Aš dariau panašų tortą, nieko baisaus, kad liko tie grūdeliai.
Tik aš į tortą dėjau ne saldainius, o pati žele dariau.
QUOTE(Oxys @ 2012 07 12, 13:01)
Aš dariau panašų tortą, nieko baisaus, kad liko tie grūdeliai.
Tik aš į tortą dėjau ne saldainius, o pati žele dariau.
Tik aš į tortą dėjau ne saldainius, o pati žele dariau.
Per kiek laiko sustingo?
Man svečiai 18 val ateina
Atėjau pagirti gaivių salotų prie kepsnio. Išbandžiau, nes nuotrauka pasirodė be galo spalvinga ir "skani" Labai patiko, dabar dažnai darysim prie ant griliaus keptų kepsnelių. Tik balzamiko acto man pasirodė daugoka (mano mėgstamiausi užpilai įvairioms salotoms yra su alyvuogių aliejumi ir balzamiko actu, ir acto, perskaičius receptą, iškart pasirodė daugoka), kaip nujausdama dėjau lygiai vienu šaukštu mažiau, ir jau buvo tik tik rūgštumas, jau vos ne ant ribos. Tai jei kas gaminsit, irgi patarčiau pabandyti dėti mažiau, nes po to jei ką, įpilti lengviau, o išimti nebeišimsi
Gaivios salotos prie kepsnio
Gaivios salotos prie kepsnio
Man tos salotos taip pat puikios
o dabar ieskau ziauriai gero tiramisu recepto,gal kas pasiulysit
o dabar ieskau ziauriai gero tiramisu recepto,gal kas pasiulysit
reikia pagalbos kaip amnots ar verta pirkti siuos peilius?
http://grupinis.lt/k...ine-switzerland
http://grupinis.lt/k...ine-switzerland
Sveikos
Kepiau vakar kepsnius pagal šį receptą "Stiprus kepsnys", tai gavosi tikrai labai skaniai Mėsyte minkštutė
Dar turbūt niekad neteko girdėti iš MB tiek pagyrų vakarienei Sakė ne praščiau nei kokioj kavinėj kad valgytų Ir sakė butinai reikės pakartoti
Kepiau vakar kepsnius pagal šį receptą "Stiprus kepsnys", tai gavosi tikrai labai skaniai Mėsyte minkštutė
Dar turbūt niekad neteko girdėti iš MB tiek pagyrų vakarienei Sakė ne praščiau nei kokioj kavinėj kad valgytų Ir sakė butinai reikės pakartoti
QUOTE(pupsikėlis @ 2012 07 16, 06:39)
Man pilnai sustingo per keletą valandų, nors nekenkia palaikyti ir per naktį. Tačiau mums nepatiko, aišku, mano klaida neįtikėtinai šlykštaus skonio sausainiai gaidelis, tačiau ir šiaip, kažkaip nelabai mūsų skonio.
Taip, sustingo ir man, bet tas sausainių padas kažko kietokas gavos, gal kad per naktį nelaikiau, gal būt suminkštėjęs, gal geriau ant kokio biskvito daryt ir pati varškė ideliai neišsiplakė man ir jaučias ji, tai gal verta bandyt dėt tą "švelniąją" arba paprastą bent persitrint
Nu bet visi labai gyrė ir suvalgėm beveik per kartą ačiū už receptėlį
QUOTE(simoneta @ 2012 07 25, 10:10)
Man savo forma butu patogus tik vidutinis, kuris kaip suprantu mesai netinkamas
nuo Jusu priklauso kokia forma,dydi megstate
Laba diena. Siandien issiviriau moliugu misraines http://skanusgyvenim...h...l/Moliūgas manau visai neblogai, tik gal per stambiai supjausciau moliuga, kita karta pjaustyciau daug smulkiau. Po recepteliu yra nuoroda i si recepta http://skanusgyvenim...iam-padaze.html Noreciau siandien ismeginti, bet galvoju gal dar susistoveti misraine turi Gal kas gamino si patiekala? Patiko?
QUOTE(Nicky @ 2012 07 25, 10:49)
Sveikos
Kepiau vakar kepsnius pagal šį receptą "Stiprus kepsnys", tai gavosi tikrai labai skaniai Mėsyte minkštutė
Dar turbūt niekad neteko girdėti iš MB tiek pagyrų vakarienei Sakė ne praščiau nei kokioj kavinėj kad valgytų Ir sakė butinai reikės pakartoti
Kepiau vakar kepsnius pagal šį receptą "Stiprus kepsnys", tai gavosi tikrai labai skaniai Mėsyte minkštutė
Dar turbūt niekad neteko girdėti iš MB tiek pagyrų vakarienei Sakė ne praščiau nei kokioj kavinėj kad valgytų Ir sakė butinai reikės pakartoti
Nuotraukoje man labiau i nugarine nei i sprandine panasu Kuria mesyte geriau naudoti??
QUOTE(Raile @ 2012 10 13, 17:56)
Nuotraukoje man labiau i nugarine nei i sprandine panasu Kuria mesyte geriau naudoti??
Jau gerai nepamenu, seniai kepiau Bet lyg ir nugarinę naudojau Bet gal skonis labai nebūtų kitoks, jei vietoj nugarinės būtų sprandinė