Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų namų interjeras (III tema)

QUOTE(Grantee @ 2013 03 02, 17:43)
Nusibraižyk sienas kur "Create walls" kad pamatytum ar atitaikei kvadratūrą paspaudi ant kambario grindų (sienos turi būti sujungtos) "create rooms",  tada iš kairėje esančių kambarių pasirenki kurį dėliosi ir renkiesi baldus wink.gif , sakykim du kartus paspaudus ant kitchen išsiskleidžia baldų sąrašas ir dėliojiesi...
gal kiek aiškiau dabar bus  4u.gif

Šiek tiek 4u.gif aš vedu tą pliusiuką duotoj sugraduotoj lentelėj, tačiau ji man nežymi unsure.gif

Pavyko clap.gif tik nemoku ištrinti gabalėlio sienos doh.gif blush-anim-cl.gif:
Ne, iš tikrųjų ne man ši programa blush2.gif blush2.gif reikia puikiai mokėt anglų kalbą, nes su google translate per mažai biggrin.gif ech, gaila...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėlyna♥: 02 kovo 2013 - 18:56
Na man pradžioj irgi teko susidraugaut su ja, dabar lyg ir ganėtinai gerai sekasi biggrin.gif

o nebandėt kuri ieškotis kokių nors studijuojančių interjerą studemtų kurie galėtų pigiau nei dizaineriai sudėlioti namų viziją?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grantee: 02 kovo 2013 - 21:28
O kodėl, tarkim, kai nupiešiu vieną langą viskas gerai, o jei antrąjį - pirmas dingsta? g.gif
Atsakyti
oj tikrai nežinau blush2.gif
Atsakyti
sveikos
na as ir parsisunciau sia programele, is pradziu net labai nesiseke, na dabar jau perpratau, tik nebezinau ka su durimis ir langais daryt, jei pastatau duris tai jas rodo tik is vienos puses, o dar langu nebandziau bet ir jauciu bus taspats,
as tai rusu kalba pasijungus nors man su ja ir nekaip sekasi sugyvent, na bet anglu as ne bum bum doh.gif

Papildyta:
istrinti nereikalinga linija, tai paspausti su pele ant linijos viena kart, o tada desini peles klavisa, ir ismes lentele su daug eiluciu ir 4 eilute yra delete, paspausk ir istrins tada
Atsakyti
Kokia aš višta doh.gif nedaėjo, kad galima persijungti kalbą biggrin.gif su rusų jau paišau thumbup.gif tik nerandu spintelių pakabinamų virtuvinių g.gif ir baro mastau.gif
Atsakyti
rutamano, o įstatot į sieną ar šalia sienos? jei į sieną, turi rodyt g.gif

Mėlyna, aš ir jų neradau, kažkur skaičiau, jog galima atsisiūsti baldų papildymą, bet manau apseisim ir be jo smile.gif

niu parodykit ką pribraižėt biggrin.gif aš tai tik spalvas dėlioju pastarasias dienas ir viskas,nieko naujo nesugalvoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2013 03 04, 08:01)
Mėlyna, aš ir jų neradau, kažkur skaičiau, jog galima atsisiūsti baldų papildymą, bet manau apseisim ir be jo  smile.gif

niu parodykit ką pribraižėt  biggrin.gif  aš tai tik spalvas dėlioju pastarasias dienas ir viskas,nieko naujo nesugalvoju  g.gif

Pabandžiau biggrin.gif virtuvėj trūksta pakabinamų spintelių ant vienos sienos, ir kriauklė labiau po langu, nėra taip pristumta prie tos spintos. Ir baras su pakėlimu, neradau jo...
user posted image
user posted image
user posted image
Telikas žinoma tetoks, kiek durnoka jam vieta ten, bet kad nėra daugiau kur padėt, kad matytųsi ir iš virtuvės doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėlyna♥: 04 kovo 2013 - 11:25
QUOTE(Mėlyna♥ @ 2013 03 04, 12:11)
Pabandžiau biggrin.gif virtuvėj trūksta pakabinamų spintelių ant vienos sienos, ir kriauklė labiau po langu, nėra taip pristumta prie tos spintos. Ir baras su pakėlimu, neradau jo...
user posted image
user posted image
user posted image
Telikas žinoma tetoks, kiek durnoka jam vieta ten, bet kad nėra daugiau kur padėt, kad matytųsi ir iš virtuvės  doh.gif

O jus cia taip prie TV prisirise baldus sudeliojot?
Ten kur jusu minkstieji baldai statyciau valgomojo stala, o sofas stumciau link tos vietos kur geles smile.gif Telika statyciau tarp langu. Irgi is virtuves turetu matytis.
O ka planuojat dar ten kur geles?
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 03 04, 11:44)
O jus cia taip prie TV prisirise baldus sudeliojot?
Ten kur jusu minkstieji baldai statyciau valgomojo stala, o sofas stumciau link tos vietos kur geles smile.gif Telika statyciau tarp langu. Irgi is virtuves turetu matytis.
O ka planuojat dar ten kur geles?

Ten kur gėlės, kažkada ateity atsiskirs stikline stumdoma pertvara blush2.gif tai nieko labai apibaldint ir negalvoju mirksiukas.gif 4u.gif
Galvoju minkšta dalis ar tokia geriau, ar kampas? per tokia praktiškiau g.gif g.gif
Atsakyti
o svetainės spintos jokios nebus? kur planuojat viską sudėti, į virtuvės spinteles?
o tv gal būtų galima pakabinti ant tos sienos prieš barą ? šiaip tai kaip ir viskas gražiai atrodo 4u.gif

čia turbūt bus mano galutinis ir vienintelis variantas biggrin.gif aišku spalvos tai nelabai tokios biggrin.gif tas stalas su žaliu tai ateity vyras nori biliardo stalo, tai dėl vaizdo įdėjau biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grantee: 04 kovo 2013 - 13:56
QUOTE(Grantee @ 2013 03 04, 13:51)
o svetainės spintos jokios nebus? kur planuojat viską sudėti, į virtuvės spinteles?
o tv gal būtų galima pakabinti ant tos sienos prieš barą ? šiaip tai kaip ir viskas gražiai atrodo  4u.gif

čia turbūt bus mano galutinis ir vienintelis variantas  biggrin.gif  aišku spalvos tai nelabai tokios  biggrin.gif tas stalas su žaliu tai ateity vyras nori biliardo stalo, tai dėl vaizdo įdėjau  biggrin.gif

Nelabai norėtume spintų svetainėj unsure.gif jei jau ateity turtas nebetilps, tai gal kur nors kokią mini pastatysim. Aš ir iš pradžių galvojau tv kabint ant tos sienos, bet manau nebu patogu nuo sofkutės žiūrėt g.gif bet tai čia nešiosim ir matysim kur geriausia smile.gif
Na erdvės galėtų būti ir daugiau, bet ne namas biggrin.gif nėra ko norėt biggrin.gif

Labai gražu wub.gif erdvė wub.gif Tik man asmeniškai norėtųsi, kad sėdint prie baro kažkiek ir svetainės veiksme dalyvautų biggrin.gif
Atsakyti