Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų namų interjeras (III tema)

QUOTE(Grantee @ 2013 03 07, 12:05)
nėra už ka, kitam lengviau patart nei sugalvoti sau  biggrin.gif

Man tai ne biggrin.gif absoliučiai neturiu interjero stiliaus pojūčio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna♥ @ 2013 03 05, 10:51)
Kaip norėčiau  wub.gif  man ne kiek dėl baldų, kiek dėl spalvų  verysad.gif  esu nevilty  verysad.gif neturiu tos gyslelės visai, o taip baisu primakaluot  verysad.gif

gal knyga padetu? esu macius visokiu fainu apie spalvu derinima. sita berods va apie interjero spalvas issirinksit patikusi varianta ir susideliosit pagal save ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2013 03 07, 12:18)
jei spintelės visos baltos, tai aš pagal tavo planelį daryčiau sieną už sofos foto tapetu ir tarpą tarp  virtuvės stalviršio ir pakabinamų spintelių pereinantį tą foto tapetą ar tiesiog kažkoki trafaretą tos pačios spalvos.. ar negražu būtų ?
user posted image
sakykim šis fototapetas (aišku spalva ne pagal tave) per visą sieną už sofos ir tas tarpas tarp stalviršio ir spintelės gautųsi gėles stiebo pratesimas..

o cia mano fototapetai smile.gif turiu tokius 2 4u.gif kokybe gera, pati klijuosiu greitai ;0
Atsakyti
QUOTE(Pegoti @ 2013 03 07, 14:57)
gal knyga padetu? esu macius visokiu fainu apie spalvu derinima. sita berods va apie interjero spalvas issirinksit patikusi varianta ir susideliosit pagal save  ax.gif

kaip įdomu g.gif ačiū 4u.gif

QUOTE(indreta @ 2013 03 07, 15:04)
o cia mano fototapetai smile.gif turiu tokius 2  4u.gif  kokybe gera, pati klijuosiu greitai ;0

bigsmile.gif Kur pirkot? kiek mokėjot? kokio jis dydžio? biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna♥ @ 2013 03 07, 16:10)
kaip įdomu  g.gif  ačiū  4u.gif
bigsmile.gif  Kur pirkot? kiek mokėjot? kokio jis dydžio?  biggrin.gif  ax.gif

pirkau vokiskame ebejuje, viena sau pasilikau, kokybe gera, pati sau viena pasilikau, tik dar ant sienos neturiu, ju dydis 400x280. http://public.fotki....ta/fototapetai/
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna♥ @ 2013 03 07, 15:10)

bigsmile.gif  Kur pirkot? kiek mokėjot? kokio jis dydžio?  biggrin.gif  ax.gif

issirinkit internete paveiksleli, tik raiska turi buti auksta ir padaro stikla, nereik nei ka klijuot nei vargt, atveza stikla su piesiniu mirksiukas.gif , nera nieko geresnio nei plyteles thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Man asmeniskai atrodo, kad foto tapetai greitai atsibos po trumpo laiko.
Ypac ant dideles sienos. Nemanau, kad tai geras sprendimas.
Foto tapetas gerai vaiko kambaryje, koks pvz didelis pasaulio zemelapis, bet jokiais budais ne svetaineje.
Atsakyti
QUOTE(snail @ 2013 03 07, 17:44)
issirinkit internete paveiksleli, tik raiska turi buti auksta ir padaro stikla, nereik nei ka klijuot nei vargt, atveza stikla su piesiniu  mirksiukas.gif , nera nieko geresnio nei plyteles  thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

O kiek tas malonumas kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(popcornas @ 2013 03 07, 19:13)
Man asmeniskai atrodo, kad foto tapetai greitai atsibos po trumpo laiko.
Ypac ant dideles sienos. Nemanau, kad tai geras sprendimas.
Foto tapetas gerai vaiko kambaryje, koks pvz didelis pasaulio zemelapis, bet jokiais budais ne svetaineje.

drinks_cheers.gif taikliai pasakyta smile.gif
kas turejo daugiau nebenori ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LolitCafe: 07 kovo 2013 - 19:06
QUOTE(LolitCafe @ 2013 03 07, 17:06)
drinks_cheers.gif taikliai pasakyta  smile.gif
kas turejo daugiau nebenori  ax.gif

Na as fototapeto nesu turejusi ir nenoreciau, nes cia tas pats kaip paveikslas.
Kai nusibosta norisi pakabint kazka naujo arba nuimt ir pailset nuo jo. O cia kai atsibos, nenukabinsi, darysi remonta doh.gif Man labiau patinka zaisti su namu detalem, kada norisi uzdedu ryskesnias pagalveles, remeliai, vazos, paskui pabosta, paslepi, istrauki kitokio pobudzio thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popcornas: 07 kovo 2013 - 19:59
QUOTE(popcornas @ 2013 03 07, 19:58)
Na as fototapeto nesu turejusi ir nenoreciau, nes cia tas pats kaip paveikslas.
Kai nusibosta norisi pakabint kazka naujo arba nuimt ir pailset nuo jo. O cia kai atsibos, nenukabinsi, darysi remonta  doh.gif Man labiau patinka zaisti su namu detalem, kada norisi uzdedu ryskesnias pagalveles, remeliai, vazos, paskui pabosta, paslepi, istrauki kitokio pobudzio  thumbup.gif  smile.gif

drinks_cheers.gif foto tapetas nepatinka ir man, bet kalba ejo apie tarpa tarp virtuves spinteliu, tai plyteliu tikrai nemanau, kad keisit tankai, kas kam patinka zinoma, as dejaus stikla, man labai patinka, o vaizda galima pasirinkti ir minimalia abstracija ar kazka, as tiesiog nete radus idejau nuotraukas, kaip pavyzdi mirksiukas.gif

Slyva , geda pripazinti blush2.gif bet nzn kiek kainuoja, nes mums viska dare baldziai, uzzsakinejo ta stikla, patys klijavo. Reikia internete paieskoti, cia kaip sakoma jau atgyvenusi naujiena mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 03 07, 18:22)
O kiek tas malonumas kainuoja?

tiksliai nepasakysiu dabar, pasigooglinkite laminuotas stiklas ir uzklauskite mirksiukas.gif taip pat yra dazytas stiklas :mirksiukas:spalva galima issirinkti kokia jums prie sirdies mirksiukas.gif
Atsakyti