QUOTE(viliuosi @ 2011 12 18, 16:52)
Norėjau klausti kiek mokate, bet jau matau parašėte
O tai kiek jūs mokate?
Kažkaip visai įdomu pasidarė kiek kas moka. Ar aš čia pigiai moku, ar visai normaliai
Labas, as gana nemazai moku, bet labai nepergyvenu, tikrai nemazai darbo atlikta jau burnoje. Bet kadangi minejo, kad bus apie 6000 lt, tai ketinu susiskaiciuoti ir ziureti kiek cia jau sumoketa. Kazkaip atrodo, kad jau tuoj ir pasieksiu ta suma, o uzbaigiamojo darbo dar daug
Papildyta:
QUOTE(Laimme @ 2011 12 18, 19:41)
Skaiciau, kad cia apie L. kalbejot, jos charakterio savybes. Tiesa sakant, as vien del to jos ir nesirinkau, nes man ji tokia truputi susireiksminusi persona. Zinau ir jos vyra, pilvo chirurgas Kaune, mums deste dar. Mano dvi pazistamos pas ja gydesi, tai sake labai jau nuotaikos asmenybe jinai yra, zino jinai kad daug klientu turi, tai labai ir nesicackina, zodziu reikia moket prieiti prie jos, ne su visais jinai maloni. Viena is pazistamu buvo siaip gana zinomu zmoniu dukra, tai jinai su ja cackindavosi graziai, o kita pazistama tai nelabai ja patenkinta budavo irgi del bendravimo ir todel, kad sunku ja sugauti , nelabai paaiskindavo ka. O be to pas ja ir brangiau bent jau Vilniuj, nei kitose klinikose.
Tai viskas ir sutaptu ir sueitu i bendra visuma ir gal jau ant manes kai kurios temos dalyves dancio nebegries

Tai as esu kliente ir jei kas su kuo turetu cackintis, tai su manimi. Klientai yra musu bosai, nes per juos mes isgyvename. O jei jai atrodo kitaip tai

Aisku, jei kas ateitu ir zemintu ar pan., tai kita kalba, bet jei ateini normaliai laba diena, uzklausi kazko kas rupi, o jei ir padejuoji, kad kreiva burna, tai kas cia tokio? Tai juk ne i komedini filma ateini, o pas gydytoja, normalu ir padejuoti kita syki. Pamenu kai aiskinomes su ja ta dalyka, tai aiskinosi, kad labai daug klientu ir dar ji mokosi ar dar kazka daro ir atseit cia as turiu suprasti ir uzjausti. Bet tai tam tikras klientas cia prie ko? Tai susimazink klientu skaiciu, jei nespeji, arne?