Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(Astaite1 @ 2012 01 28, 14:44)
Pražydo lenkiška Lady jane:

labai grazus wub.gif
Atsakyti
[quote=Astaite1,2012 01 28, 14:44]
Pražydo lenkiška Lady jane:
Pridejau savo baigiančios žydeti Jane žiedlapį prie ekrano,tai spalva tikroji atitinka -panaši-į antrą gelytę. Norečiau tokios spalvos gelytes,kaip pirmoji pateikta. O mano Susan nebera,buvo viekarte schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 01 28, 20:28)
Pridejau savo baigiančios žydeti Jane žiedlapį prie ekrano,tai spalva tikroji atitinka -panaši-į antrą gelytę. Norečiau tokios spalvos gelytes,kaip pirmoji pateikta. O mano Susan nebera,buvo viekarte schmoll.gif

Pagal Astaitę1, Lady Jane pirmoje, o ne antroje foto , todėl ir rašome, kad tikrai ne tokia spalva, pati auginu Lady Jane rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 28 sausio 2012 - 18:34
QUOTE(jediara @ 2012 01 28, 18:33)
Pagal Astaitę1, Lady Jane pirmoje, o ne antroje foto , todėl ir rašome, kad tikrai ne tokia spalva, pati auginu Lady Jane rolleyes.gif

Supratau,nes ir sudejimas kitas žiedyno. Norejau tik pastebeti,kad tikroji spalva kaip ir matos,tik ne ten,kut turetu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 01 28, 16:10)
Pirmojo tai toks rausvumas gražus, čia taip natūraliai ar natūroj raudonesnis, o ir antras gražuolis, man tai jis ne į rausvą, o į oranžinį daugiau panašus  wub.gif

Lady Jane spalva blankesnė, fotoapratas ją paryškino. O antrojo spalva labai panaši į natūralią.
Atsakyti
O kaip grozites ziedais - ar nupjove merkiat i vaza ar leidziat su svogunu toliau augt ?Kada ilgiau zydi ?
Atsakyti
Kaip turi atrodyt Lady Jane, jokio rausvumo user posted image
Atsakyti
Manoji Lady Jane ,žydėjo pernai rugsėjį.Fotoaparatas prastas,tai ir spalvos nekokios.
user posted image
Atsakyti
Lady Jane daug nuotraukų ir mūsų amarilių augintojų foto albumėlyje
Atsakyti
Sveikos merginos,norečiau paklausti,pas mus amarilius užpuole kazkokia erkute,atrodo kaip voratinklis,gal galite patarti kaip išnaikinti, daug skaitau jusu temuke,nes turime keliata amariliu namuose .Ačiu blush2.gif
Atsakyti
[quote=pavilonyte,2012 01 29, 12:33]
Kaip turi atrodyt Lady Jane, jokio rausvumo

Viename puslapyje, jau kiek pridėta ir visur spalva skirtinga. Mano šviesesnė už emmos įdėtą ir aišku, dar labiau šviesesnė už Jūsų įdėta. Ji švelniai ružava, o viduriukas baltas.
Atsakyti
Lady Jane dar kartą pabandžiau ir su blicu, ir be blico fotografuoti, spalva skirtinga gaunasi, bet vistiek nepanaši į tikrąją. Su blicu, tai toks gražus blizgesys išryškėjo, o jei be blico, tai spalva gaunasi tokia pati, kokią prieš tai įkėliau.
Užtat nufotagrafavau savo lovelį, kaip jis atrodo šiandien ir čia gereisiai matosi kaip skiriasi amarilių spalvos. user posted image
Šiandien padariau dar vieną atradimą, mano dryžius kvepia. "Obuoliuką" nupjoviau ir išnešiau į kitą kmbarį, jau parėjusį savaitgalį, o įėjus į kambarį vistiek kvepia, šiek tiek mažiau nei "obuoliukas", bet kvepia, pradėjau uostyti visus amarilius ir pasirodo kvepia dryžius.
Va čia pražydo mano bevardis baltukas:user posted image
Atsakyti