos nesurinktus dėžutėj, vaikams būtų grįžus atrakcija.
QUOTE(vija @ 2007 05 15, 13:42)
Man viena idėja toptelėjo dėl atminimo dovanėlių vaikams baigus darželį (gaila pavėluotai) - puzlis iš vaikų nuotraukos. Kažkur Vilniuje daro, tikrai labai kokybiškai ir šauniai atrodo (jei kam reiks, galiu pasidomėti kur). Tarkim paimti kokybišką visos grupės vaikų foto (galima būtų tam reikalui ir fotografą išsikviesti) ir iš jos padaryti puzlius visiems vaikams. Galima dovanoti juos nesurinktus dėžutėj, vaikams būtų grįžus atrakcija.
Tikrai gera idėja

Merginos.Gal kuri žinot padėkos auklėtojoms žodelių gražių,kad ant atviruko parašyti būtų galima .Labai reikia.Būč labai dėkinga

Sveiki. Aš dirbu mokytoja su priešmokyklinukais. Tai išeidami vaikai gauna vaikystės diplomus( mano parengtus, o ne tėvelių), mano įrašytus diskelius su nuotraukom iš grupės gyvenimo, estetiškai papuoštą segtuvą su vaikų piešiniais, Šiemet tėveliai dar nupirko kiekvienam po knygelę, o mes su kolege įrašėm palinkėjimus. Sodiname medelį ar rožes.Šiemet medelį puošėme gėlytėmis su vaikų vardeliais. Kiekvienas užkabino gėlytę su savo vardu.Iš pradžių buvo koncertas su užduotėlėmis vaikams ir tėveliams, o vėliau pasisėdėjimas grupėje.
Dėl dovanų mano nuomonė yra tokia: geriau nuoširdi padėka žodžiu+ kukli puokštė, nei dovanos ir didžiulės puokštės+ apkalbos už akių apie auklėtoją.
2 metus iš eilės rengiau išleistuves ir patikėkit, tai labai atsakingas ir daug laiko ir energijos reikalaujantis renginys.
Dėl dovanų mano nuomonė yra tokia: geriau nuoširdi padėka žodžiu+ kukli puokštė, nei dovanos ir didžiulės puokštės+ apkalbos už akių apie auklėtoją.
2 metus iš eilės rengiau išleistuves ir patikėkit, tai labai atsakingas ir daug laiko ir energijos reikalaujantis renginys.
QUOTE(Lina72 @ 2007 06 03, 09:26)
Sveiki. Aš dirbu mokytoja su priešmokyklinukais. Tai išeidami vaikai gauna vaikystės diplomus( mano parengtus, o ne tėvelių), mano įrašytus diskelius su nuotraukom iš grupės gyvenimo, estetiškai papuoštą segtuvą su vaikų piešiniais, Šiemet tėveliai dar nupirko kiekvienam po knygelę, o mes su kolege įrašėm palinkėjimus. Sodiname medelį ar rožes.Šiemet medelį puošėme gėlytėmis su vaikų vardeliais. Kiekvienas užkabino gėlytę su savo vardu.Iš pradžių buvo koncertas su užduotėlėmis vaikams ir tėveliams, o vėliau pasisėdėjimas grupėje.
Kokia šauni mokytoja

QUOTE(Lina72 @ 2007 06 03, 09:26)
Ir pasiseka kažkam tokios auklėtojos...

Na mūsų koncertas truko 1,5 val. (su sveikinimais ir padėkomis).Dar vaikai dovanojo įstaigos darbuotojams savo nupieštus darbuotojų portretus.Piešė pačius jiems mylimiausius žmones.

QUOTE(Lina72 @ 2007 06 03, 13:49)
Na mūsų koncertas truko 1,5 val. (su sveikinimais ir padėkomis).Dar vaikai dovanojo įstaigos darbuotojams savo nupieštus darbuotojų portretus.Piešė pačius jiems mylimiausius žmones. 

Pas truko gal pusvalandį ir beveik septynių dukra deklamavo trimečių lygio ketureilį. Tai buvo pats paprasčiausias eilėraštis, kokį ji išvis kada mokėsi per 7 metus.
Kiek supratau, išleistuvių koncerto scenarijus yra nekintamas dalykas mūsų daržely metų metus, nes lygiai tokį pat koncertą mačiau rodė kita priešmokyklinukų grupė šią savaitę.
QUOTE(lindalyte @ 2008 02 26, 17:27)
vakar buvome susirinkime, kur pradėjome aptarinėti išleistuvių klausimus. vieni siūlė "balių' kavinėje, kiti išvyką į teatrą, žodžiu dar vyks balsavimas ir t.t., tačiau mane labiausiai nustebino mūsų vaikučių aprangos klausimas - negi iš tiesų reikia nuomotis sukneles ? Juk ne vestuvės ? ką manot ? patarkit kur ir kaip šventėt? ką dovanojote DARŽELIUI?

pirma karta girdziu kad isleituves ir tokios labai jau sikarnos juk vaikai su tokiom oficialiom aprangom jausis labai prastai, o ir pinigu kiek kainuoja nuomuotis sukneles

Na, visai jau žmonės... Jau darželyje nuomotis sukneles??? Manau, kad tikrai perlenkta. Čia aiškiai tėvų noras pademonstruoti savo galimybes. Bet tai, deja, ne geriausias pavyzdys vaikams - akcentas į materialius dalykus, varžymasis, kas geriau ir gražiau.
O juk vaikams iš tiesų užtektų tik linksmo pabuvimo drauge, žaidimų, torto ir ledų tame pačiame darželio kieme.
O juk vaikams iš tiesų užtektų tik linksmo pabuvimo drauge, žaidimų, torto ir ledų tame pačiame darželio kieme.
QUOTE(ritperliukas @ 2008 02 26, 16:35)
pirma karta girdziu kad isleituves ir tokios labai jau sikarnos juk vaikai su tokiom oficialiom aprangom jausis labai prastai, o ir pinigu kiek kainuoja nuomuotis sukneles
jei aisku pavasaris butai manau geriausios islaisutves butu gamtoje, kodel kur nors eiti .
manau teatras tai tikria ne ta vieta kur galetum graziai atsisveikinti su darzeliu. o kodel negali daryti pvz darzelio patalpoje, saleje, ar galu gale juk taip suprantu kad bus pavasaris , kiemelyje darzelio.
aisku jei oras grazus bus . na cia tik issakiau savo nuomone.

Šventė salėje tai bus, t.y. oficialioji dalis, bet po to auklėtoja pasakė, kad darželio patalpose negali būti jokių vaišių (manau čia ėjo kalba apie alkoholinius gėrimus), o kur tada švęsti ir kilo diskusijos

aaa stai kas as manau but gamtoje ideliausia ir pinigu tiek nereikia daug. arbe kokioje namo sodyboje.