Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(jediara @ 2012 02 06, 12:44)
Ir kada Tau bus gana lotuliukas.gif

Turbūt dar negreitai blush2.gif , o Tu gal turi? Mačiau yra Euro gėlėse, bet atsidarys tik kovo mėn. tai reikės nulėkti, siūstis tai nelabai norėčiau, bet apžiūrėjus svogūną gyvai, kodėl gi ne bigsmile.gif tada jau tikrai nebūtų sumaišytas, juk Papilio svogūnas pailgas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2012 02 06, 10:55)
Turbūt dar negreitai blush2.gif , o Tu gal turi? Mačiau yra Euro gėlėse, bet atsidarys tik kovo mėn. tai reikės nulėkti, siūstis tai nelabai norėčiau, bet apžiūrėjus svogūną gyvai, kodėl gi ne bigsmile.gif tada jau tikrai nebūtų sumaišytas, juk Papilio svogūnas pailgas mirksiukas.gif

Pernai iš eurogėlių atsisiunčiau Papilio svogūniuką. Tikrai jis pailgas, labai sveikas, žydėjo nuostabiai bigsmile.gif Šiemet jau nesitikėjau žiedo, bet vakar apžiūrėjau ir pamačiau, kad žiedas kiša nosytę bigsmile.gif Dėl Papilio tai tikrai nenusivyliau eurogėlėmis.
Atsakyti
sakykit mielosios prašau, kur tokios maximos su amariliais? Mano maxima be jų doh.gif , arba daug ligonių šalia gyvena ir išperka biggrin.gif (aišku, man ji ne pakeliui, bet kiek buvau užėjus- nė vieno amarilio)
dar klausimuks, toms kurios turi nuosavus namus/daržus/sodus, noriu šiemet balkone auginti kelis pomidorus. ar nesusipyks su amariliais?
Aš jau galvojau pasveikus esu, bet vienintelis dabar stabdys- šalčiai. O tai prasisukčiau pro ermitažą, šetelingą...
Atsakyti
Exotica'os fotosesija wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Lemon lime
user posted image

O ir siaip vienos palanges fragmentas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2012 02 06, 14:53)

O ir siaip vienos palanges fragmentas  biggrin.gif
user posted image

Exotica tokia, tikra princesė wub.gif paskutinis gėliukas irgi visai nieko thumbup.gif tik labai žiedas žemyn nusviręs hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2012 02 06, 13:53)

Tikra, tipiška gražuolė Exotica 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2012 02 06, 14:53)
Exotica'os fotosesija  wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Linetax @ 2012 02 06, 13:12)
Pernai iš eurogėlių atsisiunčiau Papilio svogūniuką. Tikrai jis pailgas, labai sveikas,  žydėjo nuostabiai bigsmile.gif Šiemet jau nesitikėjau žiedo, bet vakar apžiūrėjau ir pamačiau, kad žiedas kiša nosytę bigsmile.gif Dėl Papilio tai tikrai nenusivyliau eurogėlėmis.

Prieš pora metų pirkau Eurogėlėse Papilio ir nei karto nežydėjo mad.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 02 06, 14:02)
wub.gif  wub.gif  wub.gif
Papildyta:

Prieš pora metų pirkau Eurogėlėse Papilio ir nei karto nežydėjo mad.gif

Ne jums vienai. Pas mane irgi nenori žydėti. Gerai, kad turiu kelis egz
Atsakyti
Nuostabi Exotica 4u.gif
Atsakyti
Ice tea, gražuolė Exotica ir visos palangės gėliukai ypač tas su ilgu kailiuku, prašom dažniau jį į fotosesiją tarp gėlių ,,komponuot " kaip papuošalą.
Mergelikės, kas pavasarį pačios į EG užsuks tai labai prašysiu Papilio pažiūrėt, o gal ir pati pavasarį surizikuosiu siųstis.

Šiandien Maximoj vienintelis baltas amarilis buvo, su dviem žiedstiebiais, vienas lendantis žiedas su tamsiai raudona dėme, pakilojau ir padėjau, reik laukt asortimento papildymo ir šalčių atslūgimo.

Egluže, drąsiai kovo pradžioj sėkis pomidorus, dabar jei mėgsti paprikutes, žmonės žemuoges, braškes balkonuose augina, ir agurkus dar. Yra spec. balkoninių pomidorų veislės, dar svyrančių yra. Ir grožis ir nauda, su amaryliais tikrai nesipyks, kad tik vietos turi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavilonyte: 06 vasario 2012 - 17:58
QUOTE(GIZZI5 @ 2012 02 06)
paskutinis gėliukas irgi visai nieko thumbup.gif tik labai žiedas žemyn nusviręs hihihi.gif

doh.gif Uzknisa tas geliukas doh.gif Vis purena ir purena mano amarilkas doh.gif O ziedas nusvires, nes paramstuku pritrukau ir nelabai leidosi sukinejama i sviesa kas diena lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniškė Pupa buvo amarilio lapus apgraužus, jau galvojau, kad apsinuodys, bet nieko biggrin.gif O su laistymu kaip buvo, pripilu į lėkšteles, ateinu pažiūrėt - tuščios, galvojau, kad greit susigėrė, dar pripyliau, žiūriu mūsų ciucikas priėjo ir išlakė, ot velnių gavo doh.gif

Dar norėjau pasiklaust, gal ko mano gėliukams trūksta, nužydi, užsiaugina kupetą lapų, o jie linksta, rišt reikia, vieno net aplūžo, gal šviesos stoka ar kas jiems g.gif
Atsakyti