Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų namų interjeras (III tema)

mhm, visiškai sutinku 4u.gif o ką tada daryti su ta pertvara ir baru ? valgomojo šiaip kol kas neplanuojam daryt, sakėm kai vaikai paaugs,tada, dabar tiesiog nereikia jo smile.gif
Atsakyti
Grantee, as gal daryciau panasiai kaip cia
tik virtuve L formos g.gif

user posted image

user posted image

user posted image

ir bent jau as daugiau nenoriu minksto kampo, nes jis praktiskai tinka tik vienam variantui, jei kas megsta keisti isplanavima ar negali pasispresti geriau sofa ir/ar fotelis/pufikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2013 02 28, 17:06)
Grantee, as gal daryciau panasiai kaip cia
tik virtuve L formos  g.gif

ir bent jau as daugiau nenoriu minksto kampo, nes jis praktiskai tinka tik vienam variantui, jei kas megsta keisti isplanavima ar negali pasispresti geriau sofa ir/ar fotelis/pufikas  smile.gif

drinks_cheers.gif sutinku su kiekvienu zodziu, jusu pasiulytas variantas ziurisi daug geriau smile.gif
jei yra miegamasis, tai kampo niekada nepirkciau, o bet taciau unsure.gif gyvenam vienam kambarelyj ir turim ta griozdą.. patogu tik miegoti, nes ir sveciu daug nesusodinsi, ir siaip mažina erdvę.
Gal kam kils kokių idėjų. Mūsų kambarys 3 x 5,50 m, trumpojoj sienoj (po desine) langas per visą sieną. Durys (ziurint paveiksliuke) ilgojoje sienoje prie pat kairio kampo. Kolkas turim tik ta minksta kampa. Kaip reiktų padėlioti baldus? norim tv, staliuko, kokios spintukės taurėms, komodos ar dar kokio baldo. Va mano variantai (į spalvas ir dizainus neziurekit blush2.gif ):
user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(ankata @ 2013 03 01, 09:45)
Gal kam kils kokių idėjų. Mūsų kambarys 3 x 5,50 m, trumpojoj sienoj (po desine) langas per visą sieną. Durys (ziurint paveiksliuke) ilgojoje sienoje prie pat kairio kampo. Kolkas turim tik ta minksta kampa. Kaip reiktų padėlioti baldus? norim tv, staliuko, kokios spintukės taurėms, komodos ar dar kokio baldo. Va mano variantai (į spalvas ir dizainus neziurekit  blush2.gif ):

musu svetaines tokios pacios smile.gif
as kampa traukciau arciau lango ax.gif
Atsakyti
dėliojau dėliojau ir nieko gero nepridėliojau turbūt... g.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2013 03 01, 19:48)
dėliojau dėliojau ir nieko gero nepridėliojau turbūt...  g.gif
user posted image
user posted image

Man tai visai patinka mirksiukas.gif Na nesimatys teliko is virtuves, jei bus poreikis, pasikabinsit virtuvej kita telika.
Atsakyti
tv virtuvėje nėra man rodiklis, 3 metus neturiu tv virtuvėje ir kažkaip nepasigedau per daug jo smile.gif svarbiausia baras atsuktas į kiemą, ir kad virtuvės biški pasislėptų nuo svetainės, kad užgriuvus svečiams netektų raudonuoti dėl betvarkės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2013 03 01, 20:38)
tv virtuvėje nėra man rodiklis,  3 metus neturiu tv virtuvėje ir kažkaip nepasigedau per daug jo  smile.gif  svarbiausia baras atsuktas į kiemą, ir kad virtuvės biški pasislėptų nuo svetainės, kad užgriuvus svečiams netektų raudonuoti dėl betvarkės  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Man irgi svarbiausia, kad virtuve nebutu visai atvira drinks_cheers.gif
tik nezinau ar taip gausis musu busimuose namuose doh.gif biggrin.gif
o su kokiu irankiu situs planus daret? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 03 01, 20:01)
drinks_cheers.gif Man irgi svarbiausia, kad virtuve nebutu visai atvira  drinks_cheers.gif
tik nezinau ar taip gausis musu busimuose namuose  doh.gif  biggrin.gif
o su kokiu irankiu situs planus daret? blush2.gif

atsisiunčiau sweet home 3D programėlę 4u.gif
na bet man kažkaip norėtųsi kad baras išeitų į svetainės erdvę, sakykim esant daugiau svečių būtų daugiau vietos kur atsisėst, bet nesugalvoju kaip tą gražiai įkomponuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2013 03 01, 22:38)
atsisiunčiau sweet home 3D programėlę  4u.gif 
na bet man kažkaip norėtųsi kad baras išeitų į svetainės erdvę, sakykim esant daugiau svečių būtų daugiau vietos kur atsisėst, bet nesugalvoju kaip tą gražiai įkomponuoti  g.gif

Ačiū thumbup.gif atsisiunčiau, jei tik mokėsiu naudotis smile.gif bigsmile.gif
Aš ir taip norėčiau mirksiukas.gif pas mane taip ir būt turėtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna♥ @ 2013 03 01, 22:49)
Ačiū  thumbup.gif  atsisiunčiau, jei tik mokėsiu naudotis smile.gif bigsmile.gif
Aš ir taip norėčiau  mirksiukas.gif pas mane taip ir būt turėtų smile.gif

Nesigaudau visai toj programoj sad.gif
Atsakyti
Nusibraižyk sienas kur "Create walls" kad pamatytum ar atitaikei kvadratūrą paspaudi ant kambario grindų (sienos turi būti sujungtos) "create rooms", tada iš kairėje esančių kambarių pasirenki kurį dėliosi ir renkiesi baldus wink.gif , sakykim du kartus paspaudus ant kitchen išsiskleidžia baldų sąrašas ir dėliojiesi...
gal kiek aiškiau dabar bus 4u.gif
Atsakyti