ritaava, o ką tu gero prigriebei Maximoj? O gal užsikodavai nuo amariligės? Aš tai negalėjau praeit pro lentynas su šiom gražuolėm
Auginsiu, mylėsiu ir aišku kartu su jumis pasidžiaugsiu žiedais
ritaava, o ką tu gero prigriebei Maximoj? O gal užsikodavai nuo amariligės? Aš tai negalėjau praeit pro lentynas su šiom gražuolėm
Prazydo mano Pasaderna, pirkta pas lenkus. Zydi tik vienas is 2 ziedu, tai dar laukia fotosesijos, bet atrodo labai graziai
Pasaderna
Pas mane žydi liūtukas. Džiugina trys dideli žiedai. Skleidžias dar vienas,labiau raudonas amarilis,įdomu,kas ten tada yra
QUOTE(amarrile @ 2012 01 14, 01:08)
Pas mane žydi liūtukas. Džiugina trys dideli žiedai. Skleidžias dar vienas,labiau raudonas amarilis,įdomu,kas ten tada yra 
Nelabai tikiu
Rusneliukas, labai graži Pasadena, panašu, kad šitos rūšies pas visas pražys be klaidos
rusneliukas, gražuolis žiedas Pasadenos
Skaitėt ,,Sodo spalvas" paskutinį numerį, yra straipsnis apie meilenius. Aš tik pavarčiau, straipsnis vadinasi ,,Nevadinkime meilenių amariliais".
Skaitėt ,,Sodo spalvas" paskutinį numerį, yra straipsnis apie meilenius. Aš tik pavarčiau, straipsnis vadinasi ,,Nevadinkime meilenių amariliais".
QUOTE(pavilonyte @ 2012 01 14, 14:07)
rusneliukas, gražuolis žiedas Pasadenos
tai bent naujieną paskei
QUOTE(Rasab @ 2012 01 11, 21:16)
Tik pasakiau.. velnias mane nešė i Royal Colors puslapi Facebook'e ?
Aš gi dabar nakti nemiegosiu kaip noriu
QUOTE(Lutpede @ 2012 01 14, 14:14)
Nu jokios čia naujienos nepasakiau ir tik pacitavau pavadinimą
[quote=GIZZI5,2012 01 14, 13:12]
Nelabai tikiu
kur nuotraukos
Vienai smagiau džiaugtis
Tai kad spalvos nepagaunu
My Webpage
Nelabai tikiu
Tai kad spalvos nepagaunuMy Webpage
QUOTE(amarrile @ 2012 01 14, 15:26)