Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų namų interjeras (III tema)

Tai dar neįstatė tų šviesių, tik nervuojuosi, kad daug kas irgi dėjo prie šviesių grindų tamsias duris ir kad žiūrisi geraaaaai doh.gif O šiaip užsakytos va tokios va durys..... Vonioj jau seniau jos įdėtos...... Tai iš vidaus vonios man išvis ne į temą, nes plytelės gi rudos..... doh.gif (realybėj gal vos ryžesnės)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 22 kovo 2013 - 14:02
Priprasite ir bus gerai, durys grazios smile.gif
siulau i viska ziureti paprasciau 4u.gif
Atsakyti
man sitos durys irgi albai grazios, noriu tokiu i vonia ir wc ale vyras spardosi nes su stiklu biggrin.gif
Atsakyti
Nu tai kad baaaaisiai noriu tokio interjero ...... O per kur man jį dabar daryt biggrin.gif Jau nemaža to, kad tapetas šviesus, nes niekaip neradom rudo, kad vyrui patiktų, tai dar ir durys biggrin.gif Ir virtuvė pilka doh.gif Apsistatyt daug nemėgstam, tai su dviem baldeliais tokio vaizdo išgauti nepavyks biggrin.gif

pupute, kad nepersišviečia per tuos stiklus visiškai nieko, matinis stiklas juk.... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 22 kovo 2013 - 14:26
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 22, 15:23)
Nu tai kad baaaaisiai noriu tokio interjero  ...... O per kur man jį dabar daryt biggrin.gif Jau nemaža to, kad tapetas šviesus, nes niekaip neradom rudo, kad vyrui patiktų, tai dar ir durys biggrin.gif Ir virtuvė pilka  doh.gif  Apsistatyt daug nemėgstam, tai su dviem baldeliais tokio vaizdo išgauti nepavyks biggrin.gif

pupute, kad nepersišviečia per tuos stiklus visiškai nieko, matinis stiklas juk....  ax.gif

pas mus irgi turejo buti kitaip, bet yra kaip yra, ai bus gerai ax.gif
bet jau virtuve kai keisim tai jau bus viskas nuo a iki z kaip noriu, nes cia jau ilgam smile.gif

o kiek duru bus? vonioje ir i miegamus?

Atsakyti
Yep, trejos iš viso tik....
Na man tai gaila truputį taip nusiteikt "aj bus gerai", nes kai viską iš pagrindų rengiesi, ir moki pinigus, tai noris juos leist taip, kad rezultatas tenkintų.... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 22, 16:10)
Yep, trejos iš viso tik....
Na man tai gaila truputį taip nusiteikt "aj bus gerai", nes kai viską iš pagrindų rengiesi, ir moki pinigus, tai noris juos leist taip, kad rezultatas tenkintų.... sad.gif

bet bute gyvensi ne tik tu viena smile.gif bet ir vyras smile.gif
todel kai kurie dalykai bus ne tik tavo skonio, pries remonta reikejo viska konkreciai aptarti kaip bus, kad nebutu nusivylimu ax.gif
Atsakyti
gabby, o lur pirkot tapetus? labai fain smile.gif

ir durys jusu grazios, nuotraukoj prie tapetu tinka...(kur duris daretes? jei ne paslaptis)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pingvikas: 22 kovo 2013 - 19:18
gabby_jz man labai patinka jusu durys wub.gif ir prie tapeto kaip tinka mirksiukas.gif ir virtuve sauni.
Ir nereikia jums tamsiu duru:pasikabinkit ant sienu rudu remeliu, ruda kilima, rudus vazonus gelems ir t.t ir bus viskas labai vientisa ir grazu.

As ir pati naktim jau savo buto dizaina kuriu, nes sienos islygintos, reikes rinktis spalvas, duris, grindis, tai tuoj atleksiu ir as pasiguosti, jei kas nesigaus doh.gif lotuliukas.gif

o jums visoms dideles sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Va kokio interjero pati noreciau, tik mastau ar nebus per sviesios spalvos auginant du mazus vaikucius doh.gif biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo traskutek: 22 kovo 2013 - 20:39
Man sitas interjeras irgi labai patinka. Bet vis galvoju, jei bus viskas taip sviesu, gal siaip per blankus vaizdas bus g.gif Foto tai graziai atrodo.
Pas mus irgi 2 vaikai, tai su tokiais baldais sviesiais nerizikuociau, nebent odiniais, manau bent valosi paprastai smile.gif Bet jie irgi nera nesugadinami. O grindis turbut daryciau truputi tamsesnes. As savo interjera irgi taip isivaizduoju - sviesios grindys, sviesios sienos, sviesios durys smile.gif Bet kaip gausis tai dar nezinau biggrin.gif

Gabby, man irgi jusu durys labai patinka! Savo panasiai isivaizduoju smile.gif O jei jums norisi kontrasto, tai tikrai su detalem galit ji isgauti.
Atsakyti
QUOTE(pingvikas @ 2013 03 22, 20:16)
gabby, o lur pirkot tapetus? labai fain smile.gif

ir durys jusu grazios, nuotraukoj prie tapetu tinka...(kur duris daretes? jei ne paslaptis)

Tapetus pirkom Irise 4u.gif Kaina nebloga, kaip tapetui lotuliukas.gif (užtat žiauriai gaila buvo, kai trūko 20cm vieno rulono, tai antrą teko pirkt ir daug jo liko, todėl dar jo uždėjom koridoriuj, ir dar planuojam virtuvėj sienelę juo klijuot thumbup.gif
O durys realiai kiek kitokio atspalvio, na va čia gal panašiau
user posted image
Jas Lankavoj sakėmės smile.gif Šių kaina kaip tik gan draugiška, kaip su apglėbiamom staktom rolleyes.gif
QUOTE(traskutek @ 2013 03 22, 21:39)
Va kokio interjero pati noreciau, tik mastau ar nebus per sviesios spalvos auginant du mazus vaikucius  doh.gif  biggrin.gif

Pirmoj fotkėj grindys fainos, tokių norėjau wub.gif Bet vėlgi vyras norėjo artimesnių natūraliam ąžuolui, tai ėmėm ryžesnes biggrin.gif O va durys beveik identiškos mūsiškėm lotuliukas.gif
Dėl šviesių spalvų, na tai sienos aišku greit apsimaklino bent pas mus biggrin.gif AIšku gal ne tik dėl vaiko, bet aišku prisideda ir jis biggrin.gif Vis tiek, tai prisiliečia, tai perbraukia, tai pakala biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 22 kovo 2013 - 21:07