Įkraunama...
Įkraunama...

*Breketai, 49 tema*

QUOTE(FruitSalad @ 2011 12 19, 03:08)
Idomu - kaip nesiojancios breketus valo dantis su dantu siulu? Taip ir uzkisinejat uz kiekvieno breketo ar yra koks gudresnis budas?

Aš valau kartą per savaitę..laiko tikrai užima daug tas knaisiojimas.
O dažniau tai nepatarė mano daktarė valyt su siūlu, nes pasak jos, labai nugremžiamas tarpdančių emalis. O be to ir tingėčiau kasdien biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2011 12 19, 01:40)

o del kalbejimo as ir nelabai suprantu kaip ten kalbeti issiziojus, na aisku galetu daugiau papasakoti.. bet matyt per diena pasakoti ta pati kaip ir mums atsibosta, tad pilnai as ja suprantu  4u.gif

Nors pilnai suprantu ir tas merginas, kurios sako, kad mes mokam pinigus ir turim teise zinoti ir pan..  blush2.gif

va del kalbejimo ka pastebejau savo bendravime su savo ortodonte tai ji visada kai kazka paklausia as galiu atsakyti nes ji patraukia tiesiog rankas nuo burnos... praeita vizita man ji labai patiko, jau kai baige darba burnoje taip sauniai pasikalbejom... nors ir buvau paskutine kliente bet ji neskubejo, nu tik ta sesele mane nervino kai pradejo nest daigtus is kabineto klausinedama gydytojos "sito jau nebereiks?" maciau, kad ir gydytoja nebuvo patenkinta tokiu seseles elgesiu....
kai papasakojau draugei kad gydymo eigoje va reiks traukt dantuka, tai ji is kart ko nejai pas mano gydytoja... bet as pasirinkau savo gydytoja ir ji man miela... aisku buvo pora kartu kai atrode o gal ne ta pasirinkau, gal kita vutu greiciau sutvarkius...
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2011 12 19, 03:32)
Nevalydavau su siulu biggrin.gif per daug zaidimo butu, prabraukdavau su paprastu sepeteliu tada su tarpdanciu ir viskas smile.gif

Aš irgi nevalau, man išsivalo su keliais skirtingų dydžių šepetukais be problemų smile.gif

Lėksiu pas ortodontę neužilgo, taip nenoriu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 12 19, 10:05)

Lėksiu pas ortodontę neužilgo, taip nenoriu  doh.gif  biggrin.gif

Kodėl Aistulia? gal išgirsi kokių gerų naujienų smile.gif
Atsakyti
Del gydytoju tai kiekvieno asmeninis reikalas, as pasirinkau visai nepopuliaria (bent jau tarp cia besilankanciu) ir nei karto nepasigailejau. Man netgi patiko, kad per konsultacija ji mane bande atkalbet nuo breketu, tokiu budu iskarto supranti, kad gydytoja i tave ziuri ne tik kaip i galima pinigu maisa. Visas gydymas sutrumpejo metais laiko (lyginant su prognoze) ir jau nuims sausio gale (kuo begalo dziaugiuosi). Per tuos pusantru metu nei karto neteko jaustis nejaukiai kabinete ar gailetis jog susidejau breketus, butent to ir linkiu visiem kas dar tik galvoja detis breketus ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inin @ 2011 12 18, 22:56)
aciu, mergeles, uz ats, jau emiau nerimauti, kad kazkas blogai  smile.gif kazkaip keistas tas kelimo budas...visada viduj prasiziojus, veidas ciudnas toks atrodo  lotuliukas.gif  tai ir issigandau, kad visada toks neliktu  ax.gif

Pas mane iskelta taip pat doh.gif Na pradzioje tikrai kancia buvo, bet dabar pradejau kramtyti minksta maista su dvejais dantimis ant kuriu yra paaukstinimas, aisku nepatogu, bet kito pasirinkimo deja nera. Priprasit tikrai, tik reikia laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2011 12 19, 12:24)
Pas mane iskelta taip pat doh.gif Na pradzioje tikrai kancia buvo, bet dabar pradejau kramtyti minksta maista su dvejais dantimis ant kuriu yra paaukstinimas, aisku nepatogu, bet kito pasirinkimo deja nera. Priprasit tikrai, tik reikia laiko smile.gif

Pas mane didziaja gydymo dali vis buvo kuri nors vieta iskelta, juk taip leidziama breketams daryti savo smile.gif
Atsakyti
Idomu - kaip nesiojancios breketus valo dantis su dantu siulu? Taip ir uzkisinejat uz kiekvieno breketo ar yra koks gudresnis budas?

aš kiekvieną vakarą žaidžiu taip su tais siulais, kišu po breketu ir tada valausi, kai pripratau tai greitai ir gaunasi smile.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2011 12 19, 10:05)
Lėksiu pas ortodontę neužilgo, taip nenoriu  doh.gif  biggrin.gif

pasakok naujienas ir foto taip ir neįdėjai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2011 12 19, 12:35)
pasakok naujienas ir foto taip ir neįdėjai tongue.gif

Aha, neįdėjau... Ai namie mažai būnu, arba kai būnu, tamsu jau biggrin.gif noriu dienos šviesoj...

Nu bet įdėsiu. Pasak gydytojos, po mėnesio galima viršų nuiminėt. Apačioj reikalingas protezavimas, tai arba iš karto kažką darau, arba nuima ir duoda spec. plokštelę, kad neišeitų sukandimas, kol susitvarkysiu viską. Bet dar neužsirašiau nuėmimui, eisiu kitą savaitę konsultuotis kur nors dėl protezavimo, žiūrėsiu, įdėsiu foto ką jūs pasakysit apie tą mano viršų biggrin.gif mano nuomone, centrai nesutampa, pasak gydytojos - gerai jie. Ir tie tarpeliai pagal mane pilna neužsdarę, kokie nuėmimai. Žodžiu, man tie dantys nuotaiką gadina doh.gif arba jau aš per daug kabinuosi, kaip ir mes visos nešiojančios rolleyes.gif

Ai dar nuotrauką padarė, tai vieno danties šaknis dar nelabai gerai, šiaip viskas su šaknimis ok.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 19 gruodžio 2011 - 12:05
QUOTE(inin @ 2011 12 18, 22:12)
Sveikos mergaites  4u.gif  turiu toki klausimeli: ar pas jus visas yra ziedai ant galiniu dantu? nes pas mane ju nera, o kiek maciau nuotraukas, tai kazkaip visur lyg ir budavo... jei nera ziedu, tai kokiu principu tada tie dantys stumiami? Ir dar: kadangi sudeti abu lankai, breketai sukandus dantis susiliecia, todel uzdejo ant dantu paaukstinima, tai dabar nesusikanda dantys apie 4-5 mm, kazin neiskryps veido forma nuo to?  unsure.gif  jau net nekalbu, kad neimanoma valgyt..kaip leliukui ner su kuom kramtyt..  verysad.gif  ar kam nors tokiu principu yra pakele zandikauli?

Pa smane irgi buvo paaukstinimas - per pora dienu pripratau, paskui per kuri laika nusidevejo smile.gif

QUOTE(Congeniality @ 2011 12 18, 22:59)
Bet matai kaip yra, tarkime kodel as pas ja? Nes buvo butent tokia jos rekomendavimo ir reklamavimo banga ir tapau dabar tos bangos auka doh.gif man is karto ji labai nepatiko per konsultacija, bet kai aplink visi oi L. oi L., tik L. tau pades, tik ji gera doh.gif Taip forumai ir kokie kolegos ir ispucia burbula unsure.gif Ir ji jau ant tiek nuskambejusi, kad mazai kas negali jos nepamineti. Jei kas tik klausia naujas apie gydytojus, tai kitu niekas taip nemini, o vis ta. Absurdas nugi doh.gif

...Toks jausmas, kad per prievarta tave suriso ir nuvede pas L, o dabar ji pati blogiausia is blogiausiu...As pati pas ja lankausi, kartais informacijos gal ir truksta, bet, kadangi zinau, jog si daktare tikrai gera - ja pasitikiu. Tegul daro savo darba, o man nuo to niekas nepasikeis, jei zinosiu ka ji tuo metu mano burnoj veikia - svarbu galutinis rezultatas. O kas liecia bendravima - na juk ne psichologine tarnyba ji ...negi servise, taisant automobili irgi sedetumet meistrui uz nugaros ir klausinetumet " kas cia per varstukas?", ", " o ratai nuo to neiskryps?"...manau greitai jus isprasytu biggrin.gif....na, zodziu, mano nuomone, tegul gydytojai dirba savo darba, o draugystes lai lieka uz klinikos ribu wink.gif

Valausi kiekviena vakara...kazkaip ranka "atkaliau", tai viskas ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 12 19, 13:00)
Aha, neįdėjau... Ai namie mažai būnu, arba kai būnu, tamsu jau  biggrin.gif  noriu dienos šviesoj...

Nu bet įdėsiu. Pasak gydytojos, po mėnesio galima viršų nuiminėt. Apačioj reikalingas protezavimas, tai arba iš karto kažką darau, arba nuima ir duoda spec. plokštelę, kad neišeitų sukandimas, kol susitvarkysiu viską. Bet dar neužsirašiau nuėmimui, eisiu kitą savaitę konsultuotis kur nors dėl protezavimo, žiūrėsiu, įdėsiu foto ką jūs pasakysit apie tą mano viršų  biggrin.gif  mano nuomone, centrai nesutampa, pasak gydytojos - gerai jie. Ir tie tarpeliai pagal mane pilna neužsdarę, kokie nuėmimai. Žodžiu, man tie dantys nuotaiką gadina  doh.gif  arba jau aš per daug kabinuosi, kaip ir mes visos nešiojančios  rolleyes.gif

Ai dar nuotrauką padarė, tai vieno danties šaknis dar nelabai gerai, šiaip viskas su šaknimis ok.

Bet man šita gydytoja šiek tiek mato kitaip negu kiti biggrin.gif o dėl tarpelių man sakė, kad dantys vaikšto ir jie patys užsidarys, aš ten dėl vieno apatinio danties tarpelio klausiau, nes jis vizualiai nesimato, bet valantis su siūlu jaučiu kad didesnis smile.gif šiaip įmesk foto, geriau matosi tada mirksiukas.gif kai pas tą pačią gyd vaikštom tai įdomu kaip ten pas tave situacija burnoj, nes maniškė manęs nlb tenkina smile.gif
Atsakyti
Merginos, pabaikit tą diskusiją apie D.L.
Juk kaip sakoma - visiems neįtiksi 4u.gif
QUOTE(FruitSalad @ 2011 12 19, 04:08)

Aš kas antrą vakarą taip pravalydavau su siūlu tarpdančius smile.gif
Yra nebent specialus siūlas breketams oral b "superfloss", su juo lengviau užkišti galiuką už vielos.

QUOTE(aistuliaa @ 2011 12 19, 14:00)
Pasak gydytojos, po mėnesio galima viršų nuiminėt. Apačioj reikalingas protezavimas, tai arba iš karto kažką darau, arba nuima ir duoda spec. plokštelę, kad neišeitų sukandimas, kol susitvarkysiu viską. Bet dar neužsirašiau nuėmimui, eisiu kitą savaitę konsultuotis kur nors dėl protezavimo, žiūrėsiu, įdėsiu foto ką jūs pasakysit apie tą mano viršų  biggrin.gif  mano nuomone, centrai nesutampa, pasak gydytojos - gerai jie. Ir tie tarpeliai pagal mane pilna neužsdarę, kokie nuėmimai. Žodžiu, man tie dantys nuotaiką gadina  doh.gif  arba jau aš per daug kabinuosi, kaip ir mes visos nešiojančios  rolleyes.gif

Įdomiai jūsų ta gydytoja mato laugh.gif
Įdėk nuotrauką, visos kartu nuspręsim thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bon_Bon.: 19 gruodžio 2011 - 13:33