Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų namų interjeras (III tema)

šnekant apie tą virtuvės nuotrauką, kur įkėliau.. darant atvirkštinį variantą. t.y. baltą stalviršį ir tamsias spintelės, valymo plotas padidėja.. tai gal geriau nuvalyti tamsų stalviršį nei visas spintelės, ant kuriu tikiu,jog liktų toookie dryžiai doh.gif
va panašus "atvirkštinis"
user posted image

Man asmeniškai labai gražu tos baltos blizgios virtuvės, bet norisi kitos spalvos įdėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2013 03 07, 08:50)
šnekant apie tą virtuvės nuotrauką, kur įkėliau.. darant atvirkštinį variantą. t.y. baltą stalviršį ir tamsias spintelės, valymo plotas padidėja.. tai gal geriau nuvalyti tamsų stalviršį nei visas spintelės, ant kuriu tikiu,jog liktų toookie dryžiai  doh.gif
user posted image
Man asmeniškai labai gražu tos baltos blizgios virtuvės, bet norisi kitos spalvos įdėti smile.gif

Tikrai labai grazu! Ana foto kaip tik sian i Virtuviu tema ikeliau biggrin.gif
As irgi galvoju apie blizgu balta stalvirsi... Ir tamsesnes medzio rasto spinteles. Bet dabar pagalvojau, kazin jei stalvirsis blizgus tai jau visa virtuve reikia turbut blizgia daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2013 03 07, 07:50)
šnekant apie tą virtuvės nuotrauką, kur įkėliau.. darant atvirkštinį variantą. t.y. baltą stalviršį ir tamsias spintelės, valymo plotas padidėja.. tai gal geriau nuvalyti tamsų stalviršį nei visas spintelės, ant kuriu tikiu,jog liktų toookie dryžiai  doh.gif

O ši kokia graži bigsmile.gif man šis variantas gal labiau, nes kai visos taip peikia, tai baidausi baltų baldų smile.gif
Atsakyti
slyva, manau blizgumas blizgumui nelygus.. tad turint rakose pavyzdžius,manau būtų galima visai vykusiai suderinti 4u.gif
Mėlyna, niu aš per daug negirdėjau, jog peiktų baltus virtuvės baldus.. kaip ir sakiau, manau dulkių ir valymo atžvilgiu geriau tamsus stalviršis ir baltos spintelės 4u.gif

beja, įsikėliau į sweet home programėlę naujų baldų,tai dabar žaidžiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2013 03 07, 10:45)
slyva, manau blizgumas blizgumui nelygus.. tad turint rakose pavyzdžius,manau būtų galima visai vykusiai suderinti  4u.gif
Mėlyna, niu aš per daug negirdėjau, jog peiktų baltus virtuvės baldus.. kaip ir sakiau, manau dulkių ir valymo atžvilgiu geriau tamsus stalviršis ir baltos spintelės  4u.gif

beja, įsikėliau į sweet home programėlę naujų baldų,tai dabar žaidžiu  biggrin.gif

Bet jei baldus baltus blizgius, tai ma tada su sienom bėda sad.gif kurią daryt alyvinę ir tik iki kambario ribos, ar ir kambario unsure.gif wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna♥ @ 2013 03 07, 10:49)
Bet jei baldus baltus blizgius, tai ma tada su sienom bėda sad.gif kurią daryt alyvinę ir tik iki kambario ribos, ar ir kambario  unsure.gif  wacko.gif

jei spintelės visos baltos, tai aš pagal tavo planelį daryčiau sieną už sofos foto tapetu ir tarpą tarp virtuvės stalviršio ir pakabinamų spintelių pereinantį tą foto tapetą ar tiesiog kažkoki trafaretą tos pačios spalvos.. ar negražu būtų ?
user posted image
sakykim šis fototapetas (aišku spalva ne pagal tave) per visą sieną už sofos ir tas tarpas tarp stalviršio ir spintelės gautųsi gėles stiebo pratesimas..
Atsakyti
Užmačiau, kad apie feličitavas virtuves šnekat, šita baklažano irgi į temą biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2013 03 07, 11:18)
jei spintelės visos baltos, tai aš pagal tavo planelį daryčiau sieną už sofos foto tapetu ir tarpą tarp  virtuvės stalviršio ir pakabinamų spintelių pereinantį tą foto tapetą ar tiesiog kažkoki trafaretą tos pačios spalvos.. ar negražu būtų ?
sakykim šis fototapetas (aišku spalva ne pagal tave) per visą sieną už sofos ir tas tarpas tarp stalviršio ir spintelės gautųsi gėles stiebo pratesimas..

Labai labai gražu thumbup.gif wub.gif o kaip tą pratesimą tarp spintelių padaryt? aš ten galvoju plyteles, juk viryklė ten bus, tapetai nelabai.. unsure.gif o ir mano planely nesimato, bet šalia lango kairėje kokių 40 cm dar bus sienos, spita tolėliau prasideda, tai ir ten plyteles.
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna♥ @ 2013 03 07, 10:37)
O ši kokia graži  bigsmile.gif  man šis variantas gal labiau, nes kai visos taip peikia, tai baidausi baltų baldų smile.gif

sviesius baldus tikrai lengviau priziureti nei tamsius, o balta blizgi virtuve tikrai verta demesio smile.gif

QUOTE(Grantee @ 2013 03 07, 12:18)
jei spintelės visos baltos, tai aš pagal tavo planelį daryčiau sieną už sofos foto tapetu ir tarpą tarp  virtuvės stalviršio ir pakabinamų spintelių pereinantį tą foto tapetą ar tiesiog kažkoki trafaretą tos pačios spalvos.. ar negražu būtų ?

kiek teko susidurti su fototapetais labai sunkiai graziai uzklijuoti ax.gif o ir pabosta su laiku tas pats vaizdas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LolitCafe: 07 kovo 2013 - 12:06
QUOTE(Mėlyna♥ @ 2013 03 07, 11:24)
Labai labai gražu  thumbup.gif  wub.gif  o kaip tą pratesimą tarp spintelių padaryt? aš ten galvoju plyteles, juk viryklė ten bus, tapetai nelabai..  unsure.gif  o ir mano planely nesimato, bet šalia lango kairėje kokių 40 cm dar bus sienos, spita tolėliau prasideda, tai ir ten plyteles.

foto tapetą slėpti po stiklu 4u.gif o pratęsimo problema manau renkantis foto tapetą spręst reiktų... ar pirkt du ar tik kažkurią dalį papildomai, vis tiek jie iš kelių dalių būna kaip suprantu blush2.gif o sujungimą daryčiau su smulkiom plytelėm,baldų splavos šiuo atveju. pabandžiau pavaizduoti biggrin.gif
user posted image

tas plyteles po to kažkur toliau galima vėl įkomponuoti (tavo atveju prie kriauklės)
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2013 03 07, 11:54)
foto tapetą slėpti po stiklu  4u.gif  o pratęsimo problema manau renkantis foto tapetą spręst reiktų... ar pirkt du ar tik kažkurią dalį papildomai, vis tiek jie iš kelių dalių būna kaip suprantu  blush2.gif  o sujungimą daryčiau su smulkiom plytelėm,baldų splavos šiuo atveju. pabandžiau pavaizduoti  biggrin.gif
tas plyteles po to kažkur toliau galima vėl įkomponuoti  (tavo atveju prie kriauklės)

Gerų idėjų davei 4u.gif ačiū. o virš kriauklės man langas, tai ten plytelių kaip ir nereiktų, o ta mintis, kad foto tapetą slėpt virtuvėj po stiklu, tai labai gera thumbup.gif
Atsakyti
nėra už ka, kitam lengviau patart nei sugalvoti sau biggrin.gif
Atsakyti