Įkraunama...
Įkraunama...

Chanel

Ne nu kas per zmones... man tvirtino kad negaus, jos ka specialiai nubaido zmones nuo pirkiniu. biggrin.gif

kotri_ aciu labai uz gera naujiena. 4u.gif

NORIKA, kalbu apie va sita kabuki sepeteli, jis pasak gamintoja idealiai tinka butent tai pudrai:
http://www.douglas.d...3000063142.html
Rusu forumuose visi net cypia del jo sako labai fainas, tai nusprendziau kad ir man jo labai reik. biggrin.gif

user posted image

http://www.youtube.c...h?v=Orhs6YJFv7Q
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2013 03 26, 17:28)
Ne nu kas per zmones... man tvirtino kad negaus, jos ka specialiai nubaido zmones nuo pirkiniu. biggrin.gif
kotri_ aciu labai uz gera naujiena.  4u.gif
NORIKA, kalbu apie va sita kabuki sepeteli, jis pasak gamintoja idealiai tinka butent tai pudrai:
http://www.douglas.d...3000063142.html
Rusu forumuose visi net cypia del jo sako labai fainas, tai nusprendziau kad ir man jo labai reik. biggrin.gif

user posted image

Kazi ar vertas tu simtu litu g.gif Beje man nepatiktu turet balta sepetuka, manau tuoj nuo priemoniu plaukeliai isipurvintu, kol galiausiai vistiek nebeatsiplautu iki visisko baltumo,naujumo unsure.gif
Jei jis butu juodas visas - jau butu mano wisch list'e biggrin.gif
Atsakyti
Balti sereliai labai gerai issiplauna, turiu kelis baltus sepetelius, tai jokiu problemu. Tik kad moraliskai sunkiau, po kiekvieno naudojimo reik plauti nes kai matai kad jis naudotas, kazkaip iskart mintis apie nesvarumus. O kai juodas tai netaip matosi. biggrin.gif As parsiukas, as po kiekvieno naudojuno neplaunu sespetukus. biggrin.gif

Va radau pas Lisa video su sia pudra ir sepetuku: http://www.youtube.c...=em-uploademail
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2013 03 28, 20:12)
kotri kodel pardavinejat CHANEL LES BEIGES Healthy Glow Sheer pudra? Nepatiko? g.gif

Pirkau ne sau aš, dovanai, bet neprireikė blush2.gif O konsultantė labai gyrė, sakė labai perkamos pudros smile.gif Kiek pabandziau parduotuveje patiko labai, suteikia švelnų švytintį įdegį 4u.gif
Atsakyti
Supratau, seip foruumuose raso kad nelabai ji gera, sako ji skirta grinai dienos metu pataisyti makijaza nes labai lengva, visiskai nemaskuoja. Merginos perka grinai del dezutes i kolekcija. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2013 03 29, 11:35)
Supratau, seip foruumuose raso kad nelabai ji gera, sako ji skirta grinai dienos metu pataisyti makijaza nes labai lengva, visiskai nemaskuoja. Merginos perka grinai del dezutes i kolekcija. biggrin.gif

O kaip ten ta dezute, nesupratau, is dvieju daliu atsidaro, talpa atskirai sepeteliui? smile.gif Dar nebuvau ismeginti pudros, o kiek ziurejau nete foto, taip ir nesupratau, kaip ten su ta dezute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2013 03 29, 10:35)

Bet kad si pudra bronzantas, be oranzinio atspalvio, suteikianti sveiką švytėjimą. Ji nėra skirta dienos makiažo koregavimui.
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2013 03 29, 12:24)
Bet kad si pudra bronzantas, be oranzinio atspalvio, suteikianti sveiką švytėjimą. Ji nėra skirta dienos makiažo koregavimui.

Ji ne bronzantas. Kur tai perskaitete? Beja ar matet 10 ir 20 numerius tos pudros? jie gi beveik be spalvos, permatomi, ant veido nesimato ju. Kokie gi jie tada bronzantai?
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2013 03 29, 13:59)
Ji ne bronzantas. Kur tai perskaitete? Beja ar matet 10 ir 20 numerius tos pudros? jie gi beveik be spalvos, permatomi, ant veido nesimato ju. Kokie gi jie tada bronzantai?

Konsultantė sakė, kad čia bronzantai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2013 03 29, 15:01)
Konsultantė sakė, kad čia bronzantai rolleyes.gif

doh.gif jus jas paklausykit, tai jos ir ne ta jum pasakys. biggrin.gif

Tai yra paprasta kompaktine pudra. Paskaitykit internete apie ja. mirksiukas.gif Labai daug kam ji nepatinka butent del to kad jos beveik nesimato. Kad ji nemaskuoja, neduoda svytejimo. Kad ji yra perlengva. Bet as vistiek baisiai jos noriu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2013 03 29, 14:06)
doh.gif  jus jas paklausykit, tai jos ir ne ta jum pasakys. biggrin.gif

as jau ne vienoj vietoj girdziu, kad cia tipo bronzantas biggrin.gif nu koks ten bronzantas, jeigu persisviecia doh.gif tokiu atveju paprasta kompaktine pudra, 6 tonais tamsesne uz odos atspalvi- irgi bronzantas.. biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri riebiaodė ar šiaip su riebia T zona, yra turėjusi Poudre Universelle Libre ir galėtų pakomentuoti kaip tinka/patinka? Ar labai greitai prasimuša blizgesys/riebumas, ar galima su ja užtvirtinti makiažą? :}
user posted image
O jei ši netinka/nepatinka, gal galėtų ką nors parekomenduoti? Nebūtinai Chanel :}
Atsakyti