Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 11 tema

rodausi savo puokste blush2.gif

user posted image

Atsakyti
Sveikutes
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 04 19, 14:58)

tikrai kad dabar fb galima beveik visus surast biggrin.gif  esu ir as girdejus kad yra kaupiami duomenys ir anketos visiskai istrinti neimanoma, bet idomu tik koks tikslas kazkam kaupt g.gif 

mh bandziau istrinti anketa, tai neissitrina, vis netycia ilisdavau i sena anketa, tai ji vis atsinaujindavo doh.gif o tryniau, nes isilauze i ja.

QUOTE(vilmuke3 @ 2012 04 20, 13:26)

na labai grazu thumbup.gif

Ducky
man truksta jusu darbeliu cia, bet gerai kai yra FB biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 04 20, 13:26)

user posted image

o jus daret is to storo krepinio popieriaus ar is plono, nes kazkaip skystokai atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(♥Zitukas♥ @ 2012 04 20, 13:37)
na labai grazu thumbup.gif

aciu smile.gif

QUOTE(Raaima @ 2012 04 20, 14:09)
o jus daret is to storo krepinio popieriaus ar is plono, nes kazkaip skystokai atrodo  g.gif

o ka dar ju buna skirtingu? doh.gif tikriausiai is plono, uz tai ir sunkiai kazkas gavosi doh.gif pirkau senukuose, nes buvo kaip tik visom prekem 30% nuolaida ir netycia pamaciau popieriu tai ir pasiemiau pabandymui.
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 04 20, 14:18)
o ka dar ju buna skirtingu? doh.gif  tikriausiai is plono, uz tai ir sunkiai kazkas gavosi doh.gif  pirkau senukuose, nes buvo kaip tik visom prekem 30% nuolaida ir netycia pamaciau popieriu tai ir pasiemiau pabandymui.

tai turbut is to plono ir daret, nes jis zymiai maziau ir tempiasi smile.gif
tas storesnis atrodo taip
user posted image
Atsakyti
aciu,Raaima, tikrai busiu is to plono darius,nes nieko man ten nesitempe, ir tie lapeliai tokie ploni sunkiai forma laikesi. o tai kur tokio storesnio buna pirkt? nes kazkaip niekad neatkreipiau demesio kad buna skirtingu rusiu doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 04 22, 12:00)
aciu,Raaima, tikrai busiu is to plono darius,nes nieko man ten nesitempe, ir tie lapeliai tokie ploni sunkiai forma laikesi. o tai kur tokio storesnio buna pirkt? nes kazkaip niekad neatkreipiau demesio kad buna skirtingu rusiu doh.gif  g.gif

Nezinau is kokio jus miesto, nes as tai apsipirkineju floristikos parduotuveje dovisa arba urmo bazeje (yra keli floristikos prekiu skyreliai) smile.gif
Atsakyti
Žavus reikalas su tais medeliais. Būtinai kokia šaunia proga kažkam padovanosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 04 22, 13:00)
aciu,Raaima, tikrai busiu is to plono darius,nes nieko man ten nesitempe, ir tie lapeliai tokie ploni sunkiai forma laikesi. o tai kur tokio storesnio buna pirkt? nes kazkaip niekad neatkreipiau demesio kad buna skirtingu rusiu doh.gif  g.gif

As esu pirkus Maximoje
Atsakyti
QUOTE(jo-vita7 @ 2012 04 22, 13:30)
As esu pirkus Maximoje

dar rimi yra, bet labai menkas spalvų pasirinkimas rolleyes.gif
Atsakyti
Raaima, jo-vita7, Ducky, aciu jums, reiks pasiziuret tada rimi ir maximose. pati esu is Alytaus tai net nelabai ir zinau kur tokiu dalyku geresniu buna pirkt, kai nedidelis miestas, tai ir pasirinkimo nedaug ax.gif
Atsakyti
Mano medis Jūsų teismui 4u.gif
user posted image
Atsakyti