Įkraunama...
Įkraunama...

*Breketai, 49 tema*

sveikutes,su sventem visas santa2.gif pas mane tokios naujienos,vakar nezmoniskai skaudejp apatinius rpiekinius dantis,griztu vakare,paziuriu i veidrodi ir vos nenugriuvau biggrin.gif vien zodz ten kur apacioj uzlipe viens ant kito dantys mano ir apie tarpus net svajot negalejo dantukai issitiese ir atsirado tarpukas biggrin.gif galvoju gal kas i tarpdanti ilindo is pradziu biggrin.gif taigi,vis tik juda mano dantys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle du jour @ 2011 12 28, 19:14)
sveikutes,su sventem visas  santa2.gif pas mane tokios naujienos,vakar nezmoniskai skaudejp apatinius rpiekinius dantis,griztu vakare,paziuriu i veidrodi ir vos nenugriuvau biggrin.gif vien zodz ten kur apacioj uzlipe viens ant kito dantys mano ir apie tarpus net svajot negalejo dantukai issitiese ir atsirado tarpukas biggrin.gif galvoju gal kas i tarpdanti ilindo is pradziu biggrin.gif taigi,vis tik juda mano dantys ax.gif

Puiku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 12 28, 14:18)
as ir noriu didesnio kokio, dogo gal  4u.gif
O cia manieji  4u.gif

grazuoliai.. pas mane irgi 2 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2011 12 28, 19:27)
grazuoliai.. pas mane irgi 2  biggrin.gif

Dviems visada smagiau, mano namuose katytė ir kalytė.
Atsakyti
QUOTE(Nenyte* @ 2011 12 28, 14:08)
Sveikos,
Kas cia per daiktas,kiek kainuoja,kur galima isigyt?
Man mano ortodonte patare nusipirkt ta toki dalyka,kaip kad jos turi,kur pucia i dantis tokia stipria oro srove.Sake jis geriausiai viska isvalo.Bet neisivaizduoju kur ji gaut.Ji sake kad Airijoj,Anglijoj jie apie 20 eur,svaru kainuoja.Bet neprisimenu ne kaip jis vadinasi.Net kur jo dairytis nezinau.Gal kuri nors turit?

Sveiki. Jis pucia ne oro srove, o stipria vandens srove (srove galima reguliuotis patiems). Puikiai viska isvalo, nelieka jokiu likuciu niekur, jokiu apnasu ant dantu ir tarp dantu ir dantenu. Tikrai geras daiktas. Normalus pas mus kainuoja 350lt, jis veikia nuo sroves, turi visokius antgalius, o kelioninis (kai kurie perka ji, jis veikia nuo elementu) kainuoja 250lt. Aisku, geriau stacionarus, bet ziurint kam ko reikia. smile.gif Isigyti galima Dantu Harmonijoje, Olimpieciu g. ir kituose vietose, gal net vaistinese, nebandziau ten klausti.
Papildyta:
QUOTE(Emukas21 @ 2011 12 28, 14:18)
as ir noriu didesnio kokio, dogo gal  4u.gif
O cia manieji  4u.gif
user posted image
Papildyta:
Cia matyt apie wterpick kalba, siaip pas odontologus apie 320lt kainuoja, mes su Tic tac laukiam pareinanciu  is jav bus pigiau smile.gif

O kokia kaina ten ir kur galima uzsisakyt?
Atsakyti
QUOTE(Nata84 @ 2011 12 28, 20:32)
Sveiki. Jis pucia ne oro srove, o stipria vandens srove (srove galima reguliuotis patiems). Puikiai viska isvalo, nelieka jokiu likuciu niekur, jokiu apnasu ant dantu ir tarp dantu ir dantenu. Tikrai geras daiktas. Normalus pas mus kainuoja 350lt, jis veikia nuo sroves, turi visokius antgalius, o kelioninis (kai kurie perka ji, jis veikia nuo elementu) kainuoja 250lt. Aisku, geriau stacionarus, bet ziurint kam ko reikia. smile.gif Isigyti galima Dantu Harmonijoje, Olimpieciu g. ir kituose vietose, gal net vaistinese, nebandziau ten klausti.
Papildyta:
O kokia kaina ten ir kur galima uzsisakyt?

Cia jau reik per tarpininkes siusti arba turit kas gyvena jav, jo kaina 60$ plius siuntimo islaidos, ir dar reik itampos keitiklio smile.gif kiek galutines gausis nezinau dar smile.gif www.waterpik.com
Papildyta:
QUOTE(Novia @ 2011 12 28, 20:27)
grazuoliai.. pas mane irgi 2  biggrin.gif

Tikai dviems linksmiau smile.gif ir dar kaip smile.gif aciu
Atsakyti
bet ta vandens srovė kaip liežuvį supjausto.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinga @ 2011 12 28, 20:46)
bet ta vandens srovė kaip liežuvį supjausto..  schmoll.gif

Dantenu nespjausto bet liezuvi supjausto biggrin.gif nu kaip kam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 12 28, 20:44)
Cia jau reik per tarpininkes siusti arba turit kas gyvena jav, jo kaina  60$ plius siuntimo islaidos, ir dar reik itampos keitiklio smile.gif kiek galutines gausis nezinau dar smile.gif www.waterpik.com
Papildyta:
Tikai dviems linksmiau smile.gif ir dar kaip smile.gif aciu

Aciu naudinga informacija. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 12 28, 20:52)
Dantenu nespjausto bet liezuvi supjausto biggrin.gif nu kaip kam smile.gif

tai aš apie liežuvį ir kalbėjau. biggrin.gif
nors po higienos tai dvi dienas kraujavo viršutinio iltinio dantena..
Atsakyti
QUOTE(Džinga @ 2011 12 28, 21:13)
tai aš apie liežuvį ir kalbėjau. biggrin.gif
nors po higienos tai dvi dienas kraujavo viršutinio iltinio dantena..

Tai as ir nesakau kad tu ne apie liezuvi kalbi, jei tu kalbi apie waterpik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle du jour @ 2011 12 28, 20:14)
sveikutes,su sventem visas  santa2.gif pas mane tokios naujienos,vakar nezmoniskai skaudejp apatinius rpiekinius dantis,griztu vakare,paziuriu i veidrodi ir vos nenugriuvau biggrin.gif vien zodz ten kur apacioj uzlipe viens ant kito dantys mano ir apie tarpus net svajot negalejo dantukai issitiese ir atsirado tarpukas biggrin.gif galvoju gal kas i tarpdanti ilindo is pradziu biggrin.gif taigi,vis tik juda mano dantys ax.gif

Sveikinam su pokyciais! 4u.gif

Emukas, linkejimai Knutui su Knopke! 4u.gif 4u.gif
O as laukiu sausia 4 kaip saules patekant. Arsiu darbe per naujukus, tai tikiuos, ka laiks greiciau praeis. Jau nusiboda viena puse kramtyt viska. doh.gif
Atsakyti