QUOTE(Dasha @ 2013 09 12, 21:41)
As manau, kad tas bronzinis tusas tik galiukams, nes jei per visa ilgi - tai keistai atrodytu
Noa, o melsva kaip dazydavai? As labai norejau melyno, bet ir su intencija tik galams, finale kol glavojau, tik galams pagailejau pinigu.. Pirkt pigaus ranka nekilo ir likau si sezona be spalvotu galiuku

I darba man per ekscentriska, o iseigai - per retai.
Galiukams ir naudojau. Visa blakstiena su juo atrodo kaip kokio paukščio ap... Nu žo, per šviesi
Jei aš jį būčiau gyvai mačius, tai špygą aš būčiau jį pirkus - dėl lygiai tų pačių priežasčių, kaip ir kad tu nepirkai

Ypač dėl to, kad tam vasaros "drugelio makijažui", pasirodo, geriausiai tinka DU spalvoti tušai. Ten makijažo pavyzdžiuose taip ir buvo, tik jie buvo tiek ekstravagantiški, kad aš neiškart supratau, man dašuto tik kai Vilniaus aerouosto duty free viską išsinagrinėjau...
Žodžiu, kad būtų gerai, reikia viską dažyt juodai, tada viršutinius galiukus - mėlynai, apatinius - melsvai. Arba geltonai. Arba netgi išorinio kampo galiukus viena spalva, o vidinio - kita. Iš čia visas efektas... Bet tai trys tušai!!! Būčiau net nepradėjus.
Bet aš tiek jo norėjau, kad užsisakiau nemačius, ir kai gavau, buvo vėlu neimt

Užtai aš dasipirkau mėlyną kitos firmos ir durnavojau sau, kiek norėjau
Dažniausiai durniavau taip. Žalsvas chanel vasaros kreminis šešėlis - iš esmės ant akių jis toks sidabrinės eglės spalvos, parūkavęs pilkas. Plius kažkas tamsesnio. Tada viršutiniam vokui - tamsiai mėlynas pieštukas, blakstienos juodai, vos vos teptelt mėlynu tušu. Apatinis vokas - kokiu neutraliu šešėliu, akies gleivinė - turkio spalvos pieštuku, blakstienos juodai, galiukai - turkio spalvos tušu.
Turiu pasakyti, kad labai ekstravagantiškai tai jis neatrodė. Aš gi ne penkiolikmetė, mano sūnui 17 metų, žmonės būtų išsigandę

Atrodė taip - įdomiai, bet proto ribose. Kas labai keistai skamba, bet gryna teisybė. Chanel turi pagirtiną savybę taip nutaikyt spalvas, kad jos dar neatrodo cirkiškai. Atrodo maždaug tokio cirkiškumo, kaip koks tamsiai mėlynas nagų lakas, kas jau dabar nieko nestebina...
Bet bronzinio leisiu sau neimti. Aš blakstienas noriu paryškinti, o ne pablankinti! Nebent pamatysiu makijažus ir susileisiu