Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau, 25 tema

Sveiki 4u.gif Jei kas važiuosit į Suvalkus gal galit pažiūrėti kiek kainuoja regztas tvoros tinklas 120cm aukščio. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smurkute @ 2012 01 04, 18:51)
Na sausio 6 diena šventė, bet man atrodo neuždarytos parduotuvės, nes keliai sunkvežimiams tai atviri.

Bent LIDL ir Kaufland savo puslapiuose rašo, kad sausio 6 d. bus uždaryti. Apie 7 d. nieko nepraneša, tai tikėtina, kad dirbs kaip įprasta.
Atsakyti
QUOTE(smurkute @ 2012 01 04, 19:51)
Na sausio 6 diena šventė, bet man atrodo neuždarytos parduotuvės, nes keliai sunkvežimiams tai atviri.

Bent jau Tesco internetiniame psl žiūrėjau, tai parašę, jog NEDIRBS.

QUOTE(pilo @ 2012 01 04, 20:04)
Bent LIDL ir Kaufland savo puslapiuose rašo, kad sausio 6 d. bus uždaryti. Apie 7 d. nieko nepraneša, tai tikėtina, kad dirbs kaip įprasta.

Niu va, Tesco irgi nedirbs.
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2012 01 04, 16:03)
arkadijos , savitarna viską galima pačiupinėti paskaityti, kainos ko gero geriausios

o Arkadijoj cia ta vaistine kuri yra is kairio pastato sono jai veidu ziuret i paradines duris?, nes as ten buvau, bet ji nedidele, man reikejo dirzo nesciajai tai neradau...
Atsakyti
Sveikos, gal kas galit įmesti nuorodėlę vaistinės laikraštuko? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglele @ 2012 01 03, 20:18)
man irgi labai įdomu kaip kainos pasikeitė  g.gif

PVM, kai kam 5 proc, kai kam 8 proc, o kitiems 23, tai reiskia, kad nepasikeitė
Atsakyti
QUOTE(blas @ 2012 01 04, 23:31)
PVM, kai kam 5 proc, kai kam 8 proc, o kitiems 23, tai reiskia, kad nepasikeitė

o ir vaikiškų rūbelių kainos ir pvm nepasikeitė? noriu važiuoti antradienį... įdomu žinoti...blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Mane domina urmo baze. Gal kas zino, ar ji dirbs sausio 7 d.?
Atsakyti
QUOTE(Geiša @ 2012 01 04, 00:27)
Sveikutes  mirksiukas.gif

Gal kuri perkat kontraceptini zieda PL? Kokia kaina pas juos?

Nesenenai buvau Suvalkuose, pirkau Nuva Ring tai 10 litu pigiau nei pas mus, bet atėmė receptą doh.gif Tai praktiškai man kaip ir neapsimoka ten pirkt, jei pas mus receptas puse metu galioja, gali pirkt kiek nori, o ten... negrąžina recepto, tiesa, kažkaip nepaklausiau ar galima pirkti daugiau nei vieną žiedą su tuo receptu. Tai va...
Atsakyti
QUOTE(martyna_mx @ 2012 01 05, 11:32)
Nesenenai buvau Suvalkuose, pirkau Nuva Ring tai  10 litu pigiau nei pas mus, bet atėmė receptą doh.gif  Tai praktiškai man kaip ir neapsimoka ten pirkt, jei pas mus receptas puse metu galioja, gali pirkt kiek nori, o ten... negrąžina recepto, tiesa, kažkaip nepaklausiau ar galima pirkti daugiau nei vieną žiedą su tuo receptu. Tai va...

g.gif As,tai LT be recepto ji perku blush2.gif susitaupytu truputi ,bet jeigu kiekviena karta recepto jiemreikia ,tai nzn,nzn unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dream85 @ 2012 01 04, 20:36)
Sveikos, gal kas galit įmesti nuorodėlę vaistinės laikraštuko? blush2.gif

Mane irgi labai domintu 4u.gif , nes niekaip nerandu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inetukas12 @ 2012 01 05, 09:05)
o ir vaikiškų rūbelių kainos ir pvm nepasikeitė? noriu  važiuoti antradienį... įdomu žinoti...blush2.gif  4u.gif

kelis psl anksciau (10psl julianos parasyta nuoroda),buvo imesta nuoroda kur pasiakityti apie ta PVM,tai kadangi nemoku lenkiskai google vertejas padeda isisaiskinti,ir kaip supratau pakilo vaistams,vaikiskiems rubams ir dar.... nebepamenu kam doh.gif

QUOTE(lince23 @ 2012 01 05, 12:31)
Mane irgi labai domintu 4u.gif , nes niekaip nerandu blush2.gif

laikrastuku nuorodos pirman psl prie pagr info,net ir lietuviskai ten jie pateikia aprasymus mirksiukas.gif
http://nowafarmacja.pl/PROMOCJE-5.html (Arkadia vaistinės akcijiniai leidiniai net lietuvių k.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidulek: 05 sausio 2012 - 12:38