Įkraunama...
Įkraunama...

*Breketai, 49 tema*

QUOTE(ramintuska @ 2011 12 28, 13:40)
Labas rytas Saulute, manau nieko tokio nenutiks jei ir vėliau išsitrauksi tą dantį, man prieš dedant breketus traukė šeštuką viršuje, tai penktadienį ištraukė o pirmadienį ėjau dėtis breketus, tik po savaitės ištraukė siūlus. Nepanikuok, kad nevyksta viskas pagal planą  drinks_cheers.gif

viskas kaip ir issisprende... danti trauksiu sausio 9... iki vizito ner daug laiko, bet apgis ir matys pati ortodonte ka galima daryt...
Atsakyti
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2011 12 27, 22:17)
4u.gif  ax.gif Artemide, gražus šuniukas.

QUOTE(Novia @ 2011 12 27, 23:15)
Artemide, man Tavo suniukas irgi labai labai  wub.gif pati paskutiniu laiku apie toki svajoju.. bet gal po kokiu 10 metu kitai pamainai  biggrin.gif

wub.gif ačiū. Pas jus, Novia, Šiauliuose yra puikus šios veislės veislynas - aš pati ten grožio procedūroms saviškę vežioju, ir ne tik aš ... mirksiukas.gif

QUOTE(kramtuskee @ 2011 12 27, 23:34)
As del to ir sakau, kad kiek girdejus tai bent pusei siulo ir ta ir ta, ir dar per amzius. man paciai irgi sake iki kol protezus pradesiu nesiot biggrin.gif nors gydymo pacioj pradzioj minejo tik apie kokiu 3-5metus biggrin.gif

rolleyes.gif va tas ir mane sunervinę buvo, kad pradžioje minėjo neilgą laiko tarpą, o kai sudėjo - pradėjo kalbėt kad tai visam laikui. Na bet jau nieko nepakeisi dabar ax.gif
tiesa, berods jūs sakėt, kad nemokamai vaikams deda plokšteles ir nedidelės eilės - pasidomėjau tuom, mums laukti tektų 1,5m į KMUK cool.gif - tai visgi nemažos tos eilės nemokamam, kol sulauksim - jau breketamss laikas bus smile.gif

QUOTE(Emukas21 @ 2011 12 28, 13:18)
as ir noriu didesnio kokio, dogo gal  4u.gif
O cia manieji  4u.gif
user posted image
Papildyta:
Cia matyt apie wterpick kalba

Argentinos dogas buvo mano svajonė, bet bet...kai mažasis alergiškas šunims, rinkomės iš keletos, kurie nealergizuoja. Ši mano šunės veislė nugalėjo be konkurencijos nedideliame pasirinkime ax.gif
Gražuoliai ir pas jus wub.gif
Waterpicas man nepamainomas daiktas, o vaikai nepamėgo ir nesinaudoja juo.

QUOTE(vaižgantė @ 2011 12 28, 16:00)
O, čia ne tik breketininkės, bet dar ir šunų mylėtojos

Nesigauna vien apie breketus kalbėtis, vistiek išplaukia iš kalbos įvairios temos OT blush2.gif

QUOTE(Belle du jour @ 2011 12 28, 19:14)
vis tik juda mano dantys

thumbup.gif

QUOTE(vaižgantė @ 2011 12 28, 19:28)
Dviems visada smagiau, mano namuose katytė ir kalytė.

Na, pas mus neliūdna irgi: šuva lauke - voljere, namie šunė ir katinas, du degu ir akvariumas bei dabar dar šuniukų vada rolleyes.gif Vasarą mažylis dar augina sraiges pas save kambaryje hihihi.gif

QUOTE(Džinga @ 2011 12 28, 19:46)
bet ta vandens srovė kaip liežuvį supjausto..

Čia apie Waterpicą kalbat?

Sveikos
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2011 12 28, 17:32)
Aš užsirašiau. Laukti 2 mėn., kurie baigsis sausio 11 d.

Aišku, ačiū wink.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 12 28, 22:32)
wub.gif ačiū. Pas jus, Novia, Šiauliuose yra puikus šios veislės veislynas - aš pati ten grožio procedūroms saviškę vežioju, ir ne tik aš ... mirksiukas.gif

isduok paslapti koks? turesiu ateity omeny
Atsakyti
aš vis paskaitau ir tingiu rašyti blush2.gif

Visų pirma tai sveikinu visas su šventėm, praėjusiom ir dar artėjančiom newyear.gif

Šiandien vėl buvau vizite, tai dabar elastikus abiejuose šonuose nešiot reikia, kažką vėl palankstė, bet centras dar nlb sutampa, tad toliau tvarko jį man, tik gaila kad paskui kiti aplinkuj dantys išsivaikščioja kol vieną vietą tvarko, nes sakė sukandimas labai geras šonuose, tik tas priekis likęs ir kažkaip pasiduoti nenori, eisiu vėl už savaitėlės, bet dabar vaikštau į Denticiją, o ne į VIC tai kai neužsirašius kaskart eilėj pralaukiu kaip minimum valandą doh.gif vat šita politika tai man visai nepatinka...O daugiau niekas labai ir nevyksta, laukiu kol nuims ir baltai pavydžiu kurioms jau nuėmė smile.gif dar laukiu kol aistuliaa savo dantis parodys kaip žadėjo tongue.gif na ir renachiukes holivudo laukiu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,taip jau gavos,kad Lietuvoj busiu iki sausio 5,tai tik tada foto ikelsiu...

O su plokstelem beveik susidraugavom jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 12 28, 22:32)
:
rolleyes.gif va tas ir mane sunervinę buvo, kad pradžioje minėjo neilgą laiko tarpą, o kai sudėjo - pradėjo kalbėt kad tai visam laikui. Na bet jau nieko nepakeisi dabar  ax.gif
tiesa, berods jūs sakėt, kad nemokamai vaikams deda plokšteles ir nedidelės eilės - pasidomėjau tuom, mums laukti tektų 1,5m į KMUK  cool.gif - tai visgi nemažos tos eilės nemokamam, kol sulauksim - jau breketamss laikas bus smile.gif

O dievuleliau, as kai domejausi pries gerus 4m. tai buvo eiles keliu men. nes pazystamu vaikus ten siunciau per ortodonte.
Atsakyti
QUOTE(Belle du jour @ 2011 12 28, 21:14)
sveikutes,su sventem visas  santa2.gif pas mane tokios naujienos,vakar nezmoniskai skaudejp apatinius rpiekinius dantis,griztu vakare,paziuriu i veidrodi ir vos nenugriuvau biggrin.gif vien zodz ten kur apacioj uzlipe viens ant kito dantys mano ir apie tarpus net svajot negalejo dantukai issitiese ir atsirado tarpukas biggrin.gif galvoju gal kas i tarpdanti ilindo is pradziu biggrin.gif taigi,vis tik juda mano dantys ax.gif

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Džinga @ 2011 12 28, 21:46)
bet ta vandens srovė kaip liežuvį supjausto..  schmoll.gif

o tai kaip liezuvi supjausto, o dantenu ne? as masciau irgi apie ta waterpica, ar kaip jis ten vadinas, bet jei jis tarpdancius padeda isvalyt, o liezuvi supjausto, nebezinau g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
O pas mane nutrupejo tas paaukstinimas ant danties..Ir as net nesupratau valgem darbe po svenciu atsinestus torciukus, pyragus ir man kazkas kietas papuole galvojau riesutas ar susicukraves gabaliukas, kramtau, kramtau ir galvoju be skonio jokio ir tik paskui dingt i galva, kad cia mano tas "gipsiukas" nukrito blush2.gif Bet kramtyti netrugdo, tai menesi iskentesiu iki vizito.
Atsakyti
QUOTE(skuba3 @ 2011 12 29, 08:22)
o tai kaip liezuvi supjausto, o dantenu ne? as masciau irgi apie ta waterpica, ar kaip jis ten vadinas, bet jei jis tarpdancius padeda isvalyt, o liezuvi supjausto, nebezinau g.gif

g.gif neįsivaizduoju kaip su Waterpicu įmanoma būtų ką nors susijaustyti rolleyes.gif , pradžioj pradėjau nuo silpniausio rėžimo - dabar reikalingas vidutinio stiprumo, bet niekas ten nieko nesupjausto ax.gif Mano mažylis kartais pasižaidžia su juo valydamas dantis, manot duočiau vaikui jei pjaustytų jis tongue.gif
Turbūt nesusišnekėta buvo: gal ne apie waterpicą kalba ėjo dėl to supjaustymo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Artemidė ~: 29 gruodžio 2011 - 11:25
QUOTE(Tresor @ 2011 12 29, 09:48)
Sveikos smile.gif
O pas mane nutrupejo tas paaukstinimas ant danties..Ir as net nesupratau valgem darbe po svenciu atsinestus torciukus, pyragus ir man kazkas kietas papuole galvojau riesutas ar susicukraves gabaliukas, kramtau, kramtau ir galvoju be skonio jokio ir tik paskui dingt i galva, kad cia mano tas "gipsiukas" nukrito blush2.gif Bet kramtyti netrugdo, tai menesi iskentesiu iki vizito.

Aš manau nieko tokio, nes pas mane vienoj pusėj buvo paaukštinimas, tai jis nusivalgė jau seniai, bet gydytoja man sakė, kad taip turi būti smile.gif

QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 12 29, 12:25)
g.gif neįsivaizduoju kaip su Waterpicu įmanoma būtų ką nors susijaustyti rolleyes.gif , pradžioj pradėjau nuo silpniausio rėžimo - dabar reikalingas vidutinio stiprumo, bet niekas ten nieko nesupjausto ax.gif Mano mažylis kartais pasižaidžia su juo valydamas dantis, manot duočiau vaikui jei pjaustytų jis tongue.gif
Turbūt nesusišnekėta buvo: gal ne apie waterpicą kalba ėjo dėl to supjaustymo  g.gif

Man irgi atrodo, kad čia nesusišnekėjimas, nes lyg apie dantų higienos tą srovę buvo sakyta, kad ji pjausto, nors aš jau nžnau, waterpicko neturiu, bet man ir dantų higiena nieko nepjausto biggrin.gif nemanau, kad gamintų aparatus pavojingus sveikatai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2011 12 29, 13:13)
Aš manau nieko tokio, nes pas mane vienoj pusėj buvo paaukštinimas, tai jis nusivalgė jau seniai, bet gydytoja man sakė, kad taip turi būti smile.gif

Tai tada nera man del ko nerimauti, aisku viena puse auksciau, kita zemiau, bet kramtyti galima smile.gif Svarbiausia, kad nakti jeigu nukristu nepajausciau, dar galima ir uzspringti sitaip blink.gif
Atsakyti