Įkraunama...
Įkraunama...

Chanel

gal kas galite pakomentuoti 4 les ombres keturiu spalvų šešėlius? parduotuvėje žiūrėjau, spalvos labai patiko, bet man nelabai patiko, kad jie kažkaip sunkiai tepasi, jų tekstūra labai kieta. užtepiau atn pirštų tai spalvų nesimatė išskyrus vieną tamsiausią. Noriu paklausti ar nevargstat, kai tepat juos ant vokų? ar lengvai tepasi jums? turiu 2 spalvu , tai jų tekstūra labai minkšta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 24 kovo 2012 - 21:02
Man tokia pati situacija buvo su Dior keturių spalvų šešėliais. Tekstūra kaip koks lengvas tinkas, labai silpnai "pasiimdavo", reikėdavo brūžint brūžint g.gif , kreida net ryškesnė, jei suprantamai rašau. Todėl man visai nepatiko. Visų šešėlių sudėtis skirtinga, todėl jei tokia nepriimtina, reikia rinktis kitokius, teplesnius. Aš taip pat nemėgstu tokio tipo šešėlių schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 03 25, 00:25)
Man tokia pati situacija buvo su Dior keturių spalvų šešėliais. Tekstūra kaip koks lengvas tinkas, labai silpnai "pasiimdavo", reikėdavo brūžint brūžint g.gif , kreida net ryškesnė, jei suprantamai rašau. Todėl man visai nepatiko. Visų šešėlių sudėtis skirtinga, todėl jei tokia nepriimtina, reikia rinktis kitokius, teplesnius. Aš taip pat nemėgstu tokio tipo šešėlių schmoll.gif

jus kalbat apie 5 spalvu? jie man atrodo kaip tik daug minkštesni nei chanel 4 spalvu ir tepasi lengvai. bet viskas individualu
Atsakyti
Tikrai taip, supainiojau, Dior 5 sp., senesnes serijos, turiu nr. 820 user posted image Nieko gero. Gal dabar visai kita tekstūra ir pasikeitė. Bet žinau, kad ir Chanel, ir kt. turi atskiras skirtingas tekstūras. Vieni teplūs, kiti lengvi paviršiniai.
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 03 24, 23:01)
gal kas galite pakomentuoti 4 les ombres keturiu spalvų šešėlius? parduotuvėje žiūrėjau, spalvos labai patiko, bet  man nelabai patiko, kad jie kažkaip sunkiai tepasi, jų tekstūra labai kieta. užtepiau atn pirštų tai spalvų nesimatė išskyrus vieną tamsiausią. Noriu paklausti ar nevargstat, kai tepat juos ant vokų? ar lengvai tepasi jums? turiu 2 spalvu , tai jų tekstūra labai minkšta.

nusivyliau labai sitais seseliais, spalvos atrodo grazios, bet prastai tepasi, subega ir t.t. zodziu nevykes pirkinys verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2012 03 26, 08:45)
nusivyliau labai sitais seseliais, spalvos atrodo grazios, bet prastai tepasi, subega ir t.t. zodziu nevykes pirkinys  verysad.gif

ant bazės nebandėte? kažkaip ir aš manau, kad man jų nereikia. nors spalvos labai gražios wub.gif už tokią kainą galėjo sukurti kitokią tekstūrą, kad nebūtų problemų tepant g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 26 kovo 2012 - 08:28
QUOTE(style18 @ 2012 03 26, 10:28)
ant bazės nebandėte? kažkaip ir aš manau, kad man jų nereikia. nors spalvos labai gražios wub.gif už tokią kainą galėjo sukurti kitokią tekstūrą, kad nebūtų problemų tepant  g.gif

nebandziau. kaip uz tokia kaina tikejaus isigyti tokius seselius, kuriems islaikyti ant akiu nereiks dar isigyti 5 priemoniu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Female: 29 kovo 2012 - 10:43
QUOTE(Ryuk @ 2012 03 15, 09:47)
As naudoju su Dior Powder Foundation Brush, saikingai labai tepa, pertekliu nuvalo, puikiai paskirsto.

Papildyta:
Chanel Vitalumiere Aqua sakyciau yra kaip koks "tinted moisturizer", jis praktiskai nemaskuoja, toks lengvas vandenukas naturaliam makiazui ar siekiant islyginti veido  odos spalva, paslepti raudoni. Jis drekina ir mano sausai odai toks nematomas sleifas labai patiko, bet as is principo negaliu priprasti prie skystu pudru, man jos per sunkios, tai geriausias produktas lieka kolkas Chanel Vitalumiere Comfort Radiance kompaktine pudra.

Chanel kompaktine tepat iskart ant odos, ar krempudros g.gif
Atsakyti
QUOTE(Izabelee @ 2012 03 29, 11:24)
Chanel kompaktine tepat iskart ant odos, ar krempudros g.gif

As kremines pudros nenaudoju aplamai, kompaktine tepu ant odos po drekinancio kremo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryuk: 29 kovo 2012 - 11:56
laaaabai esu patenkinta chanel vitalumiere kompaktine wub.gif wub.gif thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 03 29, 13:56)
laaaabai esu patenkinta chanel vitalumiere kompaktine wub.gif  wub.gif  thumbup.gif
user posted image

Kokia spalva turit?
Atsakyti
B30 beige smile.gif
Atsakyti