Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(Linetax @ 2011 12 31, 15:01)
Patarkite, gal yra kokių būdų suskatinti žiedstiebio augimą g.gif Prakišo nosytę ir sustojo ramybės būsenoje  ax.gif Pasodinau, kol kas nelieju, laikau šiltai - nejudam nė kiek doh.gif

zinau tik viena, bet labai gera - palieti. nesilaikau tos taisykles,kad pradeti lieti tik kai islenda 10 cm. pas mane jie iskise snapelius daugiau neauga,kol nepalieju.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Laimingesnių ir geresnių 2012 metų, gražių žiedų user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2011 12 30, 01:12)
pražydo nežiniukas Kolibri. Nuotraukoje 1:1 dydis.
Gražiau būtų, jei žydėtų daug žiedstiebių, o kaip vienas tai šiaip sau verysad.gif
user posted image

Pas mane iš lenkiškų vienas taip pražydo, tokia negraži purvina spalva. Reikės laukti, kol kiti pražys pažiūrėti, kurio vietoje buvo atsiųstas panašus į šitą.
Pažiūrėjau į lenkų puslapį, kur užsakinėjom, tai net panašaus nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astaite1: 03 sausio 2012 - 08:10
QUOTE(Astaite1 @ 2012 01 03, 08:58)
Pas mane iš lenkiškų vienas taip pražydo, tokia negraži purvina spalva. Reikės laukti, kol kiti pražys pažiūrėti, kurio vietoje buvo atsiųstas panašus į šitą.
Pažiūrėjau į lenkų puslapį, kur užsakinėjom, tai net panašaus nėra.

Idėkit nuotrauką. Gal visgi ne toks kaip mano, nes šitas su mini žiedais 5-7 cm skersmens
Atsakyti
Gal kas iš amarilių augintojų trumpai ir aiškiai pasakytų, kaip elgtis su jau nužydėjusiais amariliais. Galvojau išmesti, bet gal verta išsaugoti.
Atsakyti
QUOTE(Juma81 @ 2012 01 03, 16:31)
Gal kas iš amarilių augintojų trumpai ir aiškiai pasakytų, kaip elgtis su jau nužydėjusiais amariliais. Galvojau išmesti, bet gal verta išsaugoti.

Dabar su jais reikia pasikankinti - nedoratyvūs, vietą užima, jeigu trumpai, surasti kažkur vietą palaikyti bute/name. Išnešti šaltai - negalima. Vasaras puikiai leidžia ir pasodinti lysvėje, ar palikti vazonuose lauke. Už tai kitąmet vėl atsilygins žiedais, juolab, žydėjo dabar, reiškia svogūnas nemažas. Ištvėrmės ir sėkmės.
Atsakyti
Sveikutės, šiandien ryte prasiskleidė dar vienas amarilis iš lenkų- Afroditė, tokią ir užsisakinėjau, taigi lenkai manęs nenuvylė thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes, mano lenkaitis jewel prazydo bet nezinau kaip cia ji reiks nufotkinti kaip griztu is darbo jau tamsu ir neiseina, taigi jei iki savaitgalio nunuzydes padziuginsiu ir jusu akytes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 01 03, 18:07)
Sveikutės, šiandien ryte prasiskleidė dar vienas amarilis iš lenkų- Afroditė, tokią ir užsisakinėjau, taigi lenkai manęs nenuvylė  thumbup.gif

Aphrodite ir aš pirkau,jau leidžia žiedą,gal ir manęs nenuvils thumbup.gif ...lauksiu nuotraukytės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarema @ 2012 01 03, 19:46)
Dabar su jais reikia pasikankinti - nedoratyvūs, vietą užima, jeigu trumpai, surasti kažkur vietą palaikyti bute/name. Išnešti šaltai - negalima. Vasaras puikiai leidžia ir pasodinti lysvėje, ar palikti vazonuose lauke. Už tai kitąmet vėl atsilygins žiedais, juolab, žydėjo dabar, reiškia svogūnas nemažas. Ištvėrmės ir sėkmės.

O ar reikia laistyti per žiemą?
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 12 21, 11:59)
Išsiskleidė dar vienas lenkiškas doh.gif jau tokia pikta,(šiandien išvis ne kokia man diena) net nerodysiu schmoll.gif
raudonas ir toks pablukęs, na žodžiu, ne kas. Tik gaila nežinau vietoj kurio, labai tikiuosi, kad ne vietoj Benfikos ir jau ne duok Dieve vietoj Magic Green.

Ar tik ne vietoj Benficos?Nes maniškė Benfica irgi užsakyta su paskutiniu užsakymu iš lenkų.Tikėjaus,kaip Giedrė ir rašė, tamsių- ryškių žiedų,o pražydo net nepanašus.Žiedai nėr labai dideli nors gyvai nemačius Benficos,tai ir nežinau,kokie jie turi būt. blush2.gif Tiesa ,nors spalva ir neatitinka,ji kažkokia blizgi,kaip aukso dulkelėm vietom paberta g.gif Vakare,po darbo įkelsiu foto.Vienas žiedstiebis jau nužydėjo,dabar leidžia antrą.
Atsakyti