Įkraunama...
Įkraunama...

Chanel

Manau dikusijos apie CHANEL teptukus yra i tema..... cool.gif

Beje, parekomenduokit koki paakiams kremuka chanel "pradedancioms" biggrin.gif Vis renkuosi is ivairiu firmu ir neisirenku, sakau gal chanel bandyt g.gif Kazi pas mus jie labi brungus unsure.gif
Atsakyti
NORIKA, norejau paklausti del to Chanel nagu lako pagrindo, nes skaiciau kitoje temoje, kad patiko-kuo patiko? Graziau lakas tepesi, ilgiau lakas laikydavosi ir t.t.? ax.gif Ir kuri ten turejote, nes ten ziuriu 2 yra- CHANEL BEAUTÉ DES ONGLES Nail Strengthener and Smoother ir CHANEL BEAUTÉ DES ONGLES Manicure Base Protectrice? rolleyes.gif
Atsakyti
Mano yra Base Protectrice...
Palygina nago pavirsiu, laka lengviau graziai uzlakuot, ne taip druzuojasi lakuojant nu ir laikosi geriau spalva ax.gif
Atsakyti
Ateinu palikti atsiliepimo apie CHANEL LES BEIGES Healthy Glow Sheer Powder Spf 15

user posted image

Pirmas pliusas - naturaliai prisitaikancios spalvos. Labai lengvas produktas, istirpsta ant odos, sulygina spalva, suteikia odai lyg tokio sviezumo, atrodo oda kaip po poilsio, lyg butum pabuvus sauleje siek tiek :-) Be blizguciu, taciau turi naturalaus svytejimo lyg oda is saves sveikai ir naturaliai svytetu. Nemaskuoja. Man asmeniskai kasdienai nepriekaistingas produktas. Aha, tiesa, dar ir kvepia nuostabiai.
Atsakyti
Ar ji tiktų mišriai odai?
Atsakyti
[quote=Ryuk,2013 03 25, 11:06]
Ateinu palikti atsiliepimo apie CHANEL LES BEIGES Healthy Glow Sheer Powder Spf 15

Čia gal 2013 m. vasaros kolekcijos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryuk @ 2013 03 25, 12:06)
Nemaskuoja. Man asmeniskai kasdienai nepriekaistingas produktas. Aha, tiesa, dar ir kvepia nuostabiai.

As irgi ja bandziau.. tokios teksturos as bent jau nesu lietus.. smile.gif labai ipatinga.. tokia.. sunku paaiskint biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vabite @ 2013 03 25, 16:07)
CHANEL LES BEIGES Healthy Glow Sheer Powder Spf 15 - kur pirkote? Ar Lietuvoje yra?

Jau yra drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2013 03 25, 15:10)
As irgi ja bandziau.. tokios teksturos as bent jau nesu lietus..  smile.gif labai ipatinga.. tokia.. sunku paaiskint  biggrin.gif
Papildyta:
Jau yra drinks_cheers.gif

Amber123 nepatiko?
Atsakyti
Kokia jos konsistencija? Tai ne presuota pudra?
O tai kokia jos funkcija jei nemaskuoja? g.gif Tik skaistumui suteikti?
Kiek kaina pas mus? ax.gif
Atsakyti
Subjektyvi,

Mano oda is sausesniu tipu, tai atsakyti kaip ir sunku, pagal aprasyma ji tinkama visu tipu odai, taciau ji labai lengva. Reiketu pradzioje turbut ismeginti.

kotri_,

Cia is pavasario smile.gif

vabite,

Pati pirkau UK, tai nezinau nei kiek kainuoja lietuvoje nei kur ju cia yra 4u.gif pagal viska prekyboje turejo pasirodyti nuo kovo 15 berods.

NORIKA,

Tai sausa presuota pudra. Kaip jau minejau ji sulygina spalva, gal kazkiek ir pamaskuoja, bet ji tokia lengva, kad ant odos net nesimato smile.gif Kam reikia "riebesnio" maskavimo manau nepatiks, nebent kaip makiazo uzbaigimo priemone.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryuk: 25 kovo 2013 - 15:43
QUOTE(kotri_ @ 2013 03 25, 16:18)
Amber123 nepatiko?

Ne ne, kaip tik patiko smile.gif bet siuo metu naudoju Vitalumiere presuota, tai sitos nereikia smile.gif
Atsakyti
[quote=dominica,2013 02 26, 13:46]
merginos, gal kuri turit, naudojat ir turit atsiliepimu apie soleil tan de chanel fluid? sudomino, kad galima naudot ir kaip highlighteri, ir i pudra maisyt svytejimo efektui isgauti bigsmile.gif ar apskritai sita priemone yra LT parduotuvese?

As turiu si Chanel geri:)
Nuostabus produktas. Kaip aprasete,taip ir naudoju: ir su krempudra maisau,ir ant krempudros kaip highlighteri..
Lietuvoj pirkti nera ( nesuprantu kodel... doh.gif ).
Zodziu, tikrai rekomenduoju! Daug komplimentu esu gavusi del odos,naudojant si produkta.kaip tik baigiasi,reikes ieskoti vel pirkti .. Beje,labai skalsus smile.gif
Atsakyti