QUOTE(inin @ 2011 12 18, 22:12)
Sveikos mergaites

turiu toki klausimeli: ar pas jus visas yra ziedai ant galiniu dantu? nes pas mane ju nera, o kiek maciau nuotraukas, tai kazkaip visur lyg ir budavo... jei nera ziedu, tai kokiu principu tada tie dantys stumiami? Ir dar: kadangi sudeti abu lankai, breketai sukandus dantis susiliecia, todel uzdejo ant dantu paaukstinima, tai dabar nesusikanda dantys apie 4-5 mm, kazin neiskryps veido forma nuo to?

jau net nekalbu, kad neimanoma valgyt..kaip leliukui ner su kuom kramtyt..

ar kam nors tokiu principu yra pakele zandikauli?
Pa smane irgi buvo paaukstinimas - per pora dienu pripratau, paskui per kuri laika nusidevejo
QUOTE(Congeniality @ 2011 12 18, 22:59)
Bet matai kaip yra, tarkime kodel as pas ja? Nes buvo butent tokia jos rekomendavimo ir reklamavimo banga ir tapau dabar tos bangos auka

man is karto ji labai nepatiko per konsultacija, bet kai aplink visi oi L. oi L., tik L. tau pades, tik ji gera

Taip forumai ir kokie kolegos ir ispucia burbula

Ir ji jau ant tiek nuskambejusi, kad mazai kas negali jos nepamineti. Jei kas tik klausia naujas apie gydytojus, tai kitu niekas taip nemini, o vis ta. Absurdas nugi
...Toks jausmas, kad per prievarta tave suriso ir nuvede pas L, o dabar ji pati blogiausia is blogiausiu...As pati pas ja lankausi, kartais informacijos gal ir truksta, bet, kadangi zinau, jog si daktare tikrai gera - ja pasitikiu. Tegul daro savo darba, o man nuo to niekas nepasikeis, jei zinosiu ka ji tuo metu mano burnoj veikia - svarbu galutinis rezultatas. O kas liecia bendravima - na juk ne psichologine tarnyba ji ...negi servise, taisant automobili irgi sedetumet meistrui uz nugaros ir klausinetumet " kas cia per varstukas?", ", " o ratai nuo to neiskryps?"...manau greitai jus isprasytu

....na, zodziu, mano nuomone, tegul gydytojai dirba savo darba, o draugystes lai lieka uz klinikos ribu
QUOTE(FruitSalad @ 2011 12 19, 03:08)
Idomu - kaip nesiojancios breketus valo dantis su dantu siulu? Taip ir uzkisinejat uz kiekvieno breketo ar yra koks gudresnis budas?
Valausi kiekviena vakara...kazkaip ranka "atkaliau", tai viskas ok