Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

Iš lenkišku Dancing Qveen jau dideliais lapais be žiedo. Dar įdomu,kad lapaitai statūs,tai visiškai horizontaliai nulinke blink.gif Gal taip regavo į palaistymą g.gif Nes dabar pradžiūvo,vel pakilo...Laikysiu geriau sausesne...
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 01 10, 12:52)
Iš lenkišku Dancing Qveen jau dideliais lapais be žiedo. Dar įdomu,kad lapaitai statūs,tai visiškai horizontaliai nulinke blink.gif Gal taip regavo į palaistymą g.gif Nes dabar pradžiūvo,vel pakilo...Laikysiu geriau sausesne...

Pasodinto nereikėjo laistyti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 10 sausio 2012 - 11:37
QUOTE(jediara @ 2012 01 10, 12:36)
Pasodinto nereikėjo laistyti rolleyes.gif

Palaisčiau gausiau,patrešiau, kai lapai buvo apie30 cm.Kaip jau ir laikas g.gif dabar jau virš 40,kaip ir pilnai išaugę...Patupdyti buvo į perdžiuvusią žeme visi,bet šis augino pamažu lapu skrotele,teko pagerinti gyvenimo salygas,kaip ir tiems,kurie teisingai budo...
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2012 01 10, 10:19)
Gaila verysad.gif , o tai kas pražydo? Pablukęs raudonas?                                  Pas mane ko gero yra Benfica  bigsmile.gif , nes apatinė lapų dalis bordo spalvos, tokio tamsumo  thumbup.gif tik gaila, kad pumpuro neleidžia, išleido penkis lapus, bet gal Benficai tai būdinga? Pirma lapai, o po to žiedas g.gif

Tai kad cia ne nuo veisles priklauso. Va, mano prezidentas pradziai lapus isleido, galvojau jau nebus ziedu - o jau antra ziedztiebi leidzia, salotos irgi zelia, kaip isprotejusios
Atsakyti
Pas mane iš lenkų SUSAN lygiai tokia pati kaip ir pas pavilonyte
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2012 01 10, 10:19)
Gaila verysad.gif , o tai kas pražydo? Pablukęs raudonas?                                  Pas mane ko gero yra Benfica  bigsmile.gif , nes apatinė lapų dalis bordo spalvos, tokio tamsumo  thumbup.gif tik gaila, kad pumpuro neleidžia, išleido penkis lapus, bet gal Benficai tai būdinga? Pirma lapai, o po to žiedas g.gif

Vietoje Pasadena pražydo Minerva. Spalva abiejų rūšių labai panaši, tik vienas pilnaviduris, o kitas ne, todėl dar turiu vilties, kad antras žiedstiebis bus pilnaviduris. Taip pas mane buvo su jewel, pirmas žiedstiebis buvo nepilnaviduris, o antras ir paskesni pilnaviduriai.
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 01 10, 15:02)
Palaisčiau gausiau,patrešiau, kai lapai buvo apie30 cm.Kaip jau ir laikas g.gif dabar jau virš 40,kaip ir pilnai išaugę...Patupdyti buvo į perdžiuvusią žeme visi,bet šis augino pamažu lapu skrotele,teko pagerinti gyvenimo salygas,kaip ir tiems,kurie teisingai budo...

Lapu ilgis nera laistymo rodiklis. As pvz., i lapus visai nekreipiu demesio, jeigu laukiu ziedo.. Bet aisku, jeigu lapai uzauginti, tai ziedo greiciausiai ir nebus..
Papildyta:
Beje, merginos, surasykit man i AZ, kas ne taip prazydo is lenku. Galvoju apie nauja uzsakyma pavasari, tai gal ismusiu kokias kompensacijas is ju..
Atsakyti
QUOTE(chasmina13 @ 2012 01 10, 16:22)
Pas mane iš lenkų SUSAN lygiai tokia pati kaip ir pas pavilonyte

Ten ne Susan
Papildyta:
QUOTE(Astaite1 @ 2012 01 10, 16:33)
Vietoje Pasadena pražydo Minerva. Spalva abiejų rūšių labai panaši, tik vienas pilnaviduris, o kitas ne, todėl dar turiu vilties, kad antras žiedstiebis bus pilnaviduris. Taip pas mane buvo su jewel, pirmas žiedstiebis buvo nepilnaviduris, o antras ir paskesni pilnaviduriai.

schmoll.gif Pasadenos ir Minervos žiedų spalvos skirtingos
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2012 01 10, 17:12)
schmoll.gif  Pasadenos ir Minervos žiedų spalvos skirtingos

Nu va, paskutinę viltį užmušėte unsure.gif , o aš dar tikėjausi. Ai tiek to, gražiai žydi.
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2012 01 10, 17:32)
Nu va, paskutinę viltį užmušėte  unsure.gif , o aš dar tikėjausi. Ai tiek to, gražiai žydi.

Tai gal pas pačią dar kas nors originaliau nei ta Minerva ir Pasadena. Parodykit foto
Atsakyti
Jau supratau,kad tai ne Susan.Tik įdomu,kad ir viena ir kita vietoj jų gavom tokius pat amarilius.Dabar laukiu kol kiti atsibus
Atsakyti
Ką padarysi, aišku jau, kad ne Susan verysad.gif
Dar viena nežiniuko pirkto kaip Exotica nuotrauka, iš pradžių žiedai oranžiniai, vėliau rausvėja ir žiedlapiai gražiai susigarbanoja, užsilenkia, matosi ryškesnės gyslutės user posted image
Atsakyti