Įkraunama...
Įkraunama...

Chanel

2013 Noel kolekcijos paletė iš arčiau...
user posted image

Kažkokios keistos, netipiškos spalvos tušas biggrin.gif , pravedimas ir man labai gražus nagų lakas wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 10 rugsėjo 2013 - 14:59
O aš nagų lako neįsikertu, nepadėto greta kažko. Raudonas? Ir viskas? Be jokių ten šimerių? O kuo jis ypatingas? Kuo skiriasi nuo kokio Cinema ar Suspicious ar kokakolos bonkos?

Pamatysiu, gal kitaip galvosiu biggrin.gif

Tušo nelabai suprantu. Rupūžėle, koks šviesus... Norisi pamatyti makijažą su juo. Bronzinės blakstienos? Betgi paprastai visi, kas tokias blakstienas turi, jas nusidažo juodai? biggrin.gif

O va šešėliai tai joooo... Tik kad kiek žmogus tokių gali turėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 09 10, 17:51)
O va šešėliai tai joooo... Tik kad kiek žmogus tokių gali turėt biggrin.gif

Man rigi šešėliai labai patiko, bet tos spalvos tokios einamos visuose gamintojuose labai, ir rudos, kurias dažniausiai renkuosi.. Tai nebent į kolekciją bigsmile.gif bet kiek galima tų palečių turėt doh.gif
Atsakyti
Išties gamintojkai tik štampuoja ir štampuoja visokias viliojančias naujienas, bet visų gi neišpirksi, o norisi ir net labai doh.gif
Man realiai su mano makiažo naudojimo tempais ir galimybėm tai kokių 2-3 paletėlių - per akis, o turiu jų daugiau plius neskaičiuojant mono šėšėlių doh.gif Bet vistiek dar norisi to, ano.... biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai baisiausiai noriu minimizuoti kosmetiką biggrin.gif Geriau nusipirksiu vieną brangesnę priemonę, pasiskaičius apie ją atsiliepimus, negu penkias vidutines, kurios voliosis. Tai aš čia taip sau prisakiau daryti, bet kol kas gaunasi tik iš dalies... Vietoj penkių vidutinių, kurios voliosis, turiu penkias brangesnes, paskaičius atsiliepimus lotuliukas.gif Motyvai būtų maždaug tokie - vieno man reikėjo, o kitus keturis kartus man buvo labai bloga lotuliukas.gif

Tarkim, kuriam galui man reikėjo naujo chanel rūžo, jei be jo turiu dar 4 ir bronzerį? lotuliukas.gif Gi žandai yra žandai, ant jų ten raštų nepaišysi, tinka tokia spalva ir ne kitokia lotuliukas.gif Nu bet vat visada galvoju - nusipirksiu tą vieną ir daugiau ne, paskutinė lotuliukas.gif Keturis kartus biggrin.gif

Užtai ir stengiuosi laikytis proto balso tą naują kolekciją matydama, kol nepamačiau gyvai ir makaulė visai nesusisuko lotuliukas.gif

Nors bronziniu tušu vis tiek abejoju. Jau turiu šviesų melsvą vasaros. Kol sugalvojau, kaip jį naudot! Nes jei tiesiog taip užtepsi ant blakstienų - atrodys kaip atsiprašant guašu nudažytos. Labai šviesus. Tai dabar ant juodo, tik galiukus ir derinant su tokios pat spalvos pravedimu...

Bet tai turkio. O bronzinis? Ką, galiukus? unsure.gif O tai kas juos matys? unsure.gif
Ar čia albinosams, kurių viskas balta, ir tas bronzinis atrodys kaip labai juodas? Teisingai, kiti gamintojai vargšus albinosus vis pamiršta lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 11 rugsėjo 2013 - 11:59
QUOTE(Noa @ 2013 09 11, 12:56)
Aš tai baisiausiai noriu minimizuoti kosmetiką biggrin.gif Geriau nusipirksiu vieną brangesnę priemonę, pasiskaičius apie ją atsiliepimus, negu penkias vidutines, kurios voliosis. Tai aš čia taip sau prisakiau daryti, bet kol kas gaunasi tik iš dalies... Vietoj penkių vidutinių, kurios voliosis, turiu penkias brangesnes, paskaičius atsiliepimus lotuliukas.gif Motyvai būtų maždaug tokie - vieno man reikėjo, o kitus keturis kartus man buvo labai bloga lotuliukas.gif

Vargeli.... doh.gif Grynai mano situacija doh.gif Sakau geriau vieną gerą, nei 3 pigenas, bet gaunasi 3 ir net 4 geri doh.gif Ir man būna kad reikia vieno, o visus kitus kartus būna bloga, nors pažiūrėjus į kosmetinę, tai man jau chroniška toksikozė.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš kažkaip abejoju ar pas mus bus ši šešėlių paletė unsure.gif Jei neklystu, tai iki šiol nei vienos tokios ir nebuvo, nes jos būdavo skirtos JAV ir Azijos šalių rinkai.
user posted image
Aš iš pavasario kolekcijos turiu tokią:
user posted image
Pati šešėlių tekstūra labai smagi, tarsi šilkiniai, lengvai pasiima šepetėliu. Spalvos gaivios, pastelinės, bet pigmentacijos trūksta ir truputį byra dažantis blush2.gif
Atsakyti
O aš maniau, kad tik kepti byra sad.gif
Atsakyti
As manau, kad tas bronzinis tusas tik galiukams, nes jei per visa ilgi - tai keistai atrodytu mastau.gif
Noa, o melsva kaip dazydavai? As labai norejau melyno, bet ir su intencija tik galams, finale kol glavojau, tik galams pagailejau pinigu.. Pirkt pigaus ranka nekilo ir likau si sezona be spalvotu galiuku biggrin.gif I darba man per ekscentriska, o iseigai - per retai.
Atsakyti
QUOTE(*Mieloji* @ 2013 09 11, 20:14)
Aš kažkaip abejoju ar pas mus bus ši šešėlių paletė unsure.gif Jei neklystu, tai iki šiol nei vienos tokios ir nebuvo, nes jos būdavo skirtos JAV ir Azijos šalių rinkai.
user posted image

vajeeeei koks grozis visko wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

ir seseliu noriu ir skaistalu ir lupdazio ir viso kito lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2013 09 12, 21:41)
As manau, kad tas bronzinis tusas tik galiukams, nes jei per visa ilgi - tai keistai atrodytu mastau.gif
Noa, o melsva kaip dazydavai? As labai norejau melyno, bet ir su intencija tik galams, finale kol glavojau, tik galams pagailejau pinigu.. Pirkt pigaus ranka nekilo ir likau si sezona be spalvotu galiuku biggrin.gif I darba man per ekscentriska, o iseigai - per retai.

Galiukams ir naudojau. Visa blakstiena su juo atrodo kaip kokio paukščio ap... Nu žo, per šviesi biggrin.gif

Jei aš jį būčiau gyvai mačius, tai špygą aš būčiau jį pirkus - dėl lygiai tų pačių priežasčių, kaip ir kad tu nepirkai biggrin.gif Ypač dėl to, kad tam vasaros "drugelio makijažui", pasirodo, geriausiai tinka DU spalvoti tušai. Ten makijažo pavyzdžiuose taip ir buvo, tik jie buvo tiek ekstravagantiški, kad aš neiškart supratau, man dašuto tik kai Vilniaus aerouosto duty free viską išsinagrinėjau...
Žodžiu, kad būtų gerai, reikia viską dažyt juodai, tada viršutinius galiukus - mėlynai, apatinius - melsvai. Arba geltonai. Arba netgi išorinio kampo galiukus viena spalva, o vidinio - kita. Iš čia visas efektas... Bet tai trys tušai!!! Būčiau net nepradėjus.

Bet aš tiek jo norėjau, kad užsisakiau nemačius, ir kai gavau, buvo vėlu neimt lotuliukas.gif Užtai aš dasipirkau mėlyną kitos firmos ir durnavojau sau, kiek norėjau biggrin.gif

Dažniausiai durniavau taip. Žalsvas chanel vasaros kreminis šešėlis - iš esmės ant akių jis toks sidabrinės eglės spalvos, parūkavęs pilkas. Plius kažkas tamsesnio. Tada viršutiniam vokui - tamsiai mėlynas pieštukas, blakstienos juodai, vos vos teptelt mėlynu tušu. Apatinis vokas - kokiu neutraliu šešėliu, akies gleivinė - turkio spalvos pieštuku, blakstienos juodai, galiukai - turkio spalvos tušu.

Turiu pasakyti, kad labai ekstravagantiškai tai jis neatrodė. Aš gi ne penkiolikmetė, mano sūnui 17 metų, žmonės būtų išsigandę biggrin.gif Atrodė taip - įdomiai, bet proto ribose. Kas labai keistai skamba, bet gryna teisybė. Chanel turi pagirtiną savybę taip nutaikyt spalvas, kad jos dar neatrodo cirkiškai. Atrodo maždaug tokio cirkiškumo, kaip koks tamsiai mėlynas nagų lakas, kas jau dabar nieko nestebina...

Bet bronzinio leisiu sau neimti. Aš blakstienas noriu paryškinti, o ne pablankinti! Nebent pamatysiu makijažus ir susileisiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 12 rugsėjo 2013 - 21:48
Noa, visada tokie faini postai thumbup.gif kaip tau laikosi kreminiai skaistalai?
Atsakyti