maciau kai vaikai per isleistuves paledzia balionus i ora, labai grazu buvo, galvoju, kad galima butu ir baltus balandzius uzsakyti ir paleist

Mielos mamytes! Labai reikalinga tema!!! Diskutuokime,dalinkimes patirtim, idejomis, mintimis: labai patiko ideja is kito forumo :
''padovanoti aukletojoms albuma su vaiku piesiniais ir palinkejimais nuo kiek vieno vaiko'" ,manau + geliu puokste --- atstoja milijona (cia jau mano nuomone)
Mums isleistuves siais metais !
DRAUGAUKIME!
''padovanoti aukletojoms albuma su vaiku piesiniais ir palinkejimais nuo kiek vieno vaiko'" ,manau + geliu puokste --- atstoja milijona (cia jau mano nuomone)
Mums isleistuves siais metais !
DRAUGAUKIME!
eisiu siandien i susirinkima del darzelio isleistuviu.
mane nugasdino ta nuomone, kad per prievarta reikia pirkti dovanas visom virejom ir skalbejom.manau, kad jos net vaiku vardu nezino
as manau, kad isleistuves, tai yra vaiku svente ir aisku ju aukletoju. reikia pasistengti padaryti vaikams nuosirdzia ir isimintina svente. o ne tik tetas apdovanoti materialiom dovanom.
pasigooglinau ideju, veliau parasysiu ka nutareme susirinkime.
mane nugasdino ta nuomone, kad per prievarta reikia pirkti dovanas visom virejom ir skalbejom.manau, kad jos net vaiku vardu nezino

Pagalvojau, kad būtų idomu pakalbėti apie išleistuves iš darželio. Kokios šios šventės paprastai būna ir kokios, Jūsų manymu, turėtų būti. Ką manote apie šventės organizavimą darželyje, gamtoje, kavinėje ar ledainėje.
Taip pat idomu padiskutuoti apie iš vakarų ateinančias tradicijas, kai mažieji būna aprengti mažomis mantijomis - panašiai kaip universiteto baigimo šventėje. Juk tai taip pat tam tikro mokslo baigimo šventė. Ką manote apie tai?
Taip pat idomu padiskutuoti apie iš vakarų ateinančias tradicijas, kai mažieji būna aprengti mažomis mantijomis - panašiai kaip universiteto baigimo šventėje. Juk tai taip pat tam tikro mokslo baigimo šventė. Ką manote apie tai?
Dėl mantijų, tai nesureikšminkim tiek.Tai tik darželio lankymo baigimas.

QUOTE(ausrella @ 2009 02 27, 16:51)
as manau, kad isleistuves, tai yra vaiku svente ir aisku ju aukletoju. reikia pasistengti padaryti vaikams nuosirdzia ir isimintina svente. o ne tik tetas apdovanoti materialiom dovanom.

Tai ar buvai susirinkime,parasyk kokkiu minciu pasisemei

man tai toks nežymus įvykis, atrodo, tos darželio "išleistuvės"
Suprantu, auklėtojos išleidžia savo šešiamečius, kuriuos ugdė gal 3 ar 2 metus, tai joms įvykis... o vaikui.. ir dabar kabo grupėj pasiūlymai kokias vinjetes galima užsisakyt
per daug man čia ne tai kičo, ne tai sureikšminimo. Taigi buvo fotografijų per šv. Kalėdas, šiaip be progos.. kam ta vinjetė už 30 litų

QUOTE(ausrella @ 2009 02 27, 16:51)

nu nieko sau.. dar sargas, dar kiemo šlavėjas.. jo, apipirkit visus

Papildyta:
QUOTE(Baltike @ 2008 05 08, 15:46)
Mūsų grupės vaikai išleistuvių dovaną gaus fantastišką (tikiuosi, sugebės tą įvertinti): visą gegužės mėnesį grupėje "vaikų valdžia". Vaikai surašė savo svajones, kurias norėtų įgyvendinti su darželio draugais. Tarp svajonių yra visokių: ir nemiegoti pietų, ir nesitvarkyti žaislų, ir kepti dešreles ant laužo, ir nueiti "į kiną su specialiais akiniais", ir limuzinu pasivažinėti... Auklėtojos kiekvienai svajonei paskyrė po dieną. Pvz. šiandien buvo "nevalgymo diena" (visi valgė tik tai, ką norėjo ir kiek norėjo, nebuvo darželyje įprastos prievartos "bent šaukštelį..."), rytoj bus "keptos duonos diena" ir visi nešis mėgstamiausio grupės delikateso - keptos duonos. Ai, dar "ledų diena" labai patiko: visa grupė keliaus į parduotuvę ir už tėvelių įduotus pinigus kiekvienas vaikas PATS pirksis sau kokių norės ledų. Nemanau, kad kokia nors materiali dovana būtų verta šitiekos džiaugsmingų akimirkų ir visiems drauge patirtų įspūdžių!
Na, o mums, tėveliams, beliko sugalvoti, kaip atsidėkoti tokioms nuostabioms auklėtojoms...

Na, o mums, tėveliams, beliko sugalvoti, kaip atsidėkoti tokioms nuostabioms auklėtojoms...
va čia tai suprantu

blyn, čia tikriausiai šventė tėvams. kokios dar išleistuvės iš daržo? pinigų švaistymas ir nieko daugiau.
QUOTE(superiuka @ 2009 03 09, 09:59)
Pagalvojau, kad būtų idomu pakalbėti apie išleistuves iš darželio. Kokios šios šventės paprastai būna ir kokios, Jūsų manymu, turėtų būti. Ką manote apie šventės organizavimą darželyje, gamtoje, kavinėje ar ledainėje.
mantija,manau turetu buti uztarnauta

QUOTE(jolita.martyna @ 2009 03 13, 21:51)

tai dar teisėjai neblogai atrodo su savo "grandinėmis"...
aš nežinau.. man net gaila būna vaikų, kurie įsprausti per savo šventę į juodus kostiumus. o motinos tik ir rėkia - nelipk, stovėk, nesėsk, nebėk - IŠSIPURVINSI

Mano krikštasūnis šiemet baigia 4 klases... Ieškojom su mama idėjų, kaip čia būtų galima atšvęst išleistuves. Gal kas gali pasidalinti patirtimi, ar geriau kažką mieste organizuoti, ar važiuot kur su vaikais į ekskursiją? Nors sako, tų ekskursijų ir taip nemažai būna...
Dar galvojam gal kokią specialią teminę programą suorganizuot, bet va niekas iš tėvų nenori apsiimti tuo rūpintis. o mokytoja ir taip daug rūpesčių turi... Gal žinot firmą ar žmogų, kas gerą programą galėtų pravesti?
Dar galvojam gal kokią specialią teminę programą suorganizuot, bet va niekas iš tėvų nenori apsiimti tuo rūpintis. o mokytoja ir taip daug rūpesčių turi... Gal žinot firmą ar žmogų, kas gerą programą galėtų pravesti?