O kam pirkt pigius trantus, jei gali sau leist prabangiai pasidažyt....
Pasiginčysiu kaip visad iki nukritimo, kad brangios kosmetikos kokybė retai prilygsta pigiai, o tos kur kalba kad tai viens ir tas pats yra arba nebandžiusios kokybiško produkto, arba save guodžia, kad atrodo lygiai taip pat su pigia Catrice, Essence, Manhatan... lyg su chanel pasidažiusios, nes negali sau leist įsigyt bangių produktų.
Buvau Chanel pristatyme, darė makiažą tik Chanel priemonėm, taip dailiai ir kokybiškai dar neturėjau padažyto abruzdėlio

Pudra gulė lyg antra oda (ko pigios toli gražu nepadaro

), skaistalai atrodė itin natūraliai ir gaiviai (kai kiti pigūs drūžėm dažo ir lengva perdozuot), akys spindėjo nuo žėrinčių šėšėlių, o lūpos lūpos....
Galiu palygint, nes turiu Chanel blizgį ir Essence XXXL - tai dužidesnio š.... už 8Lt nesu turėjus

Gal kokiai 14-metei ir pats tas,kuri dar tik pradeda "makiažo karjerą", bet man, kuriai jau per 30m, norisi gero produkto, o ne to,kurio net nesimato ant lūpų, o ir tas pats bliednas blizgesiukas dingsta po 20min

va ir skirtumai kainos ir kokybės
Vienžo, kalbėkit kiek norit, bet aš visad buvau ir būsiu
UŽ gerą ir kokybišką liniją, tegul ir permokėsiu trečdalį kainos vien už tą ženkliuką ir vardą, bet su juo aš gaunu ir malonumą, pasitenkinimą, kokybę ir naudojimą ilgiau, nei įprastas priemones....

Jei žmogus gali sau leist pirkt Chanel, negi dbr bėgs prie pigenų stendo ir alpės kaip viskas čia super

Kiekvienas juk renkasi pagal savo gaimybes, norus ir supratimą....
Beje į temą- labai patiko lūpų blizgesiukas ir lakas

Lūpdažį turiu viens prie vieno iš YSL, labai "skani" spalvytė