Įkraunama...
Įkraunama...

Vardą išrinkau kol laukiausi,

Apklausa: Ar vaikui gimus jam davėte tą vardą, kurį išrinkote jo besilaukdamos? (437 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Iš keturių vaikų, tik vieną pavadinom suplanuotu vardu - Gluosnę. Likusiems teko bevardžiams pabūti po mėnesį ir daugiau rolleyes.gif ax.gif Turbūt dėl to, jaučiuos morališkai galinti atpilti vardų žodyno turinį doh.gif
Atsakyti
Mes kokį sugalvojome, tokiu ir pavadinome wub.gif
Atsakyti
turejau gimdyti gruodzio 9 d.Zinojau, kad gims berniukas.Pasiziurejus i kalendoriu radau, kad ta diena vardadieni svencia Vakaris. Abejoniu del vardo neliko. thumbup.gif Jau nuo tada suneli vadindavome Vakariuku.Tiesa, pagimdziau as pora dienu veliau, taciau varda palikau ta pati. thumbup.gif
Atsakyti
Kokį vardą duosiu vyresnei dukrai, žinojau dar nė nesilaukdama. Tokį vardą ir davėm. Kai laukiausi antros duktes, vardą išrinkom kažkur nėštumo vidury. Abi dukros labai patenkintos savo vardais. Gerai išrinkom thumbup.gif
Atsakyti
Prieš gimstant pirmam vaikui sugalvojom 4 vardus: du mergaitei ir du berniukui. Kai sužinojom, kad pirmas bus berniukas, tai vienas tiko jam. kai laukiausi antro, labai galvoti nereikėjo, iš tų ankstesnių pasirinktų davėm mergaitei. Dabar laukiuosi dvynių, žinau, kad vienas bus berniukas, o kitas lyg ir ne tai matyt visi mūsų 4 sugalvoti vardai bus panaudoti ( nors aš 4 vaikų neplanavau, o tik 3). Man buvo gaila, kad 2 vardai, kurie man gražūs liks nepanaudoti, bet matyt Dievas išgirdo mano šias mintis tongue.gif
Atsakyti
visa nestuma nezinojau kas gims smile.gif todel pagalvojom pora vardu mergaitei ir viena berniukui.gime dukryte viena is tu vardu ir davem.visiskai nesigailiu kad taip pavadinom,man sis vardas labai grazus.tikiuosi ir dukrytei jis patiks 4u.gif
Atsakyti
Taip, vaiką ir pavadinau tuo vardu, kurį išrinkau besilaukdama smile.gif
Atsakyti
Pačioje nėštumo pradžioje abu su vyru vieningai apsisprendėme, kad jei gims mergaitė, ji bus Emilija mirksiukas.gif Berniukui iki pat pabaigos neturėjome galutinio varianto, o blaškėmės vis, bet taip ir neprireikė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2006 03 29, 20:20)
buvom išrinkę vardą ir mergaitei ir berniukui. Eglę parinkome, nes man tai buvo gražus vardas, be to žinojome, kad panelė bus aukšta, ne mes abu visai nemaži. nesigailiu, ir dukra vardu patenkinta.

Apsisprendžiau antrą vaikutį gimdyti po 12 metų ,pirmą turiu berniuką .Visą laiką galvojau jei gims berniukas ,leisiu sūnui ir tėtčiui rinkti vardą,jei mergaitė tai aš dėsiu vardą Saulė , kurios labai ilgai laukiau ,bet kai gimė mergaitė ko gero pati atsinešė sau vardą, Augustė.
Atsakyti
Aha pavadinau, taip kaip buvau sugalvojus budama nestuke.gif
Atsakyti
Savo vaikeliui abudu du Tėčiu išrinkom vardą dar tada, kada laukiausi, ir tuo labai džiaugiamės, tiesiog sūneliui tas vardukas iškarto tiko thumbup.gif
Atsakyti
Savo dukriukui varda jau zinojau kazkur nuo 2 nestumo menesio, kuriuo ir pavadinau wub.gif
Atsakyti