Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 12 28, 20:40)
o čia kas nors dar ką nors šneka?  g.gif  ko čia taip tylu?

Aš ilsiuosi, nykštukai gi irgi nuvargsta biggrin.gif Laukiu užplaukimo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 12 29, 09:58)

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 12 29, 09:58)

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Liudna pasidare kad dar negauna mano mainu foto verysad.gif bet per paieska radau parasyta kad 23 diena buvo nerastas zmogus namuose.Turejo gal koki pranesima palikt?Dabar laiskelis guli paste...
Su sventem visas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 12 29, 15:02)
Liudna pasidare kad dar negauna mano mainu foto  verysad.gif bet per paieska radau parasyta kad 23 diena buvo nerastas zmogus namuose.Turejo gal koki pranesima palikt?Dabar laiskelis guli paste...
Su sventem visas 4u.gif

Su šventėm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 29, 10:59)

QUOTE(virdzzinija @ 2011 12 29, 14:14)

biggrin.gif Nesidžiaukit, poilsis mano toks su kančiom, fotografinėm doh.gif kai kažkurioj vietoj turiu žinių spragų, o norų irgi turiu, ai doh.gif

QUOTE(Ievukis @ 2011 12 29, 15:02)
Liudna pasidare kad dar negauna mano mainu foto  verysad.gif bet per paieska radau parasyta kad 23 diena buvo nerastas zmogus namuose.Turejo gal koki pranesima palikt?Dabar laiskelis guli paste...

Aš va irgi pasitikrinau, tai pasirodo negavo unsure.gif Na būtų gavusi iki švenčių, bet neįteikta siunta, gal namie nebuvo... Ir kažkaip tą nick'ą seniai mačiau temoj unsure.gif
Atsakyti
Liūdna kad ne visas pasiekė nuotraukos

Pagaliau baigėsi mano vaikų karantinai, ta proga lauke buvau, negalėjau pro šali praeiti nenusipirkus gėlių, žinau kad dauguma čia šventinėm nutaikom gyvena, o aš jau neapsakomai laukiu pavasario ir žiemos visai nebenoriu smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 12 29, 15:34)

Pagaliau baigėsi mano vaikų karantinai, ta proga lauke buvau, negalėjau pro šali praeiti nenusipirkus gėlių, žinau kad dauguma čia šventinėm nutaikom gyvena, o aš jau neapsakomai laukiu pavasario ir žiemos visai nebenoriu smile.gif

tai kad pvz aš jau pokalėdinėm nuotaikom gyvenu lotuliukas.gif taigi jau šventės praėjo,na gerai dar naujieji,bet menka čia šventė blush2.gif kadangi turiu vazoną kalėdinio medžio ant stalo gėliu neperku,nors gal ir reiktų,fainai atrodo va pas tave mirksiukas.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
QUOTE(Ievukis @ 2011 12 29, 14:02)
Su sventem visas

Jo, kažkaip tikrai daug negavo iki švenčių unsure.gif Manęs irgi nebuvo 23 dieną, bet jokio pranešimo negavau... Jei neranda namie, tai būtinai palieka pranešimą, kad pašte guli laiškas, tai gal žmogus išvažiavęs g.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 12 29, 14:34)

Smagu, kad jau sveiki visi thumbup.gif
Gražios tulpės, aš irgi jau nebenoriu žiemos, na, tik šaltuko, nes dabar toks oras tai feee schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 12 29, 15:34)

aš irgi laukiu pavasario, nes tokia "žiemos" nepatinka, kur žibančios pusnys, apsnigtos šakos, apšernkšniję langai...
Buvo vos viena diena, kai galėjome pasidžiaugti balta žiema... doh.gif
Tą dieną išėjau pafotkinti, bet kadangi dukrytei nelabai patiko tas mano užsiėmimas, tai nedaug kas ir pavyko, va, įkeliu apšalusį ąžuolą smile.gif
user posted image
Atsakyti
Na fotografes, su ILGEJANCIOM DIENOM jus! (neziurekim dabar i langa tik) smile.gif

del mainu foto, tai jei neranda namuose, nebutinai palieka lapuka, gali buti, kad nesa vel kita diena. Siuntusios registruotus laikus, kad gavejos neliudetu, parasykite i AZ ta koduka, su juo nuejus i pasta atiduos siuntinuka wink.gif
nes tikrai nemazai cia negavusiu...

Atsakyti
Che, che, kad pas mane taip būtų. biggrin.gif Net pirmą kartą nesivargina nešti siuntinius (net ir pačius lengviausius). Kuomet randu lapelį dėžutėje, tada einu pasiimti. smile.gif
Atsakyti