QUOTE(N-e-r-i-n-g-a @ 2009 03 09, 16:23)
O aš manau, kad tai ne "tik" darželio lankymo baigimas, bet "net" darželio lankymo baigimas.
Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2009 03 16, 13:56)

tai dar teisėjai neblogai atrodo su savo "grandinėmis"...
aš nežinau.. man net gaila būna vaikų, kurie įsprausti per savo šventę į juodus kostiumus. o motinos tik ir rėkia - nelipk, stovėk, nesėsk, nebėk - IŠSIPURVINSI

Na, stereotipiškai jūs čia rašot... Teko matyti vaikiškas mantijas užsienyje - jos ne juodos. Berniukų mėlynos, mergaičių - raudonos. Be to pasiūtos taip, kad vaikas jaustųsi patogiai ir ji jam netrukdytų nei laisvai judėti, nei žaisti.
O dėl to, kad mantija turi būti užtarnauta tai sutinku, bet manau, kad vaikas baigdamas darželį ją tikrai užsitarnauja - daugelis vaikų darželyje išmoksta tiek jų gyvenimui svarbių dalykų, kad joks universitetas negali tiek duoti.
Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2009 03 10, 15:37)
man tai toks nežymus įvykis, atrodo, tos darželio "išleistuvės"
Suprantu, auklėtojos išleidžia savo šešiamečius, kuriuos ugdė gal 3 ar 2 metus, tai joms įvykis... o vaikui.. ir dabar kabo grupėj pasiūlymai kokias vinjetes galima užsisakyt
per daug man čia ne tai kičo, ne tai sureikšminimo. Taigi buvo fotografijų per šv. Kalėdas, šiaip be progos.. kam ta vinjetė už 30 litų 

Na, aš savo išleistuves iš darželio ir dabar dar puikiausiai atsimenu. Ir vien dėl to, kad mūsų tėvų požiūris nebuvo toks: "kam tam vaikui apskritai kažko reikia..." Patikėkit - vaikams tai tikrai didelė šventė - juk jie jaučiasi, kad tampa dideli. Neatimkim iš jų to jausmo. Geriau pasistenkim, kad vaikas turėtų ką atsiminti iš vaikystės.