QUOTE(Aliona_aa @ 2013 09 13, 13:51)
O aš taip ir ne nupirkau kreminiu skaistalu... Kažkaip spalvos nesuvyliojo....
Ir visai nepatogu tepti rankomis... Turejau kreminius ysl skaistalus, tai nagu galiukai būdavo rožines spalvos ir išplauti neįmanoma...
Lieku prie uzkeptu Chanel skaistalu ...vat jie man labai patinka... Turiu net 4 dėžutes...
Man tai tepti rankomis pusė velnio (nagai neilgi). Tik gal kiek nepatinka, kad kai tepi skaistalą, tai toj vietoj prasisklaido prieš tai užtepta krempudra ar bibikas

Bet vasarą tai patogu, kokiam kurorte, kur kažkokio super duper modeliavimo išlaužt nenori ir nereikia, gerų teptukų vežiotis nenori, tai pirštais šnai ir viskas
Pasisakyk tada apie užkeptus skaistalus. Ne, aš jų nepirksiu, skaistalų turiu tiek, kad net mano anūkai bus skaistūs, bet vis tiek įdomu
Ir dar pasisakyk, pradėjom kalbėt, bet neišvystėm temos. Tu kaip chanel nagų lakų ekspertė - kokie chanel nagų lakai yra pavojingi pradedančiam pirkėjui, ibo be chanel top coato ir bazės neteisingai elgiasi?
Nes mano Elixir su top coatu ir nailteko baze iškart ėmė elgtis kaip žmogus - nudžiūva, blizga ir daro viską, ko reikia.
Kristianos pardavėjos apie tai nieko nežinojo.