Įkraunama...
Įkraunama...

Chanel

Kreminiai skaistalai laikosi visai normaliai mastau.gif Aš jais kaip produktu labai patenkinta. Tik mano suvokimu, kreminiai skaistalai ir šešėliai ir viskas, kas orientuota į pirštu tepimą, turi būti vasaros kolekcijoj biggrin.gif

Bet jie manęs nepasiklausė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 09 13, 13:37)
Kreminiai skaistalai laikosi visai normaliai mastau.gif Aš jais kaip produktu labai patenkinta. Tik mano suvokimu, kreminiai skaistalai ir šešėliai ir viskas, kas orientuota į pirštu tepimą, turi būti vasaros kolekcijoj biggrin.gif

Bet jie manęs nepasiklausė biggrin.gif

O aš taip ir ne nupirkau kreminiu skaistalu... Kažkaip spalvos nesuvyliojo.... blink.gif
Ir visai nepatogu tepti rankomis... Turejau kreminius ysl skaistalus, tai nagu galiukai būdavo rožines spalvos ir išplauti neįmanoma... doh.gif
Lieku prie uzkeptu Chanel skaistalu ...vat jie man labai patinka... Turiu net 4 dėžutes... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 09 13, 13:51)
O aš taip ir ne nupirkau kreminiu skaistalu... Kažkaip spalvos nesuvyliojo.... blink.gif
Ir visai nepatogu tepti rankomis... Turejau kreminius ysl skaistalus, tai nagu galiukai būdavo rožines spalvos ir išplauti neįmanoma... doh.gif
Lieku prie uzkeptu Chanel skaistalu ...vat jie man labai patinka... Turiu net 4 dėžutes... blush2.gif

Man tai tepti rankomis pusė velnio (nagai neilgi). Tik gal kiek nepatinka, kad kai tepi skaistalą, tai toj vietoj prasisklaido prieš tai užtepta krempudra ar bibikas biggrin.gif
Bet vasarą tai patogu, kokiam kurorte, kur kažkokio super duper modeliavimo išlaužt nenori ir nereikia, gerų teptukų vežiotis nenori, tai pirštais šnai ir viskas biggrin.gif

Pasisakyk tada apie užkeptus skaistalus. Ne, aš jų nepirksiu, skaistalų turiu tiek, kad net mano anūkai bus skaistūs, bet vis tiek įdomu biggrin.gif

Ir dar pasisakyk, pradėjom kalbėt, bet neišvystėm temos. Tu kaip chanel nagų lakų ekspertė - kokie chanel nagų lakai yra pavojingi pradedančiam pirkėjui, ibo be chanel top coato ir bazės neteisingai elgiasi?

Nes mano Elixir su top coatu ir nailteko baze iškart ėmė elgtis kaip žmogus - nudžiūva, blizga ir daro viską, ko reikia.
Kristianos pardavėjos apie tai nieko nežinojo.
Atsakyti

Ir dar pasisakyk, pradėjom kalbėt, bet neišvystėm temos. Tu kaip chanel nagų lakų ekspertė - kokie chanel nagų lakai yra pavojingi pradedančiam pirkėjui, ibo be chanel top coato ir bazės neteisingai elgiasi?

Nes mano Elixir su top coatu ir nailteko baze iškart ėmė elgtis kaip žmogus - nudžiūva, blizga ir daro viską, ko reikia.
Kristianos pardavėjos apie tai nieko nežinojo.
[/quote]

Pavojingi yra visi su blizguciais, nes ten top coat yra būtinas:
Tulipe Noir
Gondola
Red dream
Taboo
Graphity
Plius dar
Mimosa
Sky line
Be problemu galima pirkti visus raudonus ir vardinius lakus, nes jie nereikalauja super duper bazių ir top coatu.. cool.gif

O plačiai viską aprasysiu savo bloge, nes bandysiu paleisti jau trečiadienį.... Nes dabar ir čia labai mažai rašau, nes visos jėgos nukreiptos ten... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 09 13, 14:17)
Pavojingi yra visi su blizguciais, nes ten top coat yra būtinas:
Tulipe Noir
Gondola
Red dream
Taboo
Graphity
Plius dar
Mimosa
Sky line
Be problemu galima pirkti visus raudonus ir vardinius  lakus, nes jie nereikalauja super duper bazių ir top coatu.. cool.gif

O plačiai viską aprasysiu savo bloge, nes bandysiu paleisti jau trečiadienį.... Nes dabar ir čia labai mažai rašau, nes visos jėgos nukreiptos ten... mirksiukas.gif

Blogas gerai! Jetus, kaip durnai skamba, blogas gerai biggrin.gif Nu bet gerai biggrin.gif

Bet žėk. Tas Elixir reikalauja būtent chanel top coato, nors neturi anei vieno blizgučio ir yra raudonas. O Peridot ir Belargus - su blizgučiais, bet nieko jiems nereikia... Tiksliau, su nailtek top coatu visai nesiskundžia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 13 rugsėjo 2013 - 13:46
QUOTE(Noa @ 2013 09 13, 14:45)
Blogas gerai! Jetus, kaip durnai skamba, blogas gerai biggrin.gif Nu bet gerai biggrin.gif

Bet žėk. Tas Elixir reikalauja būtent chanel top coato, nors neturi anei vieno blizgučio ir yra raudonas. O Peridot ir Belargus - su blizgučiais, bet nieko jiems nereikia... Tiksliau, su nailtek top coatu visai nesiskundžia...

Blizguciai buna skirtingi... Ten alia chanel chrominis svytejimas, pagooglink kaip atrodo tie lakai apie kuriuos parašiau... Suprasi apie ką šneku, ten dideli blizguciai... smile.gif
O dėl elixir, tai net nežinau ką tau pasakyti, aš jo nupirkau.... smile.gif
Atsakyti
user posted image

Aš tai nesupratau, kam jie į naują Kalėdų kolekciją nupaišė birią pudrą g.gif Juk ji pardavinėjama jau milijonas metų ir taip visuose parduotuvėse....? Ar aš kažko nesuprantu...? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2013 09 13, 15:41)
user posted image

Aš tai nesupratau, kam jie į naują Kalėdų kolekciją nupaišė birią pudrą  g.gif  Juk ji pardavinėjama jau milijonas metų ir taip visuose parduotuvėse....? Ar aš kažko nesuprantu...? rolleyes.gif

Tikriausiai pudra bus su blizguciais ar su lengvu svytejimu.. Kalėdos gi.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 09 13, 14:57)
Blizguciai buna skirtingi... Ten alia chanel chrominis svytejimas, pagooglink kaip atrodo tie lakai apie kuriuos parašiau... Suprasi apie ką šneku, ten dideli blizguciai... smile.gif
O dėl elixir, tai net nežinau ką tau pasakyti, aš jo nupirkau.... smile.gif

Aš jau pakankamai ligota, kad man nereikia googlint lotuliukas.gif Daugumą mintinai žinau lotuliukas.gif
Tai sakai, tas mažas shimeriukas - didelis paršas?

QUOTE(Aliona_aa @ 2013 09 13, 15:59)
Tikriausiai pudra bus su blizguciais ar su lengvu svytejimu.. Kalėdos gi.. rolleyes.gif

O tai ko rašo - natural finish?
Gal tipo dabar esantis - matinis...
Atsakyti
[quote=Noa,2013 09 13, 16:33]
Aš jau pakankamai ligota, kad man nereikia googlint lotuliukas.gif Daugumą mintinai žinau lotuliukas.gif
Tai sakai, tas mažas shimeriukas - didelis paršas?
taip, uztepus du sluoksnius lako net jauciami tie blizguciai, ir prarandamas lako blizgesys, jis pasidaro toks siurkstus... todel jiems topas butinas...
smile.gif
O tai ko rašo - natural finish?
Gal tipo dabar esantis - matinis...

tada nesuprantama... lauksim kada galesim pamatyti gyvai...

Atsakyti
Ir vistik Aliona_aa teisi, ta pudra turėtų blizgėt...

Poudre Universelle Libre (Natural Finish Loose Powder) – Limited Edition – $52.00
Moon Light – Luminous Peach Beige

Iš čia:
http://www.chicprofi...olor-story.html
Atsakyti
chanelis tikras geris,myliu ji wub.gif turiu kompaktine pudra mat lumiere, kad labai gerai islaikytu matiskuma nepasakyciau, bet ant odos pasidengia labai graziai, maskuoja vidutiniskai, bet as ja dazniausiai naudoju makiazo uzbaigimui smile.gif
taip pat skaistaliukai joues contraste, issirinkau labai grazia spalvyte 76 frivole, ne per ryski ir tokia mmmmm, rozine - persikine. o jau kaip graziai pasidengia,jie mano mylimukai wub.gif
o naujausi chanel pirkinukai tai lupu blizgiai scintillantes. spalvos labai fainos, 169 ir 106, ir laiko labai gerai, nera lipnus, man patinka. jau nusiziurejau dar pora spalvyciu i savo kolekcija biggrin.gif
Atsakyti