Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų namų interjeras (III tema)

NA DABAR BELIEKA ISSIAISKINT KUR TOKI GAUT smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maikutee @ 2012 11 29, 23:21)
NA DABAR BELIEKA ISSIAISKINT KUR TOKI GAUT smile.gif

paziurekit cia dar cia
Atsakyti
Sveiki,

įsikėlėme į naujus namučius. Atėjo metas sukurti jaukumo ir pagyvinti interjerą įvairiomis detalėmis.
Gal kas turite minčių ir patarimų kokios spalvos tiktų (vazelės, vazonai, pagalvėlės, staltiesėlės, paveikslai ir pan.). Kažkaip linkstu prie samaninės žalios ir violetinės, bet bijau prašauti wink.gif

user posted image

Lauksiu patarimų.
Atsakyti
Nauji, vokiški fototapetai 4u.gif
http://public.fotki....ta/fototapetai/user posted image
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indreta: 04 gruodžio 2012 - 13:06
QUOTE(Kesiute @ 2012 12 04, 13:53)
Sveiki,

įsikėlėme į naujus namučius. Atėjo metas sukurti jaukumo ir pagyvinti interjerą įvairiomis detalėmis.
Gal kas turite minčių ir patarimų kokios spalvos tiktų (vazelės, vazonai, pagalvėlės, staltiesėlės, paveikslai ir pan.). Kažkaip linkstu prie samaninės žalios ir violetinės, bet bijau prašauti wink.gif

user posted image

Lauksiu patarimų.

na, kad kol kas absoliuciai visos spalvos dera, nera "inesta" dar kazkokiu spalvu, rastu ir pan, sienos baltos, o prie tokios medienos milijonas spalvu ir rastu prideretu 4u.gif tad, kaip sakoma - drasiau, drambly!!! 4u.gif jus til dekit, dekit tu spalvu ir rastu ir kuo daugiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kesiute @ 2012 12 04, 12:53)
Sveiki,

Lauksiu patarimų.

man tai labiausiai cia truksta uzuolaidu. virtuveje kabinciau rastuota romanete.
baltos sienos prasosi paveikslu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kesiute @ 2012 12 04, 13:53)
Sveiki,

Man tai atrodo, kad pasirinkus tiek samaininę, tiek violetinę (kartu) neprašausite, nes jos tirkai derės šioje vietoje. Tačiau truputį akį traukia super margas šaldytuvas blush2.gif Nors aišku didžioji dalis taip išnaudoja šaldytvuo duris, ar šonus.
Atsakyti
Kesiute, kokie jaukus namai wub.gif

as kabinciau zalio atspalvio romanetes smile.gif
Atsakyti
Keistute- musu namai panasiu atspalviu- akcentus įvedžiau tamsokos violetinės ir smaninę spalvų.Man gražu. wub.gif

Kitame kambaryje spalvos taip pat panašios, akcentai tamsaus turkio, jūros spalvos.

Dar kitame -keli nedideli raudoni ir juodi akcentai.

Gražu ir šviesu pas jus. 4u.gif Sėkmės kuriantis. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caca*: 04 gruodžio 2012 - 16:48
QUOTE(Kesiute @ 2012 12 04, 14:53)
Sveiki,

user posted image

Lauksiu patarimų.

Sveiki. Mano mintyse butent tokiu spalvu virtuves komplektas wub.gif , bet baldininkas atkalbineja mane nuo balto stalvirsio. O minciu semiuosi is sios architektes http://www.toota.lt/...as - start.html
Pagal jos sukurtus interjerus tiek zalia, tiek violetine tiktu, bet man siltesne jaukesne ir mielesne kazkodel zalia.
Atsakyti
QUOTE(wspring @ 2012 12 04, 20:32)
Sveiki. Mano mintyse butent tokiu spalvu virtuves komplektas wub.gif , bet baldininkas atkalbineja mane nuo balto stalvirsio. O minciu semiuosi is sios architektes http://www.toota.lt/...as - start.html
Pagal jos sukurtus interjerus tiek zalia, tiek violetine tiktu, bet man siltesne jaukesne ir mielesne kazkodel zalia.

Negaliu ir nenoriu suprasti tokių baldininkų, koks skirtumas jam- baltas ar juodas tas stalviršis, juk tuose namuose gyvensite Jūs IR TA VIRTUVE NAUDOSITĖS JŪS.
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2012 12 05, 11:06)
Negaliu ir nenoriu suprasti tokių baldininkų, koks skirtumas jam- baltas ar juodas tas stalviršis, juk tuose namuose gyvensite Jūs IR TA VIRTUVE NAUDOSITĖS JŪS.

As tiesa sakant dziaugciausi, jei mane perspetu apie galimas problemas, bet aisku butu nesmagu jei baldidinkai nedaro ko prasote. Kita vertus visada galima kreiptis i kitus.
Del balto stalvirsio tai irgi manyciau reikia labai pagalvoti kiek turesite kantrybes ji valyti. Nes pas mus ofise padare virtuvele su baltu stalvirsiu - po puses metu vaizdas baisus doh.gif Aisku namai ne ofisas, ir jei jus esate tu, kurios kruopsciai palaiko tvarka - pirmyn. Nes grozio prasme tai ir man irgi tikrai labai grazu ax.gif
Atsakyti