Gal galit apie Chanel bronzantus kas pakomentuot - verti ar ne pinigu...

QUOTE(NORIKA @ 2012 11 12, 02:15)
Šitas laaabai skalsu, šiek tiek užsitepus atrodo morkavokas, bet paskui labai gražiai susilieja su veido spalva

Chanel Soleil tan

QUOTE(SaulynaSon @ 2012 11 11, 22:23)
Dėkoju, tikrai bus ta, nes buvo kalbama apie matinį efektą.
SaulynaSon, kokie jūsų atsiliepimai apie šią pudrą?
Saimita - kreminio nenoriu
Noriu presuoto bronzanto

QUOTE(Minthe @ 2012 11 12, 09:58)
Dėkoju, tikrai bus ta, nes buvo kalbama apie matinį efektą.
Na naudoju gal tik pora savaiciu , tai galiu pasakyti kad labai patinka, tikrai ilgiau islaiko veida matini, veidas neatrodo miltuotas, ji tokia nematoma, ko as ir norejau , tikrai nesigailiu kad pirkau, mokejau 180 berods, idomu kiek papildymas jos kainuoja

Be to dievinu dideli veidrodi , nes beveik visas veidas matosi i ji ziurint tai aptogu..cia tik seip smulkmenele

QUOTE(mausiuke @ 2012 10 29, 12:59)
nieko stebuklingo, yra pigesniu ir geresniu, turiu 5 lakus ju tai dengia man gerai ir graziai, dziusta greit bet nelaiko, po keliu dienu jau krastai nutrupineja ir nusitrina, jau koks essie man tikrai geresnis lakas, o jei atvirai tai man net loreal color riche lakas issilaiko geriau nei chanel le vernis

o as perku tik Chanel lakus, nes spalvos ispudingos, turiu ju net 26
, plius ilgai nedziusta buteliuke ir laikosi ant nagu 3-4 dienos.
manau tai yra skonio reikalas...

Man asmeniškai įspūdingesnės Orly ar ChinaGlaze lakų kolekcijos, o chanelis tai šiaip sau tiek spalvom, tiek lako kokybe....
Turiu šviesiai rožinį, tai pradžioj lyg gerai buvo, bet dbr nebeįmanoma nusilakuot, nors nėra sutirštėjęs, o va dengia klaikiai - drūžėm, arba subėga savaime ant odelių, nu žodžiu pravalas man su tuo laku.
O va bazė labai patinka, tikrai kartotina

Turiu šviesiai rožinį, tai pradžioj lyg gerai buvo, bet dbr nebeįmanoma nusilakuot, nors nėra sutirštėjęs, o va dengia klaikiai - drūžėm, arba subėga savaime ant odelių, nu žodžiu pravalas man su tuo laku.

QUOTE(NORIKA @ 2012 11 12, 02:15)
Turejau Chanel toki bronzanta,
Chanel soleil tan
http://www.chanel.co...DE-CHANEL-88676
nepatiko nes spalva buvo per daug oranzine, man tokios netinka, tai teko parduoti, geriau Guerlain bronzantai. Turiu guerlain 4 seasons bronzer ir Guerlain Terracotta Bronzer 01, esu labai patenkinta, nes ir spalvas galmia pamaisyti ir blizguciu beveik nera, o spalva ruda be oranzinio atspalvio.

Papildyta:
QUOTE(NORIKA @ 2012 11 23, 01:04)
Man asmeniškai įspūdingesnės Orly ar ChinaGlaze lakų kolekcijos, o chanelis tai šiaip sau tiek spalvom, tiek lako kokybe....

Kaip keista kad dziuna, as kolekcijoje turiu Chanel laka 2006 metu, tai jis kaip naujas

Kaip gražu
O ta pudrytė tai kaip pudra naudotina, ar labiau koks skaistiklis-blizgiklis bus

QUOTE(NORIKA @ 2012 12 16, 14:37)
Kaip gražu
O ta pudrytė tai kaip pudra naudotina, ar labiau koks skaistiklis-blizgiklis bus 

Spindesio suteikiantis produktas.

Papildyta:

Papildyta:
Man ypač patiko šios kolekcijos nagų lako spalva: