Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(pvituke @ 2012 01 29, 13:20)
Sveikos merginos,norečiau paklausti,pas mus amarilius užpuole kazkokia erkute,atrodo kaip voratinklis,gal galite patarti kaip išnaikinti, daug skaitau jusu temuke,nes turime keliata amariliu namuose .Ačiu blush2.gif

nu tai chemija pursk. Kitaip nieko nebus..
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2012 01 28, 14:44)

Ir paprastas ružavas be pavadinimo:

o vaiko jisai neturi ? norisi panašaus ax.gif tas raudonas paprastas, galima būtų tiesiai iš priekio pamatyt ?
Atsakyti
Dabar vaikų neturi, nes aš visus vaikus rudenį atskyriau, daviau draugei, o likusius išmečiau. Jei bus galiu duoti, nes šitie paprasti jų daug užaugina.
Šitą raudoną prieš porą metų pirkau iš Senukų, nužydėjusį ir nukainuotą. Dabar jau du jie pas mane.
user posted image
Atsakyti
Irgi gražuolis, ir dar su strazdanėlėm biggrin.gif
Atsakyti
Tik jau nepamirškit manęs, kai dalinsitės vaikais. Ašlabai labai noriu blush2.gif

Visa dar laukiu savo amarilių, kaip supratau, pavasarins gėles siųs nuo vasario mėnesio. Nebedaug liko laukti bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos mergaites, gal galima butu prisijungti? smile.gif be proto myliu geles ir noretus pabendrauti su bendraminciais rolleyes.gif pas mane jauu dalis amarliu su ziedais, bet dar neissiskleide, kai prazys, imesiu foto smile.gif tikiuos draugausim ax.gif
Atsakyti
Sveikos norejau pasigirti ax.gif biggrin.gif pries mazdaug 2 metus pirkau amarilio svoguna is maximos, tai isaugo 8 ziedai ir jie buvo labai dideli. Dabar amarilius perku tik is maximos nes kito tokio dar neturejau bet visi dideli ir grazus, vel laukiu kada atves rolleyes.gif
Atsakyti
Asraite1, lovelis su amariliais nerealiai gražus, pasaka vaizdelis, mano trys vienam žydi ir tai atsigrožėt negaliu, net MB pastebėjo, sakė na ir gražios tavo gėlės thumbup.gif
Atsakyti
Hehe, mergaites, saulyte tik pasilde (aisku, "pasilde" cia toks salyginis terminas zvelgiant i termometa), ir kisa mano amariliukai kas lapelius, kas snapelius... ax.gif
Atsakyti
Giedre, žiedų nusimato g.gif biggrin.gif O jau Astaite1 gėlių lovelis wub.gif
mano vienintelis Lemon Lime žydi, kai praeis tinginys ir apsikaupsiu su darbais- įkelsiu foto. Dar lyg Moonlight (daugumos nubluko ar išsitrynė užrašai doh.gif ) jau sprindžio ilgio stiebas
Atsakyti
Ką tik buvau įlindusi į lenkų puslapį ir vėl kažko norisi blush2.gif ir nuolaidos kaip kuriom gėlėm yra.
Atsakyti
Norisi, oi norisi, bet reikia pavasario laukt mirksiukas.gif
Atsakyti