Įkraunama...
Įkraunama...

*Breketai, 49 tema*

QUOTE(Emukas21 @ 2011 12 26, 22:14)
~Artemidė~ labai grazi  wub.gif

4u.gif ačiū, ji man irgi labai patinka biggrin.gif

QUOTE(vaižgantė @ 2011 12 27, 17:11)
Na taip, už tai, kad gyveni svajonių mieste, už vaiko pietus moki ne 3 Lt, o 6. O kai vaikai cieli trys, tai jau skirtumas žymus gaunasi  biggrin.gif

nono.gif: aš gilioje provincijoj irgi kasdien kiekvienam vaikui dedu po 6lt pietums, taip kad Vilnius - ne Vilnius, jokio skirtumo irnesakyk.gif

Sveikos,

su praėjusiomis šventėmis visas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Artemidė ~: 27 gruodžio 2011 - 17:26
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 12 27, 17:25)

nono.gif: aš gilioje provincijoj irgi kasdien kiekvienam vaikui dedu po 6lt pietums, taip kad Vilnius - ne Vilnius, jokio skirtumo irnesakyk.gif

Sėdžiu dabar ir misliju: kraustausi į Kazlų Rūdą- pietūs 3 lt, masažas- 7 Lt , gamta graži,pušynai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinga @ 2011 12 27, 18:12)
nu nežinau, man ir su paprastais breketais būna vizitų kas pusantro mėnesio, abejoju ar su beligatūriniais dar rečiau įmanoma. O.o
saulute, ko gero segmentas kauptis pradėjo.. bet kada Tu paskutinįsyk higieną dareis? nes aš kai pastebėjau tamsias dėmeles, tai po poros mėnesių jau nuo dviejų persinešė ant keturių ir tokios nemažos dėmės pasidarė, bet higiena viską sutvarkė.

higiena dariausi tik pries breketus... ortodonte vis sake dar nereik, o praeita vizita net nepaklausiau ar dar nelaikas, uzmirsau... bet manau vasari jau uzsirasysiu higienai...
o demeles ne baltos
Papildyta:
QUOTE(Flegma @ 2011 12 27, 18:24)
Paskambyk i jei ta vepla atsilieps, padek raga. blush2.gif

einu skambyt....
Papildyta:
o kas cia kalba del vizitu, tai... as juk su paprastais breketais kas 2 menesius lankausi.... tad manau ir nuo ortodonto priklauso koki gydymo buda jis naudoja
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 12 27, 19:07)

einu skambyt....
Papildyta:
o kas cia kalba del vizitu, tai... as juk su paprastais breketais kas 2 menesius lankausi.... tad manau ir nuo ortodonto priklauso koki gydymo buda jis naudoja

Sekmes neuzsisokant ant veplas. 4u.gif

Kiek skaiciaus, tai su paprastais dazniausiai rasa, ka kas menesi reik.
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2011 12 27, 19:09)
Sekmes neuzsisokant ant veplas. 4u.gif

Kiek skaiciaus, tai su paprastais dazniausiai rasa, ka kas menesi reik.

tai as ir pasiskaicius buvau, kad kas menesi, o kai man vis sako tj dabar po 2men. tai karta paklausiau sakau kodel tik po 2men, tai gavau gan aisku atsakyma, nes vienas lankas savo darba dirba du menesius... ir teko tuo isitikinti, kaip pasakojau, kad praeita vizita bande idet storiausia viela, o ji netilpo, vadinasi, paaiskino, kad dabartine viela dar neatliko savo darbo....
Atsakyti
O kaip prieziura tu vidiniu g.gif as kartais paprastus vos issivalau su keliu rusiu sepetukais, o kaip galiniuose visus prielipas iziureti ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 12 27, 18:14)
tai as ir pasiskaicius buvau, kad kas menesi, o kai man vis sako tj dabar po 2men. tai karta paklausiau sakau kodel tik po 2men, tai gavau gan aisku atsakyma, nes vienas lankas savo darba dirba du menesius... ir teko tuo isitikinti, kaip pasakojau, kad praeita vizita bande idet storiausia viela, o ji netilpo, vadinasi, paaiskino, kad dabartine viela dar neatliko savo darbo....

Kuo dažniau lankaisi, tuo didesnė nauda ortodontui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(LaVil @ 2011 12 27, 19:15)
O kaip prieziura tu vidiniu  g.gif  as kartais paprastus vos issivalau su keliu rusiu sepetukais, o kaip galiniuose visus prielipas iziureti ?  bigsmile.gif

Labai paprastai, sepetelis ir tarpdanciu sepeteliai! smile.gif Siaip yra toks daiktas kaip irigatorius! Viska isvalo vandens srove - rekomenduociau visiems breketininkams ir ne tik. O kavinese su vidiniais vien privalumai! Jei kazkas uzsilieka, tai niekas nemato ir estetikos tai negadina. smile.gif thumbup.gif Be to turiu odontologini veidrodeli ant pagaliuko, tai atsistoju su juo prie veidrodzio, kai reikia, tai visi dantukai is vidaus kaip ant delno! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nata84: 27 gruodžio 2011 - 18:45
QUOTE(kramtuskee @ 2011 12 27, 17:52)
Sakyk, tiesa,kad su beligaturiais maziau apsilankymu ?
Jei ne paslaptis iek mokejei uz pacius breketus, kas kiek laiko lankais ir kiek moki uz apsilankymus ? smile.gif

Manau, kad tiesa smile.gif nes apsilankymai kas 2 mėn. maždaug. Na, sako, kad su beligatūriniais mažesnė apkrova, dantim stresas mažesnis, greičiau plečia dantų lanką smile.gif na bet nežinau, kaip čia iš tiesų yra. Mokėjau virš 4000Lt už abu žandikaulius, dar vasarą buvo 10% nuolaida ax.gif O apsilankymai labai įvairiai, priklauso ką daro. Kai keitė vielą ir kažkokią dar gumytę danties pakreipimui uždėjo, tai net 280Lt; buvo ir apie 70lt kai tik tą gumelę dėjo, nežinau kaip vadinas, tokia ant dviejų dantų 4u.gif sunku pasakyt, kuo šitie už paprastus metalinius geresni, neturiu kaip palygint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 12 27, 19:31)
Kuo dažniau lankaisi, tuo didesnė nauda ortodontui?  g.gif

manau taip.
nzn tai tiesa ar ne... tiesiog mano ortodonte yra pasakius kam tau lankytis dazniau ir moket pinigus bei gaist laika, jei vis tiek nieko daryt negalima... sake dabar pilnai uztenka kas du menesiu lankytis...

pagaliau pakalbejau su normalia registratore, uzsiregistravau danties traukimui sausio 9 diena...
Atsakyti
sveikos mergaites,

su sventem jus! Linkiu kuo greiciau atsikratyti breketuku ir dziaugtis holivudu 4u.gif

man jau arteja vizitas.. penktadieni sudes apacia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jūros_akmenėlis @ 2011 12 27, 17:43)
Vilniuje vidinius breketus deda E. Bučinskienė iš "Dantų harmonijos". Aš pas ją lankausi, bet pas mane beligatūriniai smile.gif labai maloni gydytoja, aš ja pasitikiu. Man atrodo, Vilniuje ji vienintelė deda vidinius breketus, atsiprašau, jei klystu. Be to ji pati tokius nešioja, taigi manau tikrai daug apie juos žino smile.gif

aciu labai! bandysiu rytoj paskambinti, kad paskirtu konsultacija. isoriniu paprastu breketu dar karta nenoriu. jau nesiojau juos pries 10 metu. ilga istorija bet... per anksti mano manymu tevai sugalvojo istaisyti man dantukus. teko nesioti juos 2 metus+visa si laika plokstele nakties metu. viskas pablogejo kai vis delto pradejo dygti protiniai doh.gif skaudejo ziauriai ir dar ta plokstele. zodziu per tiek laiko nusibodo (mokslai, seima, vaikas) verysad.gif nes kol neisdygs protiniai, nesioti plokstele reikes visada arba rauti juos iskarto. mano atveju pasistumejo biskuti priekiniai dantukai doh.gif noriu holivudines sypsenos vel, bet jau si karta darysiu viska kitaip nei patare daktare (esme aiski - kuo ilgiau vaiksciosi, tuo daugiau sumokesi). o daktare nepasiule israuti iskarto. dabar isroviau beveik visus protinius (liko paskutinis, neisdyges. bet teks ir jo atsikratyti nes auga i sona ir stumia kitus. laukia operacija), ir noriu vel uzdeti breketus. si karta laikas bus trumpesnis o jau po to uzdes tik velute apacioj ir virsuje vidinej pusej palaikymui. ir pagaliau jokiu ploksteliu! g.gif tikiuosi pavyks blush2.gif
Atsakyti