Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(Lupita 77 @ 2011 12 22, 13:46)
pačioj apačioj paspausk ant imunital2 4u.gif

bet tada Favorites neveikia...
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 12 22, 17:39)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif iš 2 bėdų teks rinktis kurią nors vieną mirksiukas.gif
Prašom nelabai kreipti dėmesį pastabą, šiandien aš nelabai pakaltinama: sugebėjau vietoj CD atidarymo išjungt kompą
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 12 22, 16:39)

Pas mane veikia Favorites. Na pagaliau su pagalba atsikračiau tų debilinių reklamų biggrin.gif ,
Atsakyti
labuks,
ala prazydo rir mano grazuole wub.gif
turiu 6 amarilius...kurie apsipyle ziedais, tik viena kazko laukia g.gif , o viena nes 3 stiebus isleido wub.gif wub.gif
Papildyta:
bandysiu ikelt foto
bet kazko neina g.gif
Atsakyti
QUOTE(#ANDROMEDA# @ 2011 12 24, 03:23)

bandysiu ikelt foto
bet kazko neina g.gif

Kelk per www.radikal.ru mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 12 19, 21:32)
user posted imagedar vis žydi Zombie
o čia lenkiškas Pasadena
user posted image

neispasakytas grozis bigsmile.gif
Atsakyti
Yra kaip yra ax.gif Ka turim,i ta ir žūrim smile.gif Ir džiaugiames,kad šventes ir širdį šildo rolleyes.gif
user posted image
user posted image
Ir klausimelis- kodel jos pas mane visada su dviem žiedais? ar visos tokios kaimietukes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 26 gruodžio 2011 - 18:59
QUOTE(amarrile @ 2011 12 26, 20:58)

Ir klausimelis- kodel jos pas mane visada su dviem žiedais? ar visos tokios kaimietukes?

Svogūnai(kurie tikriausiai nėra dideli) sukaupė mažai energijos žydėjimui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 12 26, 20:41)
Svogūnai(kurie tikriausiai nėra dideli) sukaupė mažai energijos žydėjimui rolleyes.gif

Daug metu auginu,daug kartu jau užaugo,o motina-linija ta pati,tai ,misliju,gal genetika čia :mastau:Bus matyt ateity,kai intensyviau trešiu...
Atsakyti
sveikos prisijungsiu ir as prie jusu,mano amariliai dar nei lapu neaugina nei ziedu,svogunai nesupuve ar tai normalu?
Atsakyti
QUOTE(nendrele19 @ 2011 12 26, 23:10)
sveikos prisijungsiu ir as prie jusu,mano amariliai dar nei lapu neaugina nei ziedu,svogunai nesupuve ar tai normalu?

Dabar jiems poilsio metas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 12 26, 22:20)
Dabar jiems poilsio metas rolleyes.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti