Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

ax.gif kiek kukliau...beturiu tik viena šį gražuolį... blush2.gif
pamačius Ice tea palangę net aiktelėjau... bigsmile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2012 02 08, 16:28)
doh.gif Uzknisa tas geliukas doh.gif Vis purena ir purena mano amarilkas doh.gif O ziedas nusvires, nes paramstuku pritrukau ir nelabai leidosi sukinejama i sviesa kas diena lotuliukas.gif

maniškės ramstyt nereikia
user posted image
o čia, na negaliu neparodyti, kad ir paprastas raudonas, iš maximos, bet jis man superinis, čia tas vietoj kavos blush2.gif
user posted image
Pavilonyte, pas mane šiemet irgi lapai svyra žemyn, manau, kad dėl saulutės stokos, tokie šviesūs, išbėgę ir linksta žemyn.
Evers, gražus didžiulis thumbup.gif
Atsakyti
Gražiausia gėlytė katinukas, o akių rudų gražumas 4u.gif
Amariliai irgi labai gražūs. Maximinio labai graži spalva, tokia tamsi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astaite1: 08 vasario 2012 - 15:59
evers, labai gražiai žiedlapiai užsiraitę jūsų gėliuko smile.gif
GIZZI5, gražuolis katukas, ir gėliukai labai gražūs wink.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 02 08, 15:37)
Dar norėjau pasiklaust, gal ko mano gėliukams trūksta, nužydi, užsiaugina kupetą lapų, o jie linksta, rišt reikia, vieno net aplūžo, gal šviesos stoka ar kas jiems  g.gif

Tai cia labai gerai reiskias, cia jie bujoja...
Pas mane va Prezidentas Johnsonas, tai lapai nuo savo didumo ir gerumo, net krenta i visas puses, kaip sketis issisketes, reik saugot, kad seima neuzkliutu biggrin.gif
user posted image
Tik tiek, kad pernai krasciukai buvo raudonesnis, saules trukumas, speju. Dar Pentardos karaliene pas mane zydi, gal ryt ikelsiu nuotraukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre.vilnius: 08 vasario 2012 - 16:51
Pasakiškai žvilgantis baltumas wub.gif ir ačiū už atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2012 02 08, 16:49)

Beproto grazus ziedai bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 02 06, 13:02)
Prieš pora metų pirkau Eurogėlėse Papilio ir nei karto nežydėjo mad.gif

Labai keista girdeti siuos zodzius, nes pas jus visos geles nuostabiai zydi smile.gif linkiu prakalbinti ir sia gele ziedais smile.gif
Atsakyti
Šokių karalienė..
user posted image
Papildyta:
QUOTE(GIZZI5 @ 2012 02 08, 16:45)
maniškės ramstyt nereikia

o čia, na negaliu neparodyti, kad ir paprastas raudonas, iš maximos, bet jis man superinis, čia tas vietoj kavos blush2.gif

Bet tai kaip idomiai - pas mane praktiskai kai jau ziedas islenda, tai jau lapai lenda kartu, o vat pas Gizzi ziurau vien ziedelis, o lapu anei uzuominos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre.vilnius: 08 vasario 2012 - 22:23
Labai labai grazus ziedai merginos, o graziausias tai GIZZ pilkas ziedelis thumbup.gif
Pas mane irgi labai sviesiai zali ir rieciasi i apacia tokie isbliuske kad jau buvo ir panika suemusi unsure.gif bet dabar matau kad ne pas mane viena schmoll.gif o kada jau patresti galimes g.gif
Atsakyti
QUOTE(ritaava @ 2012 02 09, 11:34)
Labai labai grazus ziedai merginos, o graziausias tai GIZZ pilkas ziedelis thumbup.gif
Pas mane irgi labai sviesiai zali ir rieciasi i apacia tokie isbliuske kad jau buvo ir panika suemusi unsure.gif  bet dabar matau kad ne pas mane viena schmoll.gif o kada jau patresti galimes g.gif

Greitai, atsiverti 1-ą puslapį ir skaitai, skaitai mirksiukas.gif ir randi bigsmile.gif
Papildyta:
Giedre, gražus aksominis prezidentas
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2012 02 09, 00:23)
Šokių karalienė..

Tikra gražuolė wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti