Įkraunama...
Įkraunama...

*Breketai, 49 tema*

QUOTE(natale @ 2011 12 15, 23:24)

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  man tai ji faina buvo. paprikolina, apie gyvenima ir berniukus pakalbedavom  rolleyes.gif

Na matai gal priklauso ir nuo pacio paciento, jei jis tyli gal ir ji nesneka.... As negaliu pasakyt, zinau tik tiek kiek drauge pasakoja.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Merginos, kurios lankotės KOC, nuo kada jis persikelia į kitą vietą? Man sausio 6 vizitas tai galvoju, kas paskui netektų pabučiavus užrakintų durių keliaut atgal smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintuska: 16 gruodžio 2011 - 08:58
QUOTE(Džinga @ 2011 12 16, 01:39)
sveikos, šimtas metų. smile.gif aš čia kurią dieną buvau pirmoj savo burnos higienoj, tai ojojoj, kaip rezultatas matosi, iškart tokie balti balti dantys atrodo. žiauriai smagu, ir jaust tokius slidžius, visi tarpukai švarūs gražūs.. smile.gif
šiandien buvau vizite, tai nieko ypatingo nedarė - pakeitė elastinę grandinėlę viršuj, palankstė dėl to iltinio vielą, apačioj irgi vielutes kai kurias pakeitė. tik tiek, kad vargo kol užkabino elastinę grandinėlę, gal iš kokio ketvirto ar penkto karto, o galiausiai tik užkabinus ji nusikabino. biggrin.gif bet nieko, viskas tvarkoj atrodo. biggrin.gif dabar vizitas tik vasario šeštą, pusantro mėnesio, tai įsivaizduoju kokia graži mano ta elastinė grandinėlė per visus viršutinius dantis bus...
o KOC naujas adresas bus Savanorių 435, jeigu kas. smile.gif
su Latkauskiene tai irgi neteko per daug susidurt, bet kiek matau kitam kabinete ar šiaip, tai tokia smagi gydytoja, šneki linksma atrodo, keista, kad kažkas gali nesusišnekėt su ja.  blink.gif

o nuo kada?
Atsakyti
As jau. As JAU be breketu bigsmile.gif clap.gif clap.gif clap.gif

Nuemimas: Viskas truko maximum 15 min. Ziauriai greitai nueme. Nemaloniausia turbut buvo kai nuiminejo ziedus ir nugnaibe breketus,nors ne,tikriausiai tada,kai po visko dejo i burna vel ta mase plokstelems,fe. Buvau cia skaicius,kad labai nemalonu kai slifuoja klijus,man nieko panasaus nebuvo schmoll.gif Jokio skausmo ar nemalonaus jausmo ar galvos kratymo.

Rezultatas: EM...visai gerai atrodo. As ir nesitikejau superinio rezultato,nes visiskai nepatinka dantu forma,bet visai patenkinta smile.gif Ikelsiu foto veliau,noreciau po higienos,bet ja darys tik treciadieni.

Jausmas: Wow,nerealu!!! bigsmile.gif Kaip svelnu burnoj,ne tas zodis,vis laizau ir laizau tuos savo dantis biggrin.gif O valgyt koks kaifas kai niekur neprilenda! Apie dantu valyma is visop tyliu,tikras malonumas ax.gif
Atsakyti
Renachiuke didžiausia sveikinimai pasiekus savo HOLIVUDĄ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinga @ 2011 12 16, 01:39)
sveikos, šimtas metų. smile.gif aš čia kurią dieną buvau pirmoj savo burnos higienoj, tai ojojoj, kaip rezultatas matosi, iškart tokie balti balti dantys atrodo. žiauriai smagu, ir jaust tokius slidžius, visi tarpukai švarūs gražūs.. smile.gif
šiandien buvau vizite, tai nieko ypatingo nedarė - pakeitė elastinę grandinėlę viršuj, palankstė dėl to iltinio vielą, apačioj irgi vielutes kai kurias pakeitė. tik tiek, kad vargo kol užkabino elastinę grandinėlę, gal iš kokio ketvirto ar penkto karto, o galiausiai tik užkabinus ji nusikabino. biggrin.gif bet nieko, viskas tvarkoj atrodo. biggrin.gif dabar vizitas tik vasario šeštą, pusantro mėnesio, tai įsivaizduoju kokia graži mano ta elastinė grandinėlė per visus viršutinius dantis bus...
o KOC naujas adresas bus Savanorių 435, jeigu kas. smile.gif
su Latkauskiene tai irgi neteko per daug susidurt, bet kiek matau kitam kabinete ar šiaip, tai tokia smagi gydytoja, šneki linksma atrodo, keista, kad kažkas gali nesusišnekėt su ja.  blink.gif

Cia kalba apie ortodeontijos centra Kaune? ....nu, bet ir toli nusikelia...man taip gerai buvo ten kur jie yra doh.gif...nors pas juos psl. nieko nesako, kad issikelia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaVil: 16 gruodžio 2011 - 12:24
QUOTE(renachiuke @ 2011 12 16, 12:11)
[i]As jau. As JAU be breketu  bigsmile.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif

Sveikinimai bigsmile.gif 4u.gif thumbup.gif
Laukiam foto photo.gif
Atsakyti
sveikinu 4u.gif as ir tik laizau ir laizau dantis lotuliukas.gif as maciau kad jie persikraustyneja, galvojau gal atidaro koki dar viena kabineta smile.gif kaip keista, kaip cia taip nusprende g.gif p tai kurioj cia tikslei vietoj tas savanoriu ... nes man uz men ir reikes pasirodyt, o tai nubludysiu lotuliukas.gif

O kuri kada pastebejo kad ta panele kur dirba priimamajam Simona, turi dvyne sese, as kai atejau vis ateidavo kitaip apsirengus nu sakes galvojau jau vaidenas man, poto pamaciau abi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emukas21: 16 gruodžio 2011 - 12:40
Aš mačiau Emuk ir lygiai taip pat galvojau, kad man kažkas negerai su galva smile.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2011 12 16, 13:11)
As jau. As JAU be breketu  bigsmile.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif

Sveikinu 4u.gif
Lauksim nuotraukų wub.gif bigsmile.gif

QUOTE(Emukas21 @ 2011 12 16, 14:37)
sveikinu  4u.gif  as ir tik laizau ir laizau dantis  lotuliukas.gif  as maciau kad jie persikraustyneja, galvojau gal atidaro koki dar viena kabineta smile.gif kaip keista, kaip cia taip nusprende  g.gif p tai kurioj cia tikslei vietoj tas savanoriu ... nes man uz men ir reikes pasirodyt, o tai nubludysiu  lotuliukas.gif

O kuri kada pastebejo kad ta panele kur dirba priimamajam Simona, turi dvyne sese, as kai atejau vis ateidavo kitaip apsirengus nu sakes galvojau jau vaidenas man, poto pamaciau abi smile.gif

Man tai tik vasarį pasirodyt, bet kur tiksliai rast, gal kas žinot? Įdomu, kodėl jie čia išsikėlė g.gif

O čia Simona ta, kur tokia mažutė? Kažkaip neprisimenu kuri ta Simona rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 12 16, 14:49)
Sveikinu  4u.gif
Lauksim nuotraukų wub.gif  bigsmile.gif
Man tai tik vasarį pasirodyt, bet kur tiksliai rast, gal kas žinot? Įdomu, kodėl jie čia išsikėlė g.gif

O čia Simona ta, kur tokia mažutė? Kažkaip neprisimenu kuri ta Simona rolleyes.gif

Jo ta tokia tamsi smile.gif bet tu ejai uz men pasirodyt kaip su plokstele sekes? smile.gif o ziurek nepamenu dabar ar tu ejai kad tau nuimtu virsuj viela nes reikejo tvarkytis?
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2011 12 16, 12:11)
As jau. As JAU be breketu  bigsmile.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif

Nuemimas: Viskas truko maximum 15 min. Ziauriai greitai nueme. Nemaloniausia turbut buvo kai nuiminejo ziedus ir nugnaibe breketus,nors ne,tikriausiai tada,kai po visko dejo i burna vel ta mase plokstelems,fe. Buvau cia skaicius,kad labai nemalonu kai slifuoja klijus,man nieko panasaus nebuvo  schmoll.gif  Jokio skausmo ar nemalonaus jausmo ar galvos kratymo.

Rezultatas: EM...visai gerai atrodo. As ir nesitikejau superinio rezultato,nes visiskai nepatinka dantu forma,bet visai patenkinta smile.gif Ikelsiu foto veliau,noreciau po higienos,bet ja darys tik treciadieni.

Jausmas: Wow,nerealu!!!  bigsmile.gif  Kaip svelnu burnoj,ne tas zodis,vis laizau ir laizau tuos savo dantis biggrin.gif O valgyt koks kaifas kai niekur neprilenda! Apie dantu valyma is visop tyliu,tikras malonumas  ax.gif

sveikinu!!!
kiek metu nesiojai?
labai idomu pamatyt rezultata.
as ir nesitikiu sueprinio tiesa pasakius..
Papildyta:
o sakykit, kaip su dantuku taisymu kai esi breketuota?...... g.gif rolleyes.gif
Atsakyti