QUOTE(Dorela @ 2012 12 05, 22:54)
As tiesa sakant dziaugciausi, jei mane perspetu apie galimas problemas, bet aisku butu nesmagu jei baldidinkai nedaro ko prasote. Kita vertus visada galima kreiptis i kitus.
Del balto stalvirsio tai irgi manyciau reikia labai pagalvoti kiek turesite kantrybes ji valyti. Nes pas mus ofise padare virtuvele su baltu stalvirsiu - po puses metu vaizdas baisus

Aisku namai ne ofisas, ir jei jus esate tu, kurios kruopsciai palaiko tvarka - pirmyn. Nes grozio prasme tai ir man irgi tikrai labai grazu
turiu balta stalvirsi, nepaskyciau, kad turiu ji istysai sveisti. juk ir siaip kai gamini valai ji ne viena karta. aisku, yra tokiu vieteliu kur reciau pavalai, bet tie nesvarumai ir ne ant balto stalvirsio bus matomi

vienas blogumas tik.. reikia atsargiau peiliu naudotis arba tureti didele lentele ant kurios pjaustyt galetu, nes viena syki praslydo man peilis ir prakirto truputi stalvirsi, tai toje vietoje dabar matosi juodas taskiukas
QUOTE(jurguzet @ 2012 12 06, 09:16)
Laba, noriu patarimo

pagaliau turim virtuve tik dabar niekaip nenusprendžiame del plytelių, kokias rinktis tarpuose tarp spintelių šviesias ar tamsesnes
siaip man cia noretusi tokio kaip stalvirsio pratesimo, tai manau, puikiai deretu tamsesnes plyteles artimos stalvirsio spalvai