Ssl, Narvile ačiū

sveikos. noreciau ir as prisijungti i jusu buri
nelabai seniai dar pradejau mokytis daryti saldainiu medelius, tai gi tobulet turiu kur dar labai labai daug
bet sis uzsiemimas labai patinka man
esu perskaicius kelias temas, tai labai daug visokiu pamokymu suzinojau ir kiek daug visokiausiu darbu prisiziurejau, dziaugiuosi atradus sia tema
pradziai noreciau pasirodyt su vakar padarytu is triufeliniu saldainiu medeliu.

pradziai noreciau pasirodyt su vakar padarytu is triufeliniu saldainiu medeliu.

felija ačiū
vilmuke3 sveika prisijungus prie mūsų
dažnam taip būna su saldainiais - vieną kartą pabandęs negali sustot
sėkmės tobulėjant

Ducky ir Ssl, labai faini medeliai

QUOTE(Ducky @ 2012 03 04, 14:16)
dažnam taip būna su saldainiais - vieną kartą pabandęs negali sustot
sėkmės tobulėjant 

aciu

sakykit, o siam medeliui kokios kritikos ar yra?

QUOTE(vilmuke3 @ 2012 03 05, 11:19)
aciu
tikrai kad pabandzius viena karta sunku sustot
o labai gerai, kad yra is kur ir pasimokyt
nes manes viena mergina pparase kad padaryciau ir nese dovanu, pati sake kad patinka, bet vis dabar galvoju kad gal tik taip pasake man, o pagalvojo ka nors kita

na čia skonio reikalas, bet man dekoras tas vienas saldainis (?) ir drugelis nekaip atrodo, bet gal kažkam taip patinka

paieskojau lyg ryskesne nuotrauka

jubilijete tokia siek tiek pedantiska, sake nelabai megsta visokiu pribumbasu, o as kazkaip greit ir nesumasciau ka idet is namie turimu daiktu, kad kukliai ir graziai atrodytu... dabar galvoju gal butu nieko daugiau pridet saldainiu vazonan ir ant virsaus drugeli patubdyt
dabar labai patiko saldaine padaryta geles ziede, reiks nusipirkt popieriaus ir isbandyt savo gabumus
Ducky, jusu tai is vis visi darbai nerealus, FB daznai pasigroziu jusu darbais

jubilijete tokia siek tiek pedantiska, sake nelabai megsta visokiu pribumbasu, o as kazkaip greit ir nesumasciau ka idet is namie turimu daiktu, kad kukliai ir graziai atrodytu... dabar galvoju gal butu nieko daugiau pridet saldainiu vazonan ir ant virsaus drugeli patubdyt

dabar labai patiko saldaine padaryta geles ziede, reiks nusipirkt popieriaus ir isbandyt savo gabumus

Ducky, jusu tai is vis visi darbai nerealus, FB daznai pasigroziu jusu darbais

Labas, uzkretet irmane saldainiu medziais. pasirodyt koklkas negaliu,bet siandien padovanojau viena, tai buvau pagirta tarp moteru
Kritika, mano nuomone: perilgas kotas, vazono spalva niekaip nesurista su galvos spalva. Be piktumu, nesd kai as ikelsiu irgi turesit-galesit-jeigu noresit
reikstis

Kritika, mano nuomone: perilgas kotas, vazono spalva niekaip nesurista su galvos spalva. Be piktumu, nesd kai as ikelsiu irgi turesit-galesit-jeigu noresit

QUOTE(Ducky @ 2012 03 06, 20:25)
Braškė superinė

QUOTE(Raaima @ 2012 03 06, 20:52)
ačiū