Įkraunama...
Įkraunama...

Chanel

QUOTE(SaiMita @ 2012 08 23, 22:03)
Atėjau apgiedoti ir apšlovinti Chanel EBLOUI spalvytės šešėlius  biggrin.gif  wub.gif

O kokia ju kainyte ir kur pirkot?
Kokia realiai sita splavyte? Nes man lyg sokolada rodo, lyg biski i slyvas nesa tongue.gif
Atsakyti
SaiMita, o šešėlius tepi ant bazės ar be jos?
Atsakyti
As dar paeitais metais, kai tie seseliai buvo naujiena bandziau, bet man kazkaip nelabai aptiko, greitai subego... ir nebeliko spalvos.

apie ta spalva placiau galima paziureti cia:
http://kosmetista.ru...zivi/27028.html
bet daabar po geru atsiliepimu nueisiu pabandyti dar viena karta.

o man labai patiko naujoji Chanel drekinamuju kremu linija:
user posted image
sau issirinkau krema, nors ir oda ir riebi, taciau tinka puikiai, labai gerai drekina ir spuogu neatsiranda, kas man yra labai svarbu. 4u.gif
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie tusus?

Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2012 08 24, 09:16)
O kokia ju kainyte ir kur pirkot?
Kokia realiai sita splavyte? Nes man lyg sokolada rodo, lyg biski i slyvas nesa  tongue.gif

Turi jie slyvos (bordo) atspalvio, bet nereaaaliai gražus jis man wub.gif Tepant ploniau, atrodo kaip rusvi, gražiai paryškina spalvą akių 4u.gif pas mus jų kaina 119lt berods, aš pirkau UK 4u.gif
čia tiksliai spalva pavaizduota, bet labai intensyvi jau ax.gif
user posted image
o čia labiau dieniniam ax.gif
user posted image

QUOTE(Subjektyvi @ 2012 08 24, 09:41)
SaiMita, o šešėlius tepi ant bazės ar be jos?

Naudoju be, bet bandžiau ir su UD primer'iu 4u.gif Spalva gal kiek geriau išsilaikė, bet tikrai nežymiai ax.gif Puikiai jie man be primerio wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 24 rugpjūčio 2012 - 21:10
Kad pas mus Douglase 109Lt tie šėšėliai g.gif
Man jie puikiausiai išsilaikė visą dieną, dengiau dviejom spalvom, ta balta (šviesiausia) ir ta juoda (tamsiausia), nu pasakiškai padažė, laikėsi puikiai, dengia irgi lengvai, nesunku reguliuot spalvos intensyvumą drinks_cheers.gif
Tikrai pirksiu, tik jaučiu iškart dvi spalvas, nes su viena nėr ko žaistis, nemokėsiu viena spalva dažyt, o su kitokiais kitų brendų šėšėliais kombinuot... nenoriu reikalo gadint biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 24 rugpjūčio 2012 - 22:55
Atejau ir as pasisakyt apie kreminius seselius - Saimita prigyre juos tiek, kad uzejau i Chanel ir isbandziau. Dejo man seseliu baze ir 'emerveille' spalvyte - spalva itin tokia dieniniam makiazui, vos iziurejau, kad kazkas uztepta (na blizguciai padejo iziuret), bet nepasakyciau, kad graziai pasidenge, nors atlaike puikiai iki nusiplovimo (kokias 4-5val)... Vienam vokui buvo lyg pabege link raukslytes, bet ten jauciu iskart man taip, nes akys jautrios, tai kai padaze truputi susijautrino. tiesa, daze sepeteliu, tai kazkodel manau, kad pirstais geriau pasidengtu ir pasiskleistu seselis. Na nors man jis isvis nepaliko didesnio ispudzio nei spalva, nei laikymu - man vistiek sausi seseliai patogiau.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2012 08 24, 23:54)
Kad pas mus Douglase 109Lt tie šėšėliai  g.gif
Man jie puikiausiai išsilaikė visą dieną, dengiau dviejom spalvom, ta balta (šviesiausia) ir ta juoda (tamsiausia), nu pasakiškai padažė, laikėsi puikiai, dengia irgi lengvai, nesunku reguliuot spalvos intensyvumą  drinks_cheers.gif
Tikrai pirksiu, tik jaučiu iškart dvi spalvas, nes su viena nėr ko žaistis, nemokėsiu viena spalva dažyt, o su kitokiais kitų brendų šėšėliais kombinuot... nenoriu reikalo gadint  biggrin.gif

gal ir 109 4u.gif nepirkau LT, tai nežinau.. Būtent šitos EMBLOUI spalvos pilnai užtenka vienintelės pasidaryt makiažą.. Ji prieš šviesą ir reguliuojant intensyvumą, keičia atspalvius vos ne g.gif nė minties man nebėra kombinuot juos su kitais šešėliais biggrin.gif
aišku, nežinau kaip su kitom spalvytėm 4u.gif

shopingas, dėl subėgimo į raukšles tikrai nežinau.. gali būt 4u.gif aš nesu turėjus/bandžiusi šešėlių, kurie man subėgtų, tad mano patirtis - tikrai ne rodiklis biggrin.gif jų pridėtu šepetuku nemoku ir aš dažytis, naudoju pirštą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 25 rugpjūčio 2012 - 07:36
QUOTE(shopingas @ 2012 08 25, 02:24)
Atejau ir as pasisakyt apie kreminius seselius - Saimita prigyre juos tiek, kad uzejau i Chanel ir isbandziau. Dejo man seseliu baze ir 'emerveille' spalvyte - spalva itin tokia dieniniam makiazui, vos iziurejau, kad kazkas uztepta (na blizguciai padejo iziuret), bet nepasakyciau, kad graziai pasidenge, nors atlaike puikiai iki nusiplovimo (kokias 4-5val)...

Beje, labai įdomiai su tais šėšėliais, nes tarkim tie tuos kur pati bandei, yra tiesiog perlamutriniai šėšėliai...
Saimitos yra su žėručiais, tad ir atrodo pasidažius visai kitaip, prabangiai, "skaniai", šiaip žėručių turi visos spalvos, išskyrus tuos, kuriuos bandei pati biggrin.gif
Pabandyk juodajį, aš kaip "pravodkę" panaudojau - pasaka wub.gif O kai kampus pajuodinau, tai išvis susileidau ir ėmiau po piniginę jau knistis lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2012 08 24, 11:41)
Kokie atsiliepimai apie tusus?

Turejau Inimitable. Nepaliko ispudzio-labai iprastai daze ir baiges lyg greitai. Tik tiek, kad toks lyg malonesnis ant blakstienu, maitinantis, bet cia kaip ir visi brangesni.
Atsakyti
Ar chanel savaiminio idegio kremas poru nekemsa? g.gif
Atsakyti
O kam pirkt pigius trantus, jei gali sau leist prabangiai pasidažyt.... g.gif
Pasiginčysiu kaip visad iki nukritimo, kad brangios kosmetikos kokybė retai prilygsta pigiai, o tos kur kalba kad tai viens ir tas pats yra arba nebandžiusios kokybiško produkto, arba save guodžia, kad atrodo lygiai taip pat su pigia Catrice, Essence, Manhatan... lyg su chanel pasidažiusios, nes negali sau leist įsigyt bangių produktų.
Buvau Chanel pristatyme, darė makiažą tik Chanel priemonėm, taip dailiai ir kokybiškai dar neturėjau padažyto abruzdėlio biggrin.gif Pudra gulė lyg antra oda (ko pigios toli gražu nepadaro schmoll.gif ), skaistalai atrodė itin natūraliai ir gaiviai (kai kiti pigūs drūžėm dažo ir lengva perdozuot), akys spindėjo nuo žėrinčių šėšėlių, o lūpos lūpos.... wub.gif
Galiu palygint, nes turiu Chanel blizgį ir Essence XXXL - tai dužidesnio š.... už 8Lt nesu turėjus doh.gif Gal kokiai 14-metei ir pats tas,kuri dar tik pradeda "makiažo karjerą", bet man, kuriai jau per 30m, norisi gero produkto, o ne to,kurio net nesimato ant lūpų, o ir tas pats bliednas blizgesiukas dingsta po 20min doh.gif va ir skirtumai kainos ir kokybės rolleyes.gif
Vienžo, kalbėkit kiek norit, bet aš visad buvau ir būsiu gerą ir kokybišką liniją, tegul ir permokėsiu trečdalį kainos vien už tą ženkliuką ir vardą, bet su juo aš gaunu ir malonumą, pasitenkinimą, kokybę ir naudojimą ilgiau, nei įprastas priemones.... wub.gif Jei žmogus gali sau leist pirkt Chanel, negi dbr bėgs prie pigenų stendo ir alpės kaip viskas čia super doh.gif
Kiekvienas juk renkasi pagal savo gaimybes, norus ir supratimą.... rolleyes.gif

Beje į temą- labai patiko lūpų blizgesiukas ir lakas wub.gif Lūpdažį turiu viens prie vieno iš YSL, labai "skani" spalvytė wub.gif
user posted image
Atsakyti