Įkraunama...
Įkraunama...

Chanel

QUOTE(Female @ 2012 03 11, 18:41)
va matot kokie skirtingi atsiliepimai - kas vienam tinka ir patinka, nebutinai ir kitam tinka ir patinka.
taigi Linutelia, meskit kapeika pirkt ar nepirkt  biggrin.gif

Manau del skirtingu odos tipu taip, Jusu kiek supratau riebesne oda, tai isryskina blizgesi labiau, o mano oda normali, linkus i sausuma, tai tas gelis man dar ir padrekina ir istirpsta akimirksniu, tai ir tu blizguciu ant mano odos nesimato.
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2012 03 11, 19:19)
Parašykit atsiliepimų, kurios naudoja Chanel Soleil tan. Labai domina  bigsmile.gif
user posted image

Sveikos,
Kaip tik siandien gavau si bronzata.Isbanziau,tai galiu pasakyti,kad labai patiko! Tepiau su sepeteliu ( is pradziu ant rankos,o paskui ant veido,kad neperduozuoti...). Spalva grazi,blizguciu tikrai nera per daug.kadangi oda siuo metu susitvarkiusi ,tai tepiau tiesiai and kremu paruosos odos. Zodziu, dziaugiuosi rezultatais ir tuo,kad ,manau,dienos metui nebereikes naudoti kremines pudros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 03 07, 15:17)
Kodel sausai ypatingai? biggrin.gif  Manau visiem tipam vienodai tinka, nera orientuota i kazkuri konkreciai.

mano oda labai labai sausa ir Chanel`io vitalumiere jau 5 buteliukus sunaudojau, geriau nesu radusi thumbup.gif
o Chanel Vitalumiere Aqua čia kažkoks kitoks?
beje, kur galima gauti pigiau šios pudros? iš kur ga;ima parsisiųsti originalą už gerą kainą? g.gif niekur nerandu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(LaLuna* @ 2012 03 14, 17:11)
mano oda labai labai sausa ir Chanel`io vitalumiere jau 5 buteliukus sunaudojau, geriau nesu radusi thumbup.gif
beje, kur galima gauti pigiau šios pudros? iš kur ga;ima parsisiųsti originalą už gerą kainą? g.gif niekur nerandu schmoll.gif

Taip, Vitalumiere Aqua - kita pudra, bet, ko gero, kaip labai sausai odai tai paprasta Vitalumiere geriau tinka. Del to, kur gauti pigiau - tai nemanau, kad kazkur bus daaaug pigiau, nes Chanel yra Chanel, puikus produktai uz atitinkama kaina. Kiek maciau uzsienio puslapiuose kainos labai panasios i musu parduotuviu kainas, nebent 10-20lt skirtumas.
Atsakyti
QUOTE(nealiona @ 2012 03 14, 17:46)
Taip, Vitalumiere Aqua - kita pudra, bet, ko gero, kaip labai sausai odai tai paprasta Vitalumiere geriau tinka.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2012 03 11, 20:19)

kas turit, su kokiu sepeteliu naudojat?
as kartais su TBS face and body, kartais su ecotools powder brush, bet jauciu kad ne vienas man is ju iki galo gerai nepaiso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2012 03 14, 17:59)
kas turit, su kokiu sepeteliu naudojat?
as kartais su TBS face and body, kartais su ecotools powder brush, bet jauciu kad ne vienas man is ju iki galo gerai nepaiso  biggrin.gif

Aš naudoju Sigma F80
Atsakyti
As naudoju su Dior Powder Foundation Brush, saikingai labai tepa, pertekliu nuvalo, puikiai paskirsto.

Papildyta:
QUOTE(LaLuna* @ 2012 03 14, 16:11)

Chanel Vitalumiere Aqua sakyciau yra kaip koks "tinted moisturizer", jis praktiskai nemaskuoja, toks lengvas vandenukas naturaliam makiazui ar siekiant islyginti veido odos spalva, paslepti raudoni. Jis drekina ir mano sausai odai toks nematomas sleifas labai patiko, bet as is principo negaliu priprasti prie skystu pudru, man jos per sunkios, tai geriausias produktas lieka kolkas Chanel Vitalumiere Comfort Radiance kompaktine pudra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryuk: 15 kovo 2012 - 08:49
Merginos, ar kas bandete sita MAT LUMIÈRE
TEINT COMPACT POUDRÉ MAT ET LUMINEUX SPF 10
user posted image

buciau dekinga uz atsiliepimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(distancija @ 2012 03 16, 20:33)

Nezinau ar tiksliai si, bet Mat Lumiere kompaktine esu seniai turejusi, nepatiko, matesi ant veido, bet tuo paciu nemaskavo. Kremine Mat Lumiere daug labiau patiko.
Atsakyti
QUOTE(distancija @ 2012 03 16, 20:33)
user posted image

Naudojau, taciau Vitalumiere kompaktine man zymiai geresne, nes labiau tinka sausai odai ir nesimato ant odos. Si daugiau skirta kaip paskutinis strichas, makiazui sutvirtinti.
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 03 17, 15:29)
laukiu sitos,ryt gausiu smile.gif parasysiu isbandziusi
MAT LUMIÈRE TEINT COMPACT POUDRÉ MAT ET LUMINEUX

na jau ir pati ja spejau isbandyt, tai is tikruju taip keistai.. Su krempudra, kuri man jauciu kad nelabai tinka, nes paryskina pasausejimus, sita kompaktine pudra dar labiau juos isryskino (bet matesi ir iki tol kol uztepiau kompaktine), o be krempudros graziai atrodo ir neryskina pasausejimu, na gal tik truuuuputeli, bet maziau nei krempudra. Del maskavimo nezinau, neipatingai turbut.. ax.gif
Atsakyti