Įkraunama...
Įkraunama...

*Breketai, 49 tema*

4u.gif ax.gif jėgelė, kad man būtų pas savo gydytoją už dviejų žandikaulių keitimą tik 20 litų.... blink.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,

as irgi negaliu nepagirti Svajos dantuku.. tikras idealas... wub.gif

o man nukele vizita, nes sake KOC persikrausto, tad kitoje temoje nepamirskite pakeisti adresiuka 4u.gif

Apacia sudes 30 d. tai Nauji nekokie nusimato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2011 12 15, 21:34)

o man nukele vizita, nes sake KOC persikrausto, tad kitoje temoje nepamirskite pakeisti adresiuka  4u.gif

Apacia sudes 30 d. tai Nauji nekokie nusimato  biggrin.gif

Kudie ne kokie? Juk sampes kramtyt nereik! mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif Sveikos,

va ką radau apie dantukų šaknų tirpimą.

http://www.youtube.c...h?v=DICSFgyvmrQ

Trumpai lb.
Atsakyti
labukas...

labai dziugu, kad musu vis daugeja...

sarasa as turiu, rasykit i a.z. kam persiust...

o jus mokat uz gumyciu keitima?
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2011 12 15, 19:20)
As taip pat prisiskaiciau geru atsiliepimu ir buvau uzsirasiusi vizitui pas sia gydytoja, bet kazkodel ji manes nesuzavejo g.gif Iskarto rauti protinius dantis..O mano dabartine ortodonte, sake, kad ziuresim gydymo eigoje, bet kogero nereikes rauti ju..

Mano dvi drauges pas L. lankos vienai jau nueme, tai dantukai tikrai negraziai istiesinti, tokie i sona pakrype, na keistai ziuris.O kita dar tik pusmetis kaip lankos. Tai patenkinta viskuo isskyrus bendravimu, sake visada tyli, nieko nepaaiskina nepasitaria, bet ta drauge tylene, tai jos sueina kartu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 12 15, 15:07)
taip as is vilniaus.
zinokit as linkus tiket Congeniality. nes paciai nekarta buvo, kad visiem viskas gerai, o man nu jau taip persikna atsiprasant viskas isejo su kokiu zmogum. o sakykit ta L yra ortodonte, ar ji ir higiena dantuku uzusimineja? nes buvau karta  higienoj pas viena moteri, tai ji man kaip tik ir paskojo apie breketus.. pasirode gan maloni..

o kuri dar? kazkaip pagrindiniam sarase nematau kad butu pamineta.. g.gif

Papildyta:
nu bet aciu uz komentarus. as irgi gan kantri, bet gerai k ad perspejot, zinosiu (jei pasirinksiu ja) kad teks pakovot del saves  4u.gif

as pas ja lankiaus 4u.gif

QUOTE(viliuosi @ 2011 12 15, 15:32)
Viršutinio lanko pakeitimas kainavo man 100 Lt. Dėjo ne gumytes, o lyg ir metalines kažkokias vielutes apsuko. Turi man viena priekinį dantuką palenkti į vidų, nes kai nulipo nuo kito dantuko, tai liko atsikišęs labiau už kitus į priekį. Už gumyčių pakeitimą praeitą vizitą mokėjau 20 Lt.

nebrangiai moki smile.gif
QUOTE(kramtuskee @ 2011 12 15, 22:15)
Mano dvi drauges pas L. lankos vienai jau nueme, tai dantukai tikrai negraziai istiesinti, tokie i sona pakrype, na keistai ziuris.O kita dar tik pusmetis kaip lankos. Tai patenkinta viskuo isskyrus bendravimu, sake visada tyli, nieko nepaaiskina nepasitaria, bet ta drauge tylene, tai jos sueina kartu biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif man tai ji faina buvo. paprikolina, apie gyvenima ir berniukus pakalbedavom rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2011 12 15, 21:50)
Kudie ne kokie? Juk sampes kramtyt nereik!  mirksiukas.gif

sampes ne, bet i nukrautus stalus teziureti ir seile varvinti teks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2011 12 15, 23:33)
sampes ne, bet i nukrautus stalus teziureti ir seile varvinti teks  lotuliukas.gif

Nebus taip blogai. Jei kas- apsisarvok peiliu i sake. Smulkiai pjaustyk viskan i ryk da biski pakramcius. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2011 12 15, 22:15)

QUOTE(natale @ 2011 12 15, 23:24)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  man tai ji faina buvo. paprikolina, apie gyvenima ir berniukus pakalbedavom  rolleyes.gif

Man vieną kartą teko su ja susidurti, tai man ji tikrai tyli nepasirodė, kaip tik labai faina thumbup.gif

Aš šiandien vėl gavau savo gorilų, nes pasirodo tigrai per stiprūs mano žandikauliui, dbr kažkaip du trikampėlius vienoj pusėj kabinsiu, bandys leisti dantis, tai jau kaip ir aišku kad šventės nusimato su breketais biggrin.gif svajojau svajojau, ale nu nesigauna, tai ką padarysi smile.gif keliausiu kažkur po savaitės ir žiūrės kaip ten kas vyksta, nes mes su gydytoja kažkaip skirtingai matom doh.gif
Atsakyti
sveikos, šimtas metų. smile.gif aš čia kurią dieną buvau pirmoj savo burnos higienoj, tai ojojoj, kaip rezultatas matosi, iškart tokie balti balti dantys atrodo. žiauriai smagu, ir jaust tokius slidžius, visi tarpukai švarūs gražūs.. smile.gif
šiandien buvau vizite, tai nieko ypatingo nedarė - pakeitė elastinę grandinėlę viršuj, palankstė dėl to iltinio vielą, apačioj irgi vielutes kai kurias pakeitė. tik tiek, kad vargo kol užkabino elastinę grandinėlę, gal iš kokio ketvirto ar penkto karto, o galiausiai tik užkabinus ji nusikabino. biggrin.gif bet nieko, viskas tvarkoj atrodo. biggrin.gif dabar vizitas tik vasario šeštą, pusantro mėnesio, tai įsivaizduoju kokia graži mano ta elastinė grandinėlė per visus viršutinius dantis bus...
o KOC naujas adresas bus Savanorių 435, jeigu kas. smile.gif
su Latkauskiene tai irgi neteko per daug susidurt, bet kiek matau kitam kabinete ar šiaip, tai tokia smagi gydytoja, šneki linksma atrodo, keista, kad kažkas gali nesusišnekėt su ja. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džinga: 16 gruodžio 2011 - 00:40
QUOTE(Flegma @ 2011 12 16, 00:38)
Nebus taip blogai. Jei kas- apsisarvok peiliu i sake. Smulkiai pjaustyk viskan i ryk da biski pakramcius. smile.gif

lotuliukas.gif nu tu kaip visada perliukų pamėtai lotuliukas.gif
Atsakyti