Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(pavilonyte @ 2012 01 20, 18:29)
O dėk oranžinio mažylio, gal galima kaip nors tartis pavasariop  blush2.gif

Tik primink biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2012 01 26, 12:23)
Esu is ju pirkus kalijas ax.gif  tai is 4  ax.gif 3 neatiko spalvytes blush2.gif

drinks_cheers.gif Jei perki gumbus, spalvos dažnai būna sumaišytos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2012 01 26, 10:41)
Kristele  tavo Blossom Peacock vis dar pas mane. Ar dar jo nori?

Noriu noriu biggrin.gif
tik primink, mes mainyt tarėmės? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristele10 @ 2012 01 26, 12:04)
Noriu noriu  biggrin.gif
tik primink, mes mainyt tarėmės?  blush2.gif

jau neatsimenu ką mainysim, bet nesvarbu, susitiksim pavasarį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2012 01 26, 11:27)
Tik primink biggrin.gif

Užsirašau ir pati, ba su mano galva blush2.gif ir laukiu pavasario thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(giedre.vilnius @ 2012 01 25, 23:14)
Aha, panasu, kad Blossom peacock. Labai grazus.
As tai visoms gelems perku toki zalia maisa - buna po  5 kg, buna po 10. Daisenos, ar kazkoks ten jis. Bet toks zalias zalias, gruntas vaidinasi. Ten pamaisyta ir durpiu, ir juodzemiu ir dar kazkokio gerio. Tai man kazkaip jis labai prilipes visoms gelems

Ačiū, bandysiu ieškot.

QUOTE(Astaite1 @ 2012 01 26, 09:57)
Pas mane nesužymėti, tai kol nežydi iš svogūnų sunku atskirti, bet kiekvieno žiedo lauki su malonumu, nes kiekvienas būna netikėtas, nežinai, kurio dabar sulauksi. Bet, kai peržydi daug maž atsimeni, kur kuris augo, nes bent pernai aš visus gražesnius buvau pasodinusi atskirai. Aš kasmet kai jie nuvysta išimu iš lovelio ir sudedu į dėžutę prie pečiaus, tai svogūnai apdžiūsta, neįsimeta puvinys ir mano pastebėjimu daugiau žydi, nei tie, kuriuos buvau palikusi žemėje. Tai va ir vėl gaunasi, kad svogūnus sumaišau ir vėl iš naujo laukiu, kur koks pražys. Bet aš labai išskirtinių, retų veislių neturiu.

Aš tai sužymiu, MB padarė tokius plokščius pagaliukus ir ant jų markeriu užsirašau pavadinimą, o rusy tai laikau loveliuos sausom durpėm apipiltus.user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavilonyte: 26 sausio 2012 - 16:11
QUOTE(pavilonyte @ 2012 01 26, 17:07)

Aš tai sužymiu, MB padarė tokius plokščius pagaliukus ir ant jų markeriu užsirašau pavadinimą, o rusy tai laikau loveliuos sausom durpėm apipiltus.

As tai uzrasau ant duonos segtuku (na, tokie kur maiseli suspaudzia) - bet nesilaiko vien markeriu, tai dar adata uzbruzinu pavadinima ir ant sniuriuko ar siuliuko uzkabinu amariliui ant kaklo biggrin.gif Laikosi ir per ziema, ir pasodinus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2012 01 26, 17:43)
As tai uzrasau ant duonos segtuku (na, tokie kur maiseli suspaudzia) - bet nesilaiko vien markeriu, tai dar adata uzbruzinu pavadinima ir ant sniuriuko ar siuliuko uzkabinu amariliui ant kaklo biggrin.gif Laikosi ir per ziema, ir pasodinus smile.gif

Aš dar esu rašius ant vienkartinių plasmasinių peilių, ledų pagaliukų lotuliukas.gif aišku, kad blunka ir reik užrašus atnaujint. labai gera idėja rašyt ant maišelių užspaustukų, panaudosiu vasarą šiltadaržyje žymint pomidorus, ačiū už originalias mintis kuriom pasidalinat, pati nesugalvočiau smile.gif
Išsiskleidėm visu grožiu user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavilonyte: 26 sausio 2012 - 16:54
QUOTE(pavilonyte @ 2012 01 26, 16:50)
Išsiskleidėm visu grožiu

Pasakiskas grozis,spalva thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 01 26, 18:50)
Aš dar esu rašius ant vienkartinių plasmasinių peilių, ledų pagaliukų  lotuliukas.gif aišku, kad blunka ir reik užrašus atnaujint. labai gera idėja rašyt ant maišelių užspaustukų, panaudosiu vasarą šiltadaržyje žymint pomidorus, ačiū už originalias mintis kuriom pasidalinat, pati nesugalvočiau  smile.gif
Išsiskleidėm visu grožiu user posted image

Ir aš noriu, kad žydėtų taip raudonai wub.gif Aš amarilių pavadinimus rašau ant ledų pagaliukų, markeriu, kai reikia pakeičiu ir tvarka thumbup.gif O dėl žemės, tai visada ruošiu mišinį pati. Juodžemis pas mane darže, smėliuko irgi yra, komposto iki kaklo, tik pakaitinu ir viskas.
Atsakyti
Tai ir pas mane ir juodžemio ir smėliuko ir komposto sočiai, net vyras bara, kad perku, kai savo yra. Bet kaip žemę iškaitint, kad ten tikrai visi parazitai žūtų g.gif , nes atkasu ir grambuolių ir kitokio gėrio, vienais metais mano meilenis nuvirto ant šono, pakeliu, o šaknų- nerasta, nugraužtos. O rudenį pritrūkus pirktinės vieną lovelį kaimietukams prikasiau kompostinės, tai toookį grambuolį įmitusį radau doh.gif , atrodė sprogs mano amarilio prisirijęs. Dabar visada perku substratus, ale visokių musyčių užkrato, ypač Durpetos, pasitaiko.
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 01 26, 22:58)
Tai ir pas mane ir juodžemio ir smėliuko ir komposto sočiai, net vyras bara, kad perku, kai savo yra. Bet kaip žemę iškaitint, kad ten tikrai visi parazitai žūtų  g.gif , nes atkasu ir grambuolių ir kitokio gėrio, vienais metais mano meilenis nuvirto ant šono, pakeliu, o šaknų- nerasta, nugraužtos. O rudenį pritrūkus pirktinės vieną lovelį kaimietukams prikasiau kompostinės, tai toookį grambuolį įmitusį radau  doh.gif , atrodė sprogs mano amarilio prisirijęs. Dabar visada perku substratus, ale visokių musyčių užkrato, ypač Durpetos, pasitaiko.

70-80 laipsnių, geram pusvalandžiui į orkaitę, dar palieju, smarvės visai dienai, na bet ko tos šeimininkės nepridaro lotuliukas.gif irnesakyk.gif Bet pas mane grambuolių nėra, nusispjoviau tris kartus rolleyes.gif o tai dažniausiai prisišneku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 01 25, 15:54)

as uzsisakinejau, pati atsiemiau is parduotuves, tai svogunai geri, puikiai zydejo, stai jie Charisma ir Papillio. Charisma isprotejusi isvis buvo, du ziedstiebiai is vieno keturi ziedai is kito penki smile.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti