Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų namų interjeras (III tema)

QUOTE(slyva @ 2013 03 22, 23:01)
As savo interjera irgi taip isivaizduoju - sviesios grindys, sviesios sienos, sviesios durys smile.gif Bet kaip gausis tai dar nezinau biggrin.gif

Sveikos, paskaitinėju jūsų temutę.

Šviesios grindys yra puiku thumbup.gif , nes ant jų nesimato dulkės, o kuo tamsesnės, tuo daugiau plauti grindis reikės schmoll.gif O dėl baldų apmušalų, tai tikrai dažnai reikės valyti švieius baldus jeigu namuose yra maži vaikai. Yra tokių spalvų "per vidurį", pvz garstyčių. Pilka spalva neištepliųjų. Dar padėtų margesnis audinys, arba įmantresnio (ale su rašteliu, tik tokios pat spalvos) audimo gobelenas, svarbu, kar nebūtų vientisas.
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2013 03 22, 16:11)
Priprasite ir bus gerai, durys grazios  smile.gif
siulau i viska ziureti paprasciau  4u.gif

Ta pati norejau parasyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pas mus yra šviesios grindys ir tamsiai rudos durys, kitaip nedaryčiau, man labai patinka, bet tamsiai rudos spalvos pas mus taip pat nemažai, o būtent virtuvinis tamsiai rudas su šviesiu stalviršiu, kolonos tamsiai rudos, vonioj taip pat spalvos ruda balta...
Atsakyti
Gal galite patarti, jeigu virtuvės baldų fasadai blizgios MDF plokštės, grindims labiau tiktų glazūruotos plytelės ar neglazūruotos?
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 22, 14:23)
Nu tai kad baaaaisiai noriu tokio interjero  ...... O per kur man jį dabar daryt biggrin.gif Jau nemaža to, kad tapetas šviesus, nes niekaip neradom rudo, kad vyrui patiktų, tai dar ir durys biggrin.gif Ir virtuvė pilka  doh.gif  Apsistatyt daug nemėgstam, tai su dviem baldeliais tokio vaizdo išgauti nepavyks biggrin.gif

pupute, kad nepersišviečia per tuos stiklus visiškai nieko, matinis stiklas juk....  ax.gif

Jus be reikalo nervinates biggrin.gif Atkreipkit demesi, kad tame bute tamsios durys yra tose sienose, kurios isklijuotos tamsiu tapetu, todel jos cia ir dera, o jusu sviesiose sienose, prie sviesiu grindu, tamsios durys butu labai vienisos, o jei grubiau - kaip sasas biggrin.gif Na cia mano akimis taip. Jusu durys yra grazios ir labiau tinkamos jusu interjere mirksiukas.gif
Atsakyti
Gabi, durys jūsų interjere thumbup.gif MB vakar taip atidžiai 'pašniukštinėjo' po jūsų butą biggrin.gif miegamąjame balkoną jungėt su kambariu? bigsmile.gif
Atsakyti
Na kai padaugėjo kitokių nuomonių, nurimau, ačiū Jums biggrin.gif

O balkoną su miegamu jungt planavom, bet nejungėm vis tik.... Na būtume palikę tą sieną iki lango, būtų toks kaip atskyrimas likęs (ta prasme būtume tiesiog išėmę tik langą su balkono durim), o ir langas kaip tik miegame buvo nekeistas, kai pirkom, tai sakom va nereiks dviejų langų užsakinėt, o už tuo pinigus balkoną apšiltinsim pilnai, mąstėm, kad sujungus daugiau šviesos kambarin pateks (esam gyvenę labai tamsiam ir šaltam bute, tai mum iki šiol likus "trauma" kažkokia, noris kuo saugiau saulės ir šviesos, ačiū d po truputį tas dingsta, man jau net per šviesu darosi pas mus biggrin.gif ), bet paskui nežinau, kodėl persigalvojom.... Gal ir pamąstėm, kad butas šviesus, saulėta pusė, tai dėl šviesumo neaktualu jungt, be to vis tik gal vėsiau būt buvę kokiu laipsniu (nors pas draugę taip padaryta, tai tikrai ne šalta, nu man tai patinka...), dabar išvis mąstom net nestiklint to balkono biggrin.gif Kitą stiklinsim, o šitą gal paliksim ale terasą lotuliukas.gif Tai va, nejungėm žodžiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 23 kovo 2013 - 08:46
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 23, 09:43)
Na kai padaugėjo kitokių nuomonių, nurimau, ačiū Jums biggrin.gif

O balkoną su miegamu jungt planavom, bet nejungėm vis tik....

man visai smagu, kai balkonas atskirai, mėgstu su kavyte išeiti pasisėdėti wub.gif kad dar gyvenamasis kambarys, tai gali kažkaip tą sujungtą erdvę išnaudoti, stalą valgomąjį ant tos sienos pasidaryti ar kažką, o kai miegamasis, tai erdvė vardan erdvės, nieko ten labai neišgalvosi rolleyes.gif mūsų irgi miegamojo nestiklintas, o gyvenamojo k. stiklintas, man toks variantas thumbup.gif
Atsakyti
Tai Jūsų gal toks pats išplanavimas? smile.gif
Tie iš svetainės balkonai šituose namuose tai pasvirę kažkokie, tai nestiklint būtų baisu biggrin.gif Bet tą darysim gal tik kitą vasarą.....
O dėl miegamo, tai jo, gal ir mes taip pagalvojom, kad jis kaip miegamas ir taip gan didelis, o turėt kampuką, kur šviežias oras, labai fain, ypač kai ir mes mėgėjai pasikavint rytais ar vakarais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 23, 12:11)
Tai Jūsų gal toks pats išplanavimas? smile.gif
Tie iš svetainės balkonai šituose namuose tai pasvirę kažkokie, tai nestiklint būtų baisu biggrin.gif Bet tą darysim gal tik kitą vasarą.....
O dėl miegamo, tai jo, gal ir mes taip pagalvojom, kad jis kaip miegamas ir taip gan didelis, o turėt kampuką, kur šviežias oras, labai fain, ypač kai ir mes mėgėjai pasikavint rytais ar vakarais smile.gif

lygiai toks pat drinks_cheers.gif laukiam kapitalinio remonto, jau greit thumbup.gif tik persikrauscius, kažkaip norėjosi kuo greičiau pradėti, bet dabar džiaugiuosi, kad kelis mėn. turėjau apmąstymams thumbup.gif aptikau kai kuriuos sprendimus, apie kuriuos tikrai paskubomis nebūčiau pagalvojus bigsmile.gif MB remonto su manimi bijojo, bet dabar sako, su tavimo labai lengva, viską sugalvoji-apgalvoji drinks_cheers.gif žiūrėsim kaip realiai bus biggrin.gif
Atsakyti
O manajam kaip tik sunku su manim, nes aš irgi apgalvoju- sugalvoju, o jam patinka veins du ir nuspręsta biggrin.gif doh.gif Kaip ir su tom durim, sakau - apvažiuojam, paieškom, o tas - greičiau tik dedam ir viskas, atsibodo man be durų biggrin.gif Nu šiandien jau turi dėt, matysim, ar nenusirausiu plaukų biggrin.gif
Mes tai pusę metų dar likom nuomojamam bute, kol šitą tvarkėm... Žiemą, aišku, buvo ne pyragai už du butus mokėt blink.gif Bet baisiai norėjom įsikelt į jau sutvarkytus namus.... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 23 kovo 2013 - 11:33
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 23, 12:32)
O manajam kaip tik sunku su manim, nes aš irgi apgalvoju- sugalvoju, o jam patinka veins du ir  biggrin.gif nuspręsta biggrin.gif

pas mus lygiai tas pats, mb - kai darysiu, tai ir sugalvosiu, o man - kai jau žinau visą pasiūlą ir galimus sprendimus, tada darau drinks_cheers.gif patinka man žinoti, kur ko yra, ir tada išsirinkti geriausią variantą smile.gif laukiam šildymo pabaigos, keisim radiatorius, tai nutarėm peržiemoti dar čia, kad nereiktų už 2 mokėti, bet kai prasidės darbymetis, kraustysimės ir mes kitur. Sunkiausiai sekasi su plytelėmis vonioj, nėra tinkamų doh.gif radau vienas, kurios patiko, bet 1 plytelė - 256lt blink.gif tai kaip sakant doh.gif ieškojimuose toliau rolleyes.gif aš kažkaip nuo kito galo pradėjau, pirmiausia išsirinkau baldus kambariuose, radau patalynei dėžę, pakankamai specifinę, ji kažkaip labiausiai padiktavo miegamojo stilistiką būsimą, dabar kažkaip sulaukti realizacijos ir žiūrėti, kas gausis biggrin.gif
Atsakyti