Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros, diskutuojam toliau...

Merginos, reikia patarimo.

Šiandien Douglase bandžiau Estee Lauder pudrytę Ideal Matte Refinishing Makeup
user posted image

Grįžusi namo likau labai patenkinta atvaizdu veidrodyje - matinis veidas, nesimato, kad kas nors iš viso tepta, jokio pasausėjimų išryškinimo, tačiau tuo pačiu veido oda tokia nerealiai minkšta, drėgna. Čia matyt dėl pudros konsistencijos - ji tokia kaip suflė, tačiau tepant atrodo, kad yra nerealiai riebi, o iš tiesų laiko matiškumą ir tuo pačiu drėkina.

Vien žo, susižavėjusi nutariau nusipirkti, tačiau dabar googlinu, tai oficialiame EL tinklapyje tokios net nėra. Tai kaip čia taip? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 12 30, 21:58)
Merginos, reikia patarimo.



Kokia jūsų veido oda?
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 12 30, 19:58)
Vien žo, susižavėjusi nutariau nusipirkti, tačiau dabar googlinu, tai oficialiame EL tinklapyje tokios net nėra. Tai kaip čia taip? blink.gif


Iš smalsumo patikrinau ax.gif Tai yra atatinkamose šalyse, priklausomai nuo to, kokią valstybę psl. apačioj pasirinksi. Va pas rusus pvz. yra(nežinau, ar atidarys nuorodą tiesiogiai), kitas patikrinus turbūt irgi galima rast.
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2011 12 31, 01:28)
Kokia jūsų veido oda?

Mišri, nes T zona į riebumą, o skruostai normalūs, linkę į sausumą

QUOTE(asphalt @ 2011 12 31, 17:18)
Iš smalsumo patikrinau  ax.gif  Tai yra atatinkamose šalyse, priklausomai nuo to, kokią valstybę psl. apačioj pasirinksi. Va pas rusus pvz. yra(nežinau, ar atidarys nuorodą tiesiogiai), kitas patikrinus turbūt irgi galima rast.

Oj, net nepagalvojau apie tai, kad asortimentas gali skirtis doh.gif Ačiū jums 4u.gif Tik vis vien keista, kad ir pas rusus apie ją beveik jokios informacijos, o ir atspalvį man rodo tik vieną biggrin.gif

O merginos, ar yra dar bandžiusių šitą pudrą?
Atsakyti
Kuri pudra labiau tinka misriai veido odai (T zona misri), kuri pagyvina, paskaistina veida labiau? smile.gif
Chanel Aqua Vitalumiere?
Guerlain Parure Extreme?
Atsakyti
noreciau patarimu tu kurios megino Pupos kremine pudryte (idedu foto). As ja meginau kelis kartus ir man ji labai komfortiskai jauciasi ant veiduko, labai gerai tepasi kaip kremas, nepalieka jokiu zymiu,skaistumo suteikia. tai va noreciau suzinoti kokiu firmu dar tokio tipo pudryciu galeciau rasti. Jau pasimeciau ieskojimuose. Ka isigijau atrode tinka o dabar nebetinka,nes oda pasausejo,tai per daug to matiskumo man. norisi gaivumo sviezumo bet kartu kad ir neblizgetu kaip aliejum. del teksturos tai gal kas ka galesit palyginti, aciu smile.gif
user posted image
Atsakyti
Ką esu pastaruoju metu iš pudrų išbandžiusi, tai (beje mano oda reikalauja nemenko maskavimo yra mišri, bet problematiška) :

Make Up Store Studio foundation. Ji neskysta, konsultantė siūlė maišyti su kremu. Nepatiko, nes maišant su kremu greitai nubėga, beveik nemaskuoja, o be kremo tepasi sunkiai, nelygiai, veidas atrodo kaip kaukė.
Max Factor Lasting performance. Pirkau vasarai tamsesnę spalvą, bet kadangi tuo laiku pudros naudoju labai mažai, tai ji taip ir pasiliko gulėti. Šiaip tikrai nebloga pudra, vidutiniškai maskuoja net naudojant nedidelį kiekį. Veidas tampa matinis, atrodo gan natūraliai, tačiau šiek tiek sausina, "traukia" odą, o dienos pabaigoje išlenda blizgesys.
Clarins Teint Eclat Mat. Patiko tai, kad yra šviesesnių spalvų pasirinkimo. Gerai maskuoja, tačiau veidas lieka toks matinis be jokio gaivumo. Ilgai išsilaiko, tačiau nusausino veiduką ypač sausėti linkusiose vietose, tai ši pudra turbūt tinkamesnė riebiaodėms.
Clinique anti-blemish solutions. Konsultantė pasiūlė kaip gerai maskuojančią odos nelygumus. Pasirodė panaši į dvi prieš tai vardintas pudrytes. Maskuoja tikrai neblogai, veidas be jokio blizgesio matinis, kas irgi ne kiekvienai patinka ir tinka. Dienos gale oda pradeda gana nemažai blizgėti.
Nusprendusi, kad renkuosi netinkamas pudras, perėjau prie labiau drėkinančių, kad nesausintų taip odos:
Nivea Beauty Lift. Vidutiniskai maskavo. Keistai, bet naudojant pirmą buteliuką atrodė nebloga, antro taip ir neužbaigiau, jau nebeatsimenu kas netiko. Taip ir neperpratau tos pudros smile.gif)
Bourjois healthy mix. Toms, kurioms nėra ką maskuoti, patinka natūralumas ir gaivumas, rekomenduoju. Man netiko, nes mažai maskuojanti ir jau po poros valandų man nuplaukdavo.


Sonie kaip tau Diorskin Forever?
Noriu dar atsiliepimų apie Chanel Perfection Lumière, Clarins Everlasting bei Estee Lauder Double wear.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskenuke: 04 sausio 2012 - 17:19
merginos aš vėl blaškausi, patarkit kokio nr lancome photogenic lumessence ieškoti, jei HM tiko 51 ir 52 nr g.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2012 01 04, 17:43)
merginos aš vėl blaškausi, patarkit kokio nr lancome photogenic lumessence ieškoti, jei HM tiko 51 ir 52 nr g.gif

Nr. 010, bet vargiai rasit, ir pasižiūrėkit Nr. 01 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 01 04, 19:24)
Nr. 010, bet vargiai rasit, ir pasižiūrėkit Nr. 01  smile.gif

notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
daug skaiciau ir visai susimaisiau doh.gif

ka patartumet sausai odai (viso veido) maskuojancia pudra? (hyperpigmentuota oda). ar tiesa, kad Chanel prastai maskuoja?
prasau patarkit blush2.gif
Atsakyti
Si pudra pas mus dar nepasirode? g.gif

user posted image
Atsakyti