Įkraunama...
Įkraunama...

Chanel

Gal galit apie Chanel bronzantus kas pakomentuot - verti ar ne pinigu... flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2012 11 12, 02:15)
Gal galit apie Chanel bronzantus kas pakomentuot - verti ar ne pinigu... flirt.gif

Šitas laaabai skalsu, šiek tiek užsitepus atrodo morkavokas, bet paskui labai gražiai susilieja su veido spalva g.gif idealiai tinka visą veidą perbraukt, atrodo sveikai saulės nubučiuotas bigsmile.gif kadangi jis kreminis - kontūravimas irgi atrodo laabai natūraliai.. iš pradžių nepatiko dėl to oranžinio šiek tiek atspalvio, bet dabar tikrai pirkčiau thumbup.gif (aš turėjau galimybę porą savaičių jį panaudot). Laikosi irgi neblogai 4u.gif
Chanel Soleil tan
user posted image
Atsakyti
QUOTE(SaulynaSon @ 2012 11 11, 22:23)
As turiu tokia, kuri yra pildoma, vadinasi mat lumerie smile.gif Gal bus ta .

Dėkoju, tikrai bus ta, nes buvo kalbama apie matinį efektą.
SaulynaSon, kokie jūsų atsiliepimai apie šią pudrą?
Atsakyti
Saimita - kreminio nenoriu rolleyes.gif Noriu presuoto bronzanto flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Minthe @ 2012 11 12, 09:58)
Dėkoju, tikrai bus ta, nes buvo kalbama apie matinį efektą.
SaulynaSon, kokie jūsų atsiliepimai apie šią pudrą?

Na naudoju gal tik pora savaiciu , tai galiu pasakyti kad labai patinka, tikrai ilgiau islaiko veida matini, veidas neatrodo miltuotas, ji tokia nematoma, ko as ir norejau , tikrai nesigailiu kad pirkau, mokejau 180 berods, idomu kiek papildymas jos kainuoja smile.gif
Be to dievinu dideli veidrodi , nes beveik visas veidas matosi i ji ziurint tai aptogu..cia tik seip smulkmenele biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaulynaSon: 14 lapkričio 2012 - 11:43
QUOTE(mausiuke @ 2012 10 29, 12:59)
LABAI domina atsiliepima apie Chanel nagu laka  4u.gif

nieko stebuklingo, yra pigesniu ir geresniu, turiu 5 lakus ju tai dengia man gerai ir graziai, dziusta greit bet nelaiko, po keliu dienu jau krastai nutrupineja ir nusitrina, jau koks essie man tikrai geresnis lakas, o jei atvirai tai man net loreal color riche lakas issilaiko geriau nei chanel le vernis rolleyes.gif
Atsakyti
o as perku tik Chanel lakus, nes spalvos ispudingos, turiu ju net 26 smile.gif , plius ilgai nedziusta buteliuke ir laikosi ant nagu 3-4 dienos. 4u.gif manau tai yra skonio reikalas...
Atsakyti
Man asmeniškai įspūdingesnės Orly ar ChinaGlaze lakų kolekcijos, o chanelis tai šiaip sau tiek spalvom, tiek lako kokybe.... flirt.gif
Turiu šviesiai rožinį, tai pradžioj lyg gerai buvo, bet dbr nebeįmanoma nusilakuot, nors nėra sutirštėjęs, o va dengia klaikiai - drūžėm, arba subėga savaime ant odelių, nu žodžiu pravalas man su tuo laku.
O va bazė labai patinka, tikrai kartotina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2012 11 12, 02:15)

Turejau Chanel toki bronzanta,
Chanel soleil tan
http://www.chanel.co...DE-CHANEL-88676
nepatiko nes spalva buvo per daug oranzine, man tokios netinka, tai teko parduoti, geriau Guerlain bronzantai. Turiu guerlain 4 seasons bronzer ir Guerlain Terracotta Bronzer 01, esu labai patenkinta, nes ir spalvas galmia pamaisyti ir blizguciu beveik nera, o spalva ruda be oranzinio atspalvio. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(NORIKA @ 2012 11 23, 01:04)
Man asmeniškai įspūdingesnės Orly ar ChinaGlaze lakų kolekcijos, o chanelis tai šiaip sau tiek spalvom, tiek lako kokybe.... flirt.gif
Turiu šviesiai rožinį, tai pradžioj lyg gerai buvo, bet dbr nebeįmanoma nusilakuot, nors nėra sutirštėjęs, o va dengia klaikiai - drūžėm, arba subėga savaime ant odelių, nu žodžiu pravalas man su tuo laku.
O va bazė labai patinka, tikrai kartotina  smile.gif

Kaip keista kad dziuna, as kolekcijoje turiu Chanel laka 2006 metu, tai jis kaip naujas 4u.gif 4u.gif seip chanel galima gerai praskiesti su Opi skysciu.
Atsakyti
2013 Printemps Precieux de Chanel smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
foto iš interneto
Atsakyti
Kaip gražu wub.gif O ta pudrytė tai kaip pudra naudotina, ar labiau koks skaistiklis-blizgiklis bus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2012 12 16, 14:37)
Kaip gražu  wub.gif  O ta pudrytė tai kaip pudra naudotina, ar labiau koks skaistiklis-blizgiklis bus  unsure.gif

Spindesio suteikiantis produktas.
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
Man ypač patiko šios kolekcijos nagų lako spalva:
user posted image
user posted image
Atsakyti