Musu sunui varda isrinko tetis... Nestumo eigoje dar buvo kile abejoniu, bet niekas nieko konkretaus nepasiule. Kai vaikutis gime, tai vienas i kita pasiziurejom ir nusprendem, kad vis del to pirmoji mintis yra pati geriausia...

Jau kitoje temoje rasiau, bet ir cia pasikartosiu
vardus buvom isrinke per nestuma, bet kai gime sunus, pavadinom vardu, kuri tik buvom aptare kaip "visai nieko"

Mes su vyru varda sunui isrinkom is triju variantu:Erikas,Edvinas,Edgaras. Pavadinom Edvinas.
Jau gimdykloj vadinom dukrele vardu ne nebuvo abejones, kad ji bus ne Rugile

Aš tiek pirmojo vaikelio, tiek antrojo vaikelio vardelius rinkausi besilaukdama ir nei kiek nesigailiu, nes turejau daug laiko išsirinkti, apgalvoti priprasti prie varduko

dukrai vardą išrinkau dar nėštumo metu, o sūnui net po gimimo niekaip nelipo, tai tik dėl gimimo liudijimo išdavimo termino prispausti išrinkom galų gale, bet ir dabar dar retai vadiname - taip ir liko "mažiukas, kleckiukas"
Mano vaikuciai jau pilvukyje (nuo kokio 6 nestumo men.) buvo vadinami jiems skirtais vardais, isskyrus viena sunu, kuriam tik gimus tiksliai apsisprendziau ar isrinktasis vardas "limpa". Beje, tik vaikams gimus visi aplinkiniai suzinodavo, kokiu vardu vadinsime, iki gimimo vardus zinodavome tik mudu su vyru.
Prieš galą nėštumo pradėdavom vadinti išrinktu vardu, o kai gimdavo, toks ir likdavo. Ir kiti variantai atrode ne tokie vykę.
Su vyru nuo pat nėštumo pradžios nesutarėm koks bus berniuko vardas, kai sužinojom kad laukiuosi dukrelės palengvėjo -pilvelis buvo Ameliuko-nameliukas, o ir gimus nepersigalvojau -Amelija

Musu pirmagimiui varda isrinko vyras, kai jau vaikiukas buvo gimes, nes kol buvo pilvelyje kazkaip nieko negalejom sugalvoti. Mazajam varda buvau sugalvojusi is anksto, net kai tik jam gimus gydytoja paklause kaip pavadinsim,pasakiau kad Marijus, bet kai nesiau dokumentus vaikiuka priregistuoti staiga persigalvojau ir pavadinau visai kitu vardu